Ayy ne renk elbisen düğün için aldiginDün aldığım 38 beden elbise bol geldi iade ettim 36 bedenini söyledim onda bile şüpheye düştüm göbek kısmı gitmiş kalçalar dursa da ama acayip mutluyum darısı herkese
Bu düğün için değil kuzum bir nişan için aldım kısa bir şey mürdüm rengiAyy ne renk elbisen düğün için aldigin
Gız ben senden ayrı düşer miyim heç o nasıl laf kemiriveririm yanaklarini haaaBuralara gel de bana selam verme ayran içtik ayrı mı düştük coco
inşallah yaaFirtina gibi döner merak etme
bu banlanma nasıl oluyor bilmiyorum ki bi fikir verseniz başıma gelirse hani15 ine kadar sanırım
Gönder kızBu düğün için değil kuzum bir nişan için aldım kısa bir şey mürdüm rengidüğün için aldığımda gerçi morlu grili gönderirim istersen
Kendimi göremiyorum bugünler de poğaça geri dursunGız ben senden ayrı düşer miyim heç o nasıl laf kemiriveririm yanaklarini haaahani pogacalara katilacagidun noldi?
Iyiyim çiçeğim nasil olayim bildigin gibi ışte sizleri takip ediyom cok seviyom hepinizi hele sana bayiliyom ulaaaKendimi göremiyorum bugünler de poğaça geri dursunKardeşimi evereyim belki ramazana Sen nasılsın
Dudukluye atarsın yumuşacık olur
Beni beni deve kuşunu
Her kuşun eti yenmez
Ahahhaah eee çocukta rahatsız oldu annesi o tombiş anne seviyormuş demek kiAy kızlar oglum gogsume yatip yatip geri kalkiyor.iman tahtamin kemikleri batiyo heralde cocuga
Ana aşık takılan biri vardı ya buralarda tatile çıktı kizHu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Beybisulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Amin canım benim Rabbim hepimizi mutlu etsinIyiyim çiçeğim nasil olayim bildigin gibi ışte sizleri takip ediyom cok seviyom hepinizi hele sana bayiliyom ulaaakardesine de mutluluklar bebitom,Allah bi yastikta kocatsin insaallah
Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Beybisulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Dudukluye atarsın yumuşacık olur
Eki Görüntüle 2135121
Geçmişe dönmeden önce şu listeyi ekleyeyim eksik gedik var mı bakın bakalımÇok eksik var gibi çok az sporlar silkelenip kendimize gelme zamanı bugün yarın spor yaptık yaptık Gruplar değişti 2 hafta boyunca en az puan alan 3 kişi alt gruba en fazla puan alan 3 kişi üst gruba geçti Çağlalardan geçen arkadaşlarımı kutlarım kayısı oldunuz artık düşmemek dileğiyle Biz kayısılardan geçen arkadaşlar bende dahil bu hafta daha da sıkı tutup eski yerimizi alalım hadi baaaalım
@nehirnil111 kuzumm benm cumartesi pazar ve dün sporlrm vardı senide etiketlemstm ama bulsmzsan ben de ararm canm sayfasnı
igdedali @Sidelya95 @Lunya @matematik61 @Melegiimm22 @eflalim
@Cutemom007malipina @Nevreste elfkkk
Ayy Allah korusun malimmAyak bileklerime kadar sulara gömüldüm inşallah hasta olmameve gidip kıyafet ayakkabı alıp öyle işe gidicem mecbur. İşyeri beklesin sağlığımdan önemli değil
Kızlar bir detoks listesi vardı.
Sabah 2 yumurta öğlen ton balıklı salata vardı. Akşamında ne vardı o listenin. Hatırlayan ya da elinde listesine olan var mı
hedef kac acep kac kilo veriliyor ??? @eflalim @Sidelya951. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
Bana bir şey yazacaktın da unuttun mu kız
Kuzum bugün toplu bildireyim eve geçinceEki Görüntüle 2135121
Geçmişe dönmeden önce şu listeyi ekleyeyim eksik gedik var mı bakın bakalımÇok eksik var gibi çok az sporlar silkelenip kendimize gelme zamanı bugün yarın spor yaptık yaptık Gruplar değişti 2 hafta boyunca en az puan alan 3 kişi alt gruba en fazla puan alan 3 kişi üst gruba geçti Çağlalardan geçen arkadaşlarımı kutlarım kayısı oldunuz artık düşmemek dileğiyle Biz kayısılardan geçen arkadaşlar bende dahil bu hafta daha da sıkı tutup eski yerimizi alalım hadi baaaalım
igdedali @Sidelya95 @Lunya @matematik61 @Melegiimm22 @eflalim
@Cutemom007malipina @Nevreste elfkkk
Anlamadım Esra çok zorladım beynimi ama olmadı şu mesajını hiç anlamadımAna aşık takılan biri vardı ya buralarda tatile çıktı kiz
Çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHoşgeldin İğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uzattım oldu mu
Şşş gadın naber
malipina gör gör ne cevherler var. Sen hala yan oda öncesi drink....
Millet düdüklüye atıyor :)))
Tamam kuzum senin vardır kenarda köşe de sporlarınKuzum bugün toplu bildireyim eve geçince
Anlamadım Esra çok zorladım beynimi ama olmadı şu mesajını hiç anlamadımKim o aşık neden tatile çıktı. Bana aşıksa niye beni götürmedi
Yoksa miu alanyalarda manitu mu yaptı da onla mı tatile çıktı
Çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Şşş gadın naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?