Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80
Kuzu senin sayende dillere düştüm ağır yaşamlar izlerken, herkes dalga geçti benle ama çok sevdim programı
Şimdi de fit to fat izleyeceğim senden özendim
Yapabiliriz i bana asılıyor onlar yapabiliyorsa ben de yaparım diyorum ve bahanelerim ortadan kalkıyor. Onlar 1200 kalori ile doyursa ben de doyarim diyorum imkansız yok sadece sabır ve istek var

Sen bu işi kapmisin supperr

Sen cevap vermede ben yinede yaziyim.
Yazmadığım şeyler çok dert oldu vaktinde içime.

Sinirler gerildimi uslup kalmıyor abla be takılmasan keşke şu anda ki usluplara.
Bunun bir öncesi var birden olmuyor hiç bişey.
Sen her geldiğinde aynı şekilde karşılandın.
Ne kimseyle problemin var nede kimsenin seninle.

Takım kapandığında da burdaydın destek oldun buda unutulmaz.
Ama bak etiketlediklerin yok. Çok isteselerdi gelirlerdi. Sürekli onları anmayada gerek yok bizi nasılsa görmüyorlar burdan görüşenler iletmediği sürece. Koptular yani.
Kopamayanlar burda hülya abla lafda yediler yuttularda.
Yinede hangisi yazsa özlenmiş bi şekilde karşılanır.

En son listeye girmek istedin kaptanda sana bi menülere falan bakalım öyle dedi belki alındın belki kırıldın noldu ben bilmiyorum.
Dahada gelmedin.
Ortamda bi bozukluk yoktu hülya abla o an sana uygun gelmeyen bişeyle burası huzursuz denemez ki.

Direk kaptana laf etmek senin yüzünden böyle demekte benim gözümdeki hülya ablaya hiç yakışmadı.
Onunda uslubu sertti ama sebebi vardı akşam.

Ne olursa olsun hakkı çok geçti geçiyor burası onsuz olmuyor bunu yok sayar gibi olmaz.

İsteyene kapı açık derler ya aynen öyle oldu şu an.

Teşekkür ederim kuzucum
Sabah niye gec kuzum.
Wayti etiketle masallahi var.
Canım kahvaltı yapasım gelmedi. Ağzıma hurma atıverdim.
Nankörsün nankör. Başka birşey değil
Bak hele bak benle morti olunca hiç sevinmiyorsun

Aşk olsun tevom bee. Seni çok seviyorum ki ben dalaşasım gelmiyor sana. Biz de böyle olalım. Orti morti
Takımda bir şey yok canım suyu bulandirmak isteyenler var. Biz aynen devam
Aynen de öyle.

Daha geçen gün masumla burda seni ata mi ozledim diye yazmıştım üslup diyorsun aha üslup yine çıktı ortaya tekrar okudum yazdıklarımı ne hakaret var ne saygisizlik...nede üslubunda sıkıntı evet gelmek istemeyen gelmez kimseyi zorla getiremeyiz tercih meselesi huzurlu ortamda herkes yaşar önemli olan huzursuz ortamı huzura kavusturmak...bunun için emek harcamak çünkü gönül bağı var sende yok....
Eskiler eskiler ne güzel.dedin bak eskiler..
Buradan kaç kişi gitti kaç kişi geldi öyle de olacak olmak zorunda bir gün bizde gideceğiz biz de eskiyecegiz neresine alındin bunun dosttumun sormussun var Candan aynı kandan olmadığım kardeşim bile var dost az özdür bende
Ama senin yok galiba bu yüzden mi zayıf nokta neresidir canını yakayim çabası ama sen benim canımı yakacak kadar artık canımdan değilsin.....

Evet bizim işimiz gücümüz var işi gücü biz olmuş insanlarla uğraşacak vaktim çok az di onun da sonu geldim
malipina menüler sende kuzum karbon gördüğünü gür emi sporsuz menü okey yok tamam mı kuzum
nehirnil111 begum75 sporlar sizde kızlara kıfir olanları deyin hele yada az olanları
hepfit takımı toparla kuzum kimse hiç kimse birşey yazmıyor normal işimize bakıyoruz kızlar hadi göreyim sizi
Yarın herkes tartı kontrolü yapıyor ama herkes özelden bildirim istiyorum artı olanlar ses etsin 2 gün önlemi alacagiz

Yaşasınnnn

Okeydir kuzum

Tamam kuzum Kaptan nerede ne oldu yine ya

dillrine ballar yağsın ayy pardon ağzın yeşil çay içsin diyecektim kaptanımıza takımımıza laf yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…