Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya olacağız hazırlıklı olalım ikimiz de

Biliyorum gördüm kuzum o yüzden yazdım bugün detoks günü kabul edip çok yüklenmem diye ama yarın daha dengeli zamanlarda yemeye çalış
Haftaya benimsin ç

Haftaya kuş olup uçabilirim. Ama yine de seninle morti olurum canım flavırım

Ahhaaa öyle oldu wallahi yıldönümü bahane gezmek şahane dostum
Kuzummm İstanbul’da olsan birdahaki gelişimde iki elim kanda olsa bulurdum seni,tanışırdım

Ben çocukları yıkıycam tıraş oldular hadi görüşürüz
ayy o minikler bide tras mı olfularr ayy cok tarlı oluyolar yaa bayılıyrm o hallerine @eflalim

Aman diyeyim kızlar diyeyim ,siz almazsınız ama yine de uyarayım
Ayy Rabbim yardım etsin benim kuzenmde netten aldgı bı cayı kullndı baya yogun olrk ve midesnde yara olustu Allah korusun..

Canım sen moralini bozma senn psikolojini hisseder cocugun illk önce kendni snra cocugunu rahatlat inş tatlım benimm sidelya

Ayy canım cok gecms olsunn kızzzzz begum75 ben seni bekar biliyodum öğrenci felan la ben merde yasıom acep yaaa
Ooo süperrrr
Ver kuzu buradayim
Bende verdim menü tam olarak kimi etiketlicez vaytım seni mi etiketlicektikkafa bi milyon olduuu
Whiteblacklife

Ben inanıyorum sana strese girmeden seçim yaparsan daha dogru seçimler olur. Ben de yemek yerken duygularımı ayırmaya çalışıyorum duygusallikla seçim yapmayacağım.
abartmamak kaydıyla bazen istediğini yemek gerek. Hele de vücut gergin haldeyken. Ama tabi zayıflama sürecinde arada sadece

Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
geçmiş olsun vero. Gece gece kötü olmuş bu kırık.

Eşimle ilk evlilik yıldönümümüzdü dün ama merak etme haftaya da Portekiz’deki düğünün yıldönümü , kutlama daha bitmedi Yani
tatlım senin eşin yabancı mı?

En sevdigim foto iyi geceler
ben de çok seviyorum o fotoyu çok sevimli

Portakalli ordek haslama
Bugunku sporum
24 dk interval kardio
60 dk normal yuruyus
10dk leslie
190point

Dikiş atıldı falan . Çok canım yanıyor. Ben bu bebelere nasıl bakcam . Zor yazıyorum. Gelemem bi süre .. kendinizé iyibalkm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…