Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte bu yaa Allah razı olsun canım haa kızlar gayret bugün yarın sporları patlatalım

Geçmişe dönmeden önce şu listeyi ekleyeyim eksik gedik var mı bakın bakalım Çok eksik var gibi çok az sporlar silkelenip kendimize gelme zamanı bugün yarın spor yaptık yaptık Gruplar değişti 2 hafta boyunca en az puan alan 3 kişi alt gruba en fazla puan alan 3 kişi üst gruba geçti Çağlalardan geçen arkadaşlarımı kutlarım kayısı oldunuz artık düşmemek dileğiyle Biz kayısılardan geçen arkadaşlar bende dahil bu hafta daha da sıkı tutup eski yerimizi alalım hadi baaaalım

igdedali @Sidelya95 @Lunya matematik61 Melegiimm22 Nego

Cutemom007 malipina Nevreste elfkkk

Daydream- ı eskiden bilirim.aebeni kelebek19u A antepia fatma ablayi hatta eskidende uzaktan hayran oldugum nananais kilo verme sürecini ciddi ciddi takip ettim.ortama hayran olup kaydoldum doluydu kaptan alamadi gittim.sonra bir bakayim geleyim dedimde herkes özünde cok iyi ama sanki gercekten uslup farklı.Nasıl ayrildilar neden gittiler bilmem ama glisemik indeksi ögrendigim aeben vardı.cok bilgi verirdi.7.takım efsaneydi.cogunlugu ögretmendi o zaman.fatmanur kaya ablada cok kibar bir bayandi verdigi cevaplari cok severdim. Dayreamin söylemek istedigi hakaret degil o günlere özlem.haklı birazda bence daha nazik olmalıyįz birbirimize.sanal ortamda birbirimizi tanimadan belli bir amac icin buradayiz.ne gerek var ters sert konusmaya yada cıvık olmaya.tamam günlük hayatin stresini atalim diye geliyoruz diyorsunuz.Allah askina atabiliyormusunuz.daha cok gerilmiyor musunuz?ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…