Duydum ule
Tamda bugün nohut yiyecedimmm
Yapabiliriz i bana asılıyor onlar yapabiliyorsa ben de yaparım diyorum ve bahanelerim ortadan kalkıyor. Onlar 1200 kalori ile doyursa ben de doyarim diyorum imkansız yok sadece sabır ve istek varcakil80
Kuzu senin sayende dillere düştüm ağır yaşamlar izlerken, herkes dalga geçti benle ama çok sevdim programı
Şimdi de fit to fat izleyeceğim senden özendim
Öğlen yiceksen bişey demiyom başka şansın yoksa. Sen zaten 2 gibi yiyosun son yemeğini sanırım. Akşam yemeğinde karbon olmasın yeterliBaşka şansım yok
Sen bu işi kapmisin supperrSelam çıtır mortim , karşılaştık şükür senin menü bana kaldı ben yorumlayıverem elim değmişken
Sabah:güzel. Kuru meyveler peynirle alınmış ,protein olduğundan kan şekerimiz güzelce yavaş yavaş artmış.
Ara:Güzel değil. Kaymaklı dondurma diyette yenmez, yense de kuru meyve yenilen günde hiç yenmez.kuzum gençsin bu yüzden senin öğrenci olsan da hatta öğrenci olduğundan (malum beynin ekstra çalışıyor)daha besleyici şeyler Yemen lazım. Ara öğün resmen geçiştirme öğünü olmuş.. aldığın vitamin yok, lif yok, o dondurma yenmese yerine salata yense ne güzel olurdu. Sana tavsiyem ceviz al, içeriğindeki asitler beyni en çok besleyen asitlerdir.
Akşam: yeşil mercimek dikkat edilmesi gereken bir besin. Protein kaynağı olsa da nişastalı olduğundan zayıflamaya yönelik menüde dikkatli kullanmak lazım. Bol su içmelisin bugün.
Yeşil elma olmamış.. bugün totalde çok şeker almışsın, yeşil elma sabah ya da ara öğünde (17.00’ye kadar) alınmalı tek başına ama dondurma+kuru meyve+meyve +mercimek tüm gün boyunca çok şeker yüklü olmuş
Daha dikkatli olmalısın..
Gelip gordugum dogruyu yazmam rahatsiz etti..ozelden haklisin diyenler susmasin da takima el atsin..
Malum ben huzur ortami olunca gelecegim..
Gercekten son kez selametle...guzel guzel kilo verin yaz geliyor..
Tek derdiniz bol gelen kiyafetleriniz olsun..
Benim bilmedigim bir lisan kullaniliyor burada fransiz kaliyorum.
Alintilanirsa yazdiklarim cvp falan vermeyecegim..hoscakalin..
Teşekkür ederim kuzucumayy o minikler bide tras mı olfularr ayy cok tarlı oluyolar yaa bayılıyrm o hallerine @eflalim
Ayy Rabbim yardım etsin benim kuzenmde netten aldgı bı cayı kullndı baya yogun olrk ve midesnde yara olustu Allah korusun..
Canım sen moralini bozma senn psikolojini hisseder cocugun illk önce kendni snra cocugunu rahatlat inş tatlım benimmsidelya
Ayy canım cok gecms olsunn kızzzzzbegum75 ben seni bekar biliyodum öğrenci felan la ben merde yasıom acep yaaa
Ooo süperrrr
Bende verdim menü tam olarak kimi etiketlicez vaytım seni mi etiketlicektikkafa bi milyon olduuu
Whiteblacklife
Canım kahvaltı yapasım gelmedi. Ağzıma hurma atıverdim.Sabah niye gec kuzum.
Wayti etiketle masallahi var.
Nankörsün nankör. Başka birşey değilgitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..
Neyse . Ben . Ddaaaa şey etmim
Aşk olsun tevom bee. Seni çok seviyorum ki ben dalaşasım gelmiyor sana. Biz de böyle olalım. Orti mortiBak hele bak benle morti olunca hiç sevinmiyorsun
Aynen de öyle.Takımda bir şey yok canım suyu bulandirmak isteyenler var. Biz aynen devam
Döndüm hatta kül kedisi moduna da geçtim bugün yerdeki çimentoları temizledim, çöpü ayrıştırdım
Heyt bee dün Porto şarapları bugün dizlerinin üstünde elimde spatulayla çimento temizle
Olur da bir gün takım buluşması yaparsak benden 1 şişe Porto geliyor
Olsun kiz gel ask olsunAşk olsun tevom bee. Seni çok seviyorum ki ben dalaşasım gelmiyor sana. Biz de böyle olalım. Orti morti
Aynen de öyle.
