Geçmiş olsun.Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
İnşallah geçer mium.Uyuyayım kızlarbelki biraz kendime gelirim. Sırt ağrısı var yolda oturmaktan. İnşallah geçer uyuyunca. Geçer dimi
Eki Görüntüle 2135083
İyi geceler BernaHepsi sana
Herkese iyi geceler canlarr
Hepsi sana
Herkese iyi geceler canlarr
nasıl da biliyo kendini köftehur
Geçmiş olsun.
İnşallah geçer mium.hayırlı gecelerin olsun güzelce dinlen
Haftaya olacağız hazırlıklı olalım ikimiz deSahi kız biz senle niye morti olamadık.
Teşekkür Ederim bu arada yorumladığın için. Sabahki artımı gördüysen bugün böyle olması şarttı. Bir de canım sıkkındı kahvaltı yapasım gelmedi attım ağzıma. Geçiştirdim yani.
Haftaya kuş olup uçabilirim. Ama yine de seninle morti olurum canım flavırımHaftaya olacağız hazırlıklı olalım ikimiz de
Biliyorum gördüm kuzum o yüzden yazdım bugün detoks günü kabul edip çok yüklenmem diye ama yarın daha dengeli zamanlarda yemeye çalış
Haftaya benimsin ç
Ahhaaa öyle oldu wallahi yıldönümü bahane gezmek şahane dostumİlk bakışı yıldönümü
İlk sesini duydum yıldönümü
İlk yemek yedik yoldönümü
Uzar giderSiz de bahane arıyonuz he olan var olmayan var
Bizim de hiç tanışamama yıldönümümüz her gün
En sevdigim foto iyi gecelerUyuyayım kızlarbelki biraz kendime gelirim. Sırt ağrısı var yolda oturmaktan. İnşallah geçer uyuyunca. Geçer dimi
Eki Görüntüle 2135083
Supperr çok romantikEşimle ilk evlilik yıldönümümüzdü dün ama merak etme haftaya da Portekiz’deki düğünün yıldönümü , kutlama daha bitmedi Yani
YaşasınHaftaya kuş olup uçabilirim. Ama yine de seninle morti olurum canım flavırım
ayy o minikler bide tras mı olfularr ayy cok tarlı oluyolar yaa bayılıyrm o hallerine @eflalimBen çocukları yıkıycam tıraş oldular hadi görüşürüz
Ayy Rabbim yardım etsin benim kuzenmde netten aldgı bı cayı kullndı baya yogun olrk ve midesnde yara olustu Allah korusun..Aman diyeyim kızlar diyeyim ,siz almazsınız ama yine de uyarayım
Canım sen moralini bozma senn psikolojini hisseder cocugun illk önce kendni snra cocugunu rahatlat inş tatlım benimmBenimki de 2015 mart doğumlu. Başlığımızdan beri herşeyi bıraktım onu eğlendirmek bu süreçte sıkmamak için hep parka götürdüm. Bütün günümü ona ayırdım. Rahat olmaya çalışıyorum ama o böyle acı çektikçe stres yapmadan duramıyorum. Hiç birşey yapasım yok. Kahvaltı yapmadım canım hiç birşey istemiyor.
Ayy canım cok gecms olsunn kızzzzzçok hastayım masumm
dün hep yattım,gözlerimden ateş çıkıyo sanki,sırtlarım belim ağrıyor,etlerim liğme liğme dökülüyor
hayatımda ilk defa ütü yapamadım,oğlumun okul gömleğini eşim ütüledi dün akşam bahaneyle ütüyle tanıştı(gerçi sabah baktığımda dedim bakmaz olaydım o nasıl ütü yapmak bu uşağın anasıda ütüden anlamıyo diycekler ama heç halim yoktu tekrar ütü yapmaya )
ayy masumm bir sordun bin işittin sendene çok yazasım varmış
sen nasılsın? iş güç hafta sonu ev nasılgidiyor?
Ooo süperrrr
Bende verdim menü tam olarak kimi etiketlicez vaytım seni mi etiketlicektikkafa bi milyon olduuuVer kuzu buradayim
abartmamak kaydıyla bazen istediğini yemek gerek. Hele de vücut gergin haldeyken. Ama tabi zayıflama sürecinde arada sadeceBen inanıyorum sana strese girmeden seçim yaparsan daha dogru seçimler olur. Ben de yemek yerken duygularımı ayırmaya çalışıyorum duygusallikla seçim yapmayacağım.
geçmiş olsun vero. Gece gece kötü olmuş bu kırık.Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
tatlım senin eşin yabancı mı?Eşimle ilk evlilik yıldönümümüzdü dün ama merak etme haftaya da Portekiz’deki düğünün yıldönümü , kutlama daha bitmedi Yani
ben de çok seviyorum o fotoyuEn sevdigim foto iyi geceler
Çok sevimli
Sabah niye gec kuzum.Yorumlanmayacak olsa da burayı boş bırakmak yok.
Menüm
Kahvaltı 13:30
3 hurma
Bir bardak süt
Akşam 17:30
Balık
Salata
3 lt su
800 ip
3 mile leslie
90 dk normal yürüyüş.
Gecmis olsun.Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
Ay yanlış anlaşılmasınSupperr çok romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?