Ya valla arkadaşlar ne desem bilemedim
Öncelikle şunu demek istiyorum ,eskide eski tutturmaya Geek yok yahu o adı üstüne eski , tıpkı eski iş, eski eş, eski ev gibi yani gidenler gitti sürekli bı insan sirkülasyonu var burada ve olmslida
Ha bazılari cidden ruhsal sorunlu
Tek kelime etmiyorum ben o şahısla ,
Çünkü cidden zamanında yine çileden çıkarmışligi vardır insanları
Bazen frekanslar tutmaz ,bende Esra ile bı gerginlik yaşadım anlaşmazlık oldu belki filan ama bu onun kötü biri olduğu ,yada bana birşey olsa sevinecegi anlamına gelmiyor değil mi, aynı şekilde benimde öyle
Öncelikle x le polemiği bırakın cidden .
Hiç tek kelime bile cevap verecek polemiğe girmeyin yahuher zaman kilo verip insanlara bunu , fesat fesat nispet anlamında yazmıştır kendisi o sebepten çokta seyy yapmayın ya..
işte bu yaa Allah razı olsun canım haa kızlar gayret bugün yarın sporları patlatalımEvet bizim işimiz gücümüz var işi gücü biz olmuş insanlarla uğraşacak vaktim çok az di onun da sonu geldim
malipina menüler sende kuzum karbon gördüğünü gür emi sporsuz menü okey yok tamam mı kuzum
nehirnil111 begum75 sporlar sizde kızlara kıfir olanları deyin hele yada az olanları
@hepfit takımı toparla kuzum kimse hiç kimse birşey yazmıyor normal işimize bakıyoruz kızlar hadi göreyim sizi
Yarın herkes tartı kontrolü yapıyor ama herkes özelden bildirim istiyorum artı olanlar ses etsin 2 gün önlemi alacagiz
Tabiki tatlimDüzenimiz eskisi gibi devam edicek.
Bugün salı artık sucuktu pastırmaydı makarnaydı bulgurdu
Kuru üstü pilavdı falan yemiyoruz. Cumaya kadar pro ya da sebze yemeği. Akşam ekmekleri bitti ona göre!!
Duydunuz mu ule
Ders çalışmaya gitti o biraz çalışsın gelsin :)
Ekledim kuzum nasılsın
Leylak mi o
Evet çok severimLeylak mi o
IslakEkledim kuzum nasılsın
Bende bayılırım hatta su an öğretmenler odasında var miss gibiEvet çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?