Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ben anlamıyorum gerçekten arkadaş takım güllük gulustanlikken hic kimse ortada yok takım biraz huzursuzlansin herkez piyasaya çıkıyor.. bizde insaniz her zaman herşey güllük gulistanlikmi hayatımızda.. hic evinizde aile ortamında arkadaş ortamında gerginlik yasanmiyormu yaşanıyor burda olunca neden böyle aaa işte tu kaka oluyor. Biz bi takımız takımımızın iç huzuruda kavgalarda bizim ilgilendirir .. kimse kusura bakmasın . Miunun kaptanlığını sorgulayan arkadaşda kimse burada ekstra bi muamele görmüyor herkez eşit herkezin derdi derdimiz oluyor yeri geliyor.. ayrımcılıktan kastı nida anlamadım doğrusu nasi bi ayrımcılık yapabilir ki.. ben ne zaman umutsuzluğa düşsem ne zmn yapamıyacağım desem çok şükür beni 4 koldan sevklendirdi herkez .. herkezin derdiyle dertlendik uzulduk sevindik.

ya eflal bitmiyo be sıkıntılar ben kaçtıkça daha beterleriyle üstüme geliyor
bir olana bin daha katlanır hale geldi
bendemi sorun var anlamıyorumda
Niye sende olsun sorun yaşadığın şartlar tahammül edilir gibi değil.
İnsanlarda şu algı var susarsan senden iyisi yok ama hakkını aramak için konuşursan sen fenasın , asabisin.
Hiç kendi suçlama. İstersen de yaz derdini rahatla

Kızlar. Bugünde mağaza gezdim vede
Kıyafet denedim oldu ama almadım
Zevkine. Vardım çok duygulandım
Bi.an inanamadım kıyafetlerin içine girebildiyime çok hoşmuş ya mutluyum
Ne güzel abla. İyice kilo verince alırsın

valla eflal şu kadarını söyleyim sanki bugün eş kişisi bi haltlar yiyecek
sabahtan yer yapıyodu çünkü
bi kaçgündürde sezdiğim bişeyler var
bakalım bekleyelim görelim
akşama ne bekliyor

valla eflal şu kadarını söyleyim sanki bugün eş kişisi bi haltlar yiyecek
sabahtan yer yapıyodu çünkü
bi kaçgündürde sezdiğim bişeyler var
bakalım bekleyelim görelim
akşama ne bekliyor
Hakkında hayırlısı olsun canım. Yaz sonucu ama bize de merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…