Boşver bişey söyleyeyim kalp krizi geçir
Burda eve ayakkabıyla giriliyor
İyi geceler,hoşgeldinIyi geceler hanımlarmenumu vereyim ondan sonra alıntilarima gecicem
Sabah(10) 5 zeytin.4dlm peynir.1 has.yumurta.1 portakal.maydonoz.limonlu yesilcay
Ara 3 cilek
Ogle (14) 1 kase tavuklu sehriye corbasi.1 koca tabak salata
Ara 1 ceviz
Aksam (17)1 koca kase cacık 2 yk tantuni
Su 2lt
@MiuLegomalipina Whiteblacklife
Ah be bonus düşüncelerimi yazmışsın..Sabırda anlayışta bi yere kadar dimi?
vorones geçmiş olsun diyim çocuklarla haline üzüldüğüm için benzer sıkıntıyı çektiğim için yani sadece insanlığım için.
Hamdolsun henüz kararmadı içim.
İlk geri döndüğün günlerden beri laf sokuyorsun malesef. Bilmiş kendini beğenmiş bir vero gösteriyorsun bize.
Ya gerçekten öylesin yada tam tersisin.
Tükürdüğünü yalamak demişsin biz yaptıysak sen yapmadınmı? Bi ara istemiyordun takımı başka heycanlar falan istiyodun noldu sonra geri geldin.
Takım şöyle güzel takım böyle güzel takım ama sıkışınca tü kaka oldu birden.
En çok anlamaya çalışanlardan biride bendim. Yazma gereği duymam bu yüzden.
Ama olmadı sen bu tavırdan vazgeçmedin.
Özelde ne yazıp hırslandınız ki parmagının acısını fit olmanla paylaştın.
Burda bir türlü hazmedilemeyen senin uslubundu fitliğin değil.
Laf sokup acıtmaya çalışırken az düşün be vero az düşün be arkadaşım takım sen gidince mi ağlar miu gidince mi?
Kendini sevdirmek diye bir duygu durumu vardır herkese nasip olmaz.
Bak ausun yeride hep boş hep bekleniyor.
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az demişler...
Ben konuşursam bi başlarsam durmam en iyisi hiç başlamamış sayayım kendimi.
Güzel menü sidelya az evet ama artı 900 zor temizleyecegi için kuzum güzel menuYorumlanmayacak olsa da burayı boş bırakmak yok.
Menüm
Kahvaltı 13:30
3 hurma
Bir bardak süt
Akşam 17:30
Balık
Salata
3 lt su
800 ip
3 mile leslie
90 dk normal yürüyüş.
Bu TK birinin sana ohh diyeceğini düşünüyorsan bu takıma hala neden yazıyorsun maset biz birinin canının yanmasına sevinerek kadar kotu insanlariz ne halt yemeye aramizdasin acaba yuhhh diyorum sana daha da bişey demiyorum fit anneymis ayyh kıyamam bende obez anneyim.... ..Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
Gelmeyen gelmez gelenler yeter bize iki mesaj gorupte ay sizin yüzünüzden böyle diyeceğine o kadar gönül bağın varsa gelip bı bı n ucundan tutup insanlara moral verip destek olunur gönül bağı benim bildiğim budur ama senin gönül bağın sadece huzur ortamında işliyor demek kiAcildigi yildan bu yana ilkkez bu hale geldiyse takim bence takkeyi onune alip dusunmesi gerekir insanlarin..
Ayrica selam diye baslayan bir mesaja selam vermek adettendir..
Bunca insan niye gelmiyor onu da dusunmek gerek.
Bak ne güzel dedin dialog diye bak dialog sen nasıl gelirsen öyle de gelinir sana gerekirse polemikte yaşanır konuşulur herkes derdini söyler şuan bu TK bütün işlerinden hayatından uykusuzdan ödevinden dersinden daha çok önemsiyen birine huzurlu ortam yaratır da geleyim diyen biri yazıyor çok acayip yaBen ozel hayatimda kimseyle polemige girmezken ve girilen ortamda bile bulunmazken burada elbette girmeyecegim
Uzulup uzulmemen onem arz etmiyor benim icin..diger gelmeyenler icinde oyledir eminim.
Iste bu kullanilan dil belki de takimi bu hale getiren..
Tek amaci zayiflamak olan insanlarin boyle dialoglara girmesi sasirtiyor insani..
Ban telime basma Ban teline basarim o zaman git o kıymetli arkadaşların grup aç oraya yaz gerçektende az kaldı sabrimin da sınırı vargitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..
Neyse . Ben . Ddaaaa şey etmim
gece gece sakin ol canım okuyunca geçmişi çok morelim bozuldu sabaha guzel ni güne uyanırız inşallahEvet o kadar lafı yuttuk geldik zorunuzami gitti ne oldu ağır mi geldik almadı mı içiniz kuramadiniz mi bizans oyunlarını ne oldu yapamadiniz demi istedikleri bı anlayin la anlayın bizim gönül bagimiz ağır ya seviyoruz seviliyoruz kiskanmayin gelin sevilin sevin kalbiniz kötü içiniz fesat kalp yerinde kurumuş et parçası taşımayı yeter....
Sabrimin sonu var sevgimin sonu yokta sabrimin var o kadar lafı yuttuj senin gibi kilo ile sorunları olan arkadaşlara yardım etmek içinvorones fit anneyim diye geziyorsun ya ortalık senin bedenin fit kalbin obez kotulukle dolu hemde feaatlikla dolu şu TK sor bakayım kaç kişi seviyor seni insanların inadına yaptın bu güne kadar herkes gormemizlikten geldi ama yeter yeter da bu TK kovsaniz da gitmiyorum dedin ya işte o kadar lafı bak ne güzel yutuyorsun sende biz sevdiklerimiz için yuttuk sen niye yutuyorsun çünkü istemiyorsun bu geceden sonra bu takımda kapının yolunu biliyorsun sen çünkü gitmistin daha once nereye gidersen git sevilmiyorsun paşa paşa geri geliyorsun aha sana da dip not burada da sevilmiyorsun artikkkkkk
Ay ben bunu yeni okudumKuzum dün yorumlanmicak dedi gene de
yorumladım. Bugün tekrar uyardı yorumlama diye yapcak bişe yok
benimkide çok uyanıyorBebem.yavrum karnin toookk neden uyanıp duruyosun pekideliksiz uyluya hasretimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?