gitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..
Neyse . Ben . Ddaaaa şey etmim
benimde öyle canım başta içime sinmedi sinmez ya sonra iyi muhatab olmamışım derimTakke düştü kel göründü bu oluyo sanırım. Allaha çok şükür ki hislerim beni hiç bi zaman yanıltmadı, bi insan içime sinmeyince kurban olduğum Allah ille onun gerçek yüzünü çıkarıyo ortaya.beni yanıltmadığınız için teşekkür ederim.
Keşke kalpleriniz bu kadar kötü ve karanlık olmasaydı. Üzgünüm ama kötüsünüz gerçekten. Kötülüğünüz gözünüzü yüreğinizi karartmış. Gidenler kendi isteğiyle gitti, kimse onlara gidin demedi. İnsanoğlu bu, vakti gelen gider, bu yalnızca ölüm için söylenmez işte. Vaadesi dolan gitti.Devam edip etmemek onların kararı.
Size Allah ıslah etsin demekten başka söylenecek laf yok bence
Kızlaar!!
Silkelenip kendimize gelelim!!
Önümüzde güzel bi cuma var.
Menüleri ve sporu gevşetmiyoruz.!!
Hadi dişi aslanlarım!!
Göreyim sizi
Bak ne güzel dedin dialog diye bak dialog sen nasıl gelirsen öyle de gelinir sana gerekirse polemikte yaşanır konuşulur herkes derdini söyler şuan bu TK bütün işlerinden hayatından uykusuzdan ödevinden dersinden daha çok önemsiyen birine huzurlu ortam yaratır da geleyim diyen biri yazıyor çok acayip ya
Gelmeyen gelmez gelenler yeter bize iki mesaj gorupte ay sizin yüzünüzden böyle diyeceğine o kadar gönül bağın varsa gelip bı bı n ucundan tutup insanlara moral verip destek olunur gönül bağı benim bildiğim budur ama senin gönül bağın sadece huzur ortamında işliyor demek ki
Düzenimiz eskisi gibi devam edicek.
Bugün salı artık sucuktu pastırmaydı makarnaydı bulgurdu
Kuru üstü pilavdı falan yemiyoruz. Cumaya kadar pro ya da sebze yemeği. Akşam ekmekleri bitti ona göre!!
Duydunuz mu ule
Zoraki romantik yaptın yaniAy yanlış anlaşılmasın
Teklifi ben ettim
Yeri ben buldum
Rezervasyonu ben yaptım
Eşim iştirak etti, eşim romantik değildir yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?