Oooooooooooooooooo olmaz mııııııı vayt pointlerimi görünce nefesini tutup intihar etmek isteyebilir. Ailesine haber verelim tedbirli olsunlarTamam kuzum senin vardır kenarda köşe de sporların
Kuzum bugün toplu bildireyim eve geçince
Anlamadım Esra çok zorladım beynimi ama olmadı şu mesajını hiç anlamadımKim o aşık neden tatile çıktı. Bana aşıksa niye beni götürmedi
Yoksa miu alanyalarda manitu mu yaptı da onla mı tatile çıktı
Çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Şşş gadın naber
Ahahah göster kim daha iyi spor yapıyorOooooooooooooooooo olmaz mııııııı vayt pointlerimi görünce nefesini tutup intihar etmek isteyebilir. Ailesine haber verelim tedbirli olsunlarWhiteblacklife
Canım bana etiketlerin hiç gelmemiş bir bak istersen yanlış mı etiketledin acabanehirnil111 kuzum benm cumrtesi pazar ve dün den sporlrm vardı etiketlmstm seni eger bulamazsan ben bulmya calsrm kuzum
Selam...Selam..
1.5 aydir yazmiyorum takima..baska bir grupta devam etmek istedim ama devam edemedim isten gucten .
Takima ic huzuru duzelene kadar gelmeyecegim..ne zaman insanlar birbirine laf sokmaz,karsi komsusuymus gibi saygi duyar o zamana kadar gelmeyecegim..7.takimi tamamen birakmam sozkonusu degil zaten neredeyse 5 yil hep buradaydim.. @aeben @Antepia27 @kelebekolacam @ecemavi @yasom7272 @kuzularinannesi @_AYNURA_ @Ausencia saraycam ..iste onlar oldugu zamanki sinerji yakalandiginda..
Bu takimin bu hale gelmesini aklim almiyor. Ne oldu..
@vorones parmagi kirilmis hastaneye giderken buraya yazabiliyor birilerine laf sokuyor bir baskasi icini de temizlet diyor..isim vermeden insanlar icindeki kini kusuyor..
Ben buna sessiz kalamam elbette duygu bagim var.
Lutfen herkes silkelenip bir kendine gelsin.
Kalin selametle..
Neden yapamadın canım bir durum mu varnehirnil111 hiç sporum yok bu hafta ya
Tam bizlik
Whiteblacklife bize şarkı yapmışlar 7.takıma tümden
Gördüğüme göre 52.1 olmuşsunNeden yapamadın canım bir durum mu var
Bugün başladım canım kaç gün yaparım bilmiyorum sonucu bildiririm sana
Uyuz gıcık pis eeeeh ya yapılır mı yapılır mı vucdansizOooooooooooooooooo olmaz mııııııı vayt pointlerimi görünce nefesini tutup intihar etmek isteyebilir. Ailesine haber verelim tedbirli olsunlarWhiteblacklife
Ayyy komşulaaaaaaaaaaaaaaar vayt korkmuuuş kız koşun kııııızUyuz gıcık pis eeeeh ya yapılır mı yapılır mı vucdansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?