Daha geçen gün masumla burda seni ata mi ozledim diye yazmıştım üslup diyorsun aha üslup yine çıktı ortaya tekrar okudum yazdıklarımı ne hakaret var ne saygisizlik...nede üslubunda sıkıntı evet gelmek istemeyen gelmez kimseyi zorla getiremeyiz tercih meselesi huzurlu ortamda herkes yaşar önemli olan huzursuz ortamı huzura kavusturmak...bunun için emek harcamak çünkü gönül bağı var sende yok....Huzur ortami evet canim..huzurun olmadigi yerde olmayi sevmiyorum tuhaf mi geldi..belki oyle ortamlarda bulunmadigim icin olabilir mi??
Sizin sorununuz bu iste..USLUP...gelmeyen gelmez falan..boyle ucuz avam kelimelere gerek yok..kelimelere ozen gosterin..konu komsunuzla cevrenizle de boyle mi konusuyorsunuz??evetse sorum su hic dostun birak dostu candan arkadasin var mi??bence yok...
Dimi bencedeOlsun kiz gel ask olsun
Bizde böyle iyiyiz be canom
YaşasınnnnEvet bizim işimiz gücümüz var işi gücü biz olmuş insanlarla uğraşacak vaktim çok az di onun da sonu geldim
malipina menüler sende kuzum karbon gördüğünü gür emi sporsuz menü okey yok tamam mı kuzum
nehirnil111 begum75 sporlar sizde kızlara kıfir olanları deyin hele yada az olanları
hepfit takımı toparla kuzum kimse hiç kimse birşey yazmıyor normal işimize bakıyoruz kızlar hadi göreyim sizi
Yarın herkes tartı kontrolü yapıyor ama herkes özelden bildirim istiyorum artı olanlar ses etsin 2 gün önlemi alacagiz
Okeydir kuzumEvet bizim işimiz gücümüz var işi gücü biz olmuş insanlarla uğraşacak vaktim çok az di onun da sonu geldim
malipina menüler sende kuzum karbon gördüğünü gür emi sporsuz menü okey yok tamam mı kuzum
nehirnil111 begum75 sporlar sizde kızlara kıfir olanları deyin hele yada az olanları
hepfit takımı toparla kuzum kimse hiç kimse birşey yazmıyor normal işimize bakıyoruz kızlar hadi göreyim sizi
Yarın herkes tartı kontrolü yapıyor ama herkes özelden bildirim istiyorum artı olanlar ses etsin 2 gün önlemi alacagiz
Tamam kuzumEvet bizim işimiz gücümüz var işi gücü biz olmuş insanlarla uğraşacak vaktim çok az di onun da sonu geldim
dillrine ballar yağsın ayy pardon ağzın yeşil çay içsin diyecektim kaptanımıza takımımıza laf yok
Sen cevap vermede ben yinede yaziyim.
Yazmadığım şeyler çok dert oldu vaktinde içime.
Sinirler gerildimi uslup kalmıyor abla be takılmasan keşke şu anda ki usluplara.
Bunun bir öncesi var birden olmuyor hiç bişey.
Sen her geldiğinde aynı şekilde karşılandın.
Ne kimseyle problemin var nede kimsenin seninle.
Takım kapandığında da burdaydın destek oldun buda unutulmaz.
Ama bak etiketlediklerin yok. Çok isteselerdi gelirlerdi. Sürekli onları anmayada gerek yok bizi nasılsa görmüyorlar burdan görüşenler iletmediği sürece. Koptular yani.
Kopamayanlar burda hülya abla lafda yediler yuttularda.
Yinede hangisi yazsa özlenmiş bi şekilde karşılanır.
En son listeye girmek istedin kaptanda sana bi menülere falan bakalım öyle dedi belki alındın belki kırıldın noldu ben bilmiyorum.
Dahada gelmedin.
Ortamda bi bozukluk yoktu hülya abla o an sana uygun gelmeyen bişeyle burası huzursuz denemez ki.
Direk kaptana laf etmek senin yüzünden böyle demekte benim gözümdeki hülya ablaya hiç yakışmadı.
Onunda uslubu sertti ama sebebi vardı akşam.
Ne olursa olsun hakkı çok geçti geçiyor burası onsuz olmuyor bunu yok sayar gibi olmaz.
İsteyene kapı açık derler ya aynen öyle oldu şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?