Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bir detoks listesi vardı.
Sabah 2 yumurta öğlen ton balıklı salata vardı. Akşamında ne vardı o listenin. Hatırlayan ya da elinde listesine olan var mı
1. ve 2. günler

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt

3. ve 4. günler

Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata

günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay

Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...

Annaaa kepimmm gelmissss . Ne havalii . Ayy sevindirik oldum yeniden. Bben bi bisiklete çıkayım . Bagiriyimmm yollarda ben mezunummmmm deyiii. Ayy bu hafta benim 5 li yi gormemm şart !!!!
hayırlu olsun kuzum benim

Zayıflatan sehpa yaptım kendime
Üzerinde türk kahvesi yeşil çay
Limonlu soda ve detoks suyu var
Ayağımda da oğlum var

Aralik 2014 dogumlu
Allah bagislasin anali babali buyutsun.
canımm benm oglum da 2014 kasım dogumlu hepsi yasıt nerdeyse ayy biraraya gelse ne tatlı götğnğrler minnak kuzular

Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
Cok gecmiş olsun..keskeilk ikicümleyi yazıp devamıbı yazmasaydın...
Sakin ol miummmm..moralini bozma

Gece 3 e alarm kurdum. Uyanıp sunum yapcam. Gözler gidiyor, vücutta yol yorgunluğu var
kolayy geleeee

yogurt dolapta varsa alacagım canm
bende 1 kepçe nohut 2-3 mercimek köftesi yerim diye düşündüm

ya birdeyarında ezo gelin var yemedigim şeyleri yiyorum burda ama
akşam yemedigim için dengeleniyor
Sanki birini seçmelisin canım ikisi de şişkinlik yaoar

Bu aradaaa günaydınnnnn henüz okunacak sayfalarım var ve sanırım bazı durumlar gelişti merak icindeyim hayrolsun inş...

Ay sağol eflalim valla aradım bulamadım direk sana sormalıymışım yaptın mı bunu?

Cicegim bunu kac dk hasliyosun kayısı olmasi icin?direkt soguk suyu koyup mu koyuyosun ocaga
Ağzı kapalı bı tencerede kaynamaya başlayınca 1 dk kaynak hemen kapat altını 6 dakika o kaynar suda ağzını açmadan beklet yumurta hastayım neyduyim

Ağzı kapalı bı tencerede kaynamaya başlayınca 1 dk kaynak hemen kapat altını 6 dakika o kaynar suda ağzını açmadan beklet yumurta hastayım neyduyim
Sağol vaytim,ben yumurtanın bu kivaminj cok nadir tutturuyom da soram dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…