Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya valla arkadaşlar ne desem bilemedim

Öncelikle şunu demek istiyorum ,eskide eski tutturmaya Geek yok yahu o adı üstüne eski , tıpkı eski iş, eski eş, eski ev gibi yani gidenler gitti sürekli bı insan sirkülasyonu var burada ve olmslida

Ha bazılari cidden ruhsal sorunlu
Tek kelime etmiyorum ben o şahısla ,
Çünkü cidden zamanında yine çileden çıkarmışligi vardır insanları

Bazen frekanslar tutmaz ,bende Esra ile bı gerginlik yaşadım anlaşmazlık oldu belki filan ama bu onun kötü biri olduğu ,yada bana birşey olsa sevinecegi anlamına gelmiyor değil mi, aynı şekilde benimde öyle

Öncelikle x le polemiği bırakın cidden .
Hiç tek kelime bile cevap verecek polemiğe girmeyin yahu her zaman kilo verip insanlara bunu , fesat fesat nispet anlamında yazmıştır kendisi o sebepten çokta seyy yapmayın ya..

Vallaha benide bezdirdinnnnn..

Ne eskilermiş kardeş, keşke hiç gelmeseler!!!

Gelme gelme arada laf sokmaya gel, pardon bacıı takım bizim. Miu iyi dayandı, ben hiç almazdım eskileri

Takke düştü kel göründü bu oluyo sanırım. Allaha çok şükür ki hislerim beni hiç bi zaman yanıltmadı, bi insan içime sinmeyince kurban olduğum Allah ille onun gerçek yüzünü çıkarıyo ortaya.beni yanıltmadığınız için teşekkür ederim.
Keşke kalpleriniz bu kadar kötü ve karanlık olmasaydı. Üzgünüm ama kötüsünüz gerçekten. Kötülüğünüz gözünüzü yüreğinizi karartmış. Gidenler kendi isteğiyle gitti, kimse onlara gidin demedi. İnsanoğlu bu, vakti gelen gider, bu yalnızca ölüm için söylenmez işte. Vaadesi dolan gitti.Devam edip etmemek onların kararı.
Size Allah ıslah etsin demekten başka söylenecek laf yok bence

Bebbb
benimde öyle canım başta içime sinmedi sinmez ya sonra iyi muhatab olmamışım derim

Huzur ortami evet canim..huzurun olmadigi yerde olmayi sevmiyorum tuhaf mi geldi..belki oyle ortamlarda bulunmadigim icin olabilir mi??

Sizin sorununuz bu iste..USLUP...gelmeyen gelmez falan..boyle ucuz avam kelimelere gerek yok..kelimelere ozen gosterin..konu komsunuzla cevrenizle de boyle mi konusuyorsunuz??evetse sorum su hic dostun birak dostu candan arkadasin var mi??bence yok...

Gelip gordugum dogruyu yazmam rahatsiz etti..ozelden haklisin diyenler susmasin da takima el atsin..

Malum ben huzur ortami olunca gelecegim..

Gercekten son kez selametle...guzel guzel kilo verin yaz geliyor..

Tek derdiniz bol gelen kiyafetleriniz olsun..

Benim bilmedigim bir lisan kullaniliyor burada fransiz kaliyorum.

Alintilanirsa yazdiklarim cvp falan vermeyecegim..hoscakalin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…