Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendimi göremiyorum bugünler de poğaça geri dursun Kardeşimi evereyim belki ramazana Sen nasılsın
Iyiyim çiçeğim nasil olayim bildigin gibi ışte sizleri takip ediyom cok seviyom hepinizi hele sana bayiliyom ulaaa kardesine de mutluluklar bebitom,Allah bi yastikta kocatsin insaallah

Iyiyim çiçeğim nasil olayim bildigin gibi ışte sizleri takip ediyom cok seviyom hepinizi hele sana bayiliyom ulaaa kardesine de mutluluklar bebitom,Allah bi yastikta kocatsin insaallah
Amin canım benim Rabbim hepimizi mutlu etsin Bende cocom bitiyorum sana özletiyorsun kendini ama

Ayak bileklerime kadar sulara gömüldüm inşallah hasta olmam eve gidip kıyafet ayakkabı alıp öyle işe gidicem mecbur. İşyeri beklesin sağlığımdan önemli değil
Ayy Allah korusun malimm
Kızlar bir detoks listesi vardı.
Sabah 2 yumurta öğlen ton balıklı salata vardı. Akşamında ne vardı o listenin. Hatırlayan ya da elinde listesine olan var mı

hedef kac acep kac kilo veriliyor ??? @eflalim @Sidelya95

Kuzum bugün toplu bildireyim eve geçince

Ana aşık takılan biri vardı ya buralarda tatile çıktı kiz
Anlamadım Esra çok zorladım beynimi ama olmadı şu mesajını hiç anlamadım Kim o aşık neden tatile çıktı. Bana aşıksa niye beni götürmedi
Yoksa miu alanyalarda manitu mu yaptı da onla mı tatile çıktı

Hoşgeldin İğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uzattım oldu mu
Çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

malipina gör gör ne cevherler var. Sen hala yan oda öncesi drink....

Millet düdüklüye atıyor :)))
Şşş gadın naber

Tamam kuzum senin vardır kenarda köşe de sporların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…