Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tekrar selamlar canlarım..öncelikle hepinizi ayrı ayrı öpüyrm..ilk önce bi sakinleşelim..ben bu takmda yaklsk 1.5 aydır bulunuyrm ve cogunuza göre de yeniyim.bu takıma ilk girerken listede yer olmadgını ama yinede cok istedgm icin bu takımda olabileceğimi snradanda listeye dahil olabileceğimi sölemsti miumm @MiuLego ...ve ben cok mutlu olöstm ve sunları yazmstm..bu takımdaki ısrarımın nedeni takımici disiplin keyifli iletişim ..bu konuda bilgi sahibi insanların burada olusu ve bilgilerini paylasıyor olmaları..insanlar ortak bi amac etrafnda toplsnnca elbette güzel bir gönül bağı kuruluyr..empati yaparsanız ve iyi niyet gösterrseniz sayet..diyeceğim o ki..ben belkide en yenilerden olmama rağmen bu takımı cok benimsedşm..ben diyetsyen kontrolündeyim ama biliyrmki takıma dahil edilmeseydim istikrarımı bozdhm anlar olacaktı.. Ben en basta miu ya snra buradaki herkese tek tek cok sey borclu oldgmu düşnyrm.nurda olmktan cok memnunum ve nasip oldgu sürecede burada devam edcm inş. Sonuc olarak bu takım ve bu takımı takım yapan herkes cok değerli herkesin birbirine katkısı olduğu şüphesiz...değer bilmek en güzeli...

Oooooooooooooooooo olmaz mııııııı vayt pointlerimi görünce nefesini tutup intihar etmek isteyebilir. Ailesine haber verelim tedbirli olsunlar Whiteblacklife
Ahahah göster kim daha iyi spor yapıyor begum75 Begüşte krize girebilir çok severim ama kendisini alıştıra alıştıra yaz emi

Begüşüm nasıl oldun kuzum begum75

Selam...
Keşke 1.5 ay sonra gelince önce hoş beş etseydin Day,direk burası tü kaka huzursuz ortam diye germeseydin.
Senin de dediğin gibi 1.5 ay sonra geldin ,neyin ne olduğunu uzaktan ,ayda yılda bir gelmeyle anlayamazsın ki...
Hiçbirşey sebepsiz değil yaşanılanların.Saydığın isimleri senin gibi bizler de seviyoruz.Hele Ausu,içimiz buruk,hep bir tarafımız eksik O olmayınca .Ama sen de bilirsin ki O bile Miuyu savunurdu hep.Olayların iç yüzünü bilirdi.AYNURA zaten şu an bizimle,bebeğinden fırsat buldunça geliyor,Masumm, Lunya dersen yine eskilerden ve de bizimleler.Miu şu an gerek iş,gerek okul anlamında yoğun bir dönemden geçiyor,başaramam diye kaptanlığı bile bırakmak istedi ama çok sevildiği için ,daha önce yokluğunda düzen kaydığı için kabul etmedik,vefa dedik...

Ahahah göster kim daha iyi spor yapıyor begum75 Begüşte krize girebilir çok severim ama kendisini alıştıra alıştıra yaz emi

Begüşüm nasıl oldun kuzum begum75

kapadım gözlerimi hadi yazsın iğde

epey toparlandım kuzum,ara ara baş ağrısı geliyor,bide ciğerler biraz dolu,burnuma peçete sıkıştırdım akış hızına yetişemiyorum
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…