Dolu deyip almayan o zamanki kaptan oluyorum sanırım, sevgilerimi sunuyorum@Daydream- ı eskiden bilirim.aebeni kelebek19u @antepia fatma ablayi hatta eskidende uzaktan hayran oldugum nananais kilo verme sürecini ciddi ciddi takip ettim.ortama hayran olup kaydoldum doluydu kaptan alamadi gittim.sonra bir bakayim geleyim dedimde herkes özünde cok iyi ama sanki gercekten uslup farklı.Nasıl ayrildilar neden gittiler bilmem ama glisemik indeksi ögrendigim @aeben vardı.cok bilgi verirdi.7.takım efsaneydi.cogunlugu ögretmendi o zaman.fatmanur kaya ablada cok kibar bir bayandi verdigi cevaplari cok severdim. Dayreamin söylemek istedigi hakaret degil o günlere özlem.haklı birazda bence daha nazik olmalıyįz birbirimize.sanal ortamda birbirimizi tanimadan belli bir amac icin buradayiz.ne gerek var ters sert konusmaya yada cıvık olmaya.tamam günlük hayatin stresini atalim diye geliyoruz diyorsunuz.Allah askina atabiliyormusunuz.daha cok gerilmiyor musunuz?ne gerek var.
İnşallah Esra bu mesajı okuyunca anasına küfür edilmiş gibi hissetmez
Yapi malzemeci bilem var dimi kızPsikolog da var lazım mı
Makbuleyle Berna da öğretmen.
Hayır yani öğretmen olsa ney doktor olsa ney ev hanımı olsa ney... Amaç aynı olduktan sonra...
İnsanları aaa bu ev hanımı diye almayalım mı ötekileştirelim mi
Fitim canom sıkma canını gel bi drink içelim bugün kalan son enerjimi de senle bişeyler içmeye ayırdım
Ben sopami hazırladımİnşallah Esra bu mesajı okuyunca anasına küfür edilmiş gibi hissetmez
Dolu deyip almayan o zamanki kaptan oluyorum sanırım, sevgilerimi sunuyorum
Sana bir sır vereyim; özlemek değil, ayar var ortada. Eskiden neydi ki?
Eskiden huzur vardı; tabi ki olur, kimse yanlışını soylemiyordu. Söyleyeni de tınlayan yoktu. Day abla geçen geldi listeye girmek istiyor um dedi, miu tamam ama önce deneme dedi bir daha tek mesaj atılmadı.
Bu torpil istemektir, bana göre de hak yemektir. Tabi istek olmayınca takım aynı takım değil oldu. Ki.se kusura bakmasın.
Dediğin nananaiste benim, takım zora düştüğü o dönemde keşke biri de taşın altına elini soksaydi. Öyle bil.em kaç ay sonra gelip azar çekersen olmaz, adama hop orada kal derler. Kimse kusura bakmasın, takım bizim..
Olmaz olur mu beeeeeeeeee kasabın karısı hırdavatçı hatun o bi kerem
Sinirli eflal geldi
Sinirimi bozanın sinirini bozarım nokta!
Arkadaşım dediğim insanların sinirini bozanın da sinirini bozarım nokta!
Arkadaşım olmasada haksızlık yapanın sinirini bozarım nokta!
Haksızlık yapanın sinirini bozarım nokta!
Beni beğenmeyen göz ardı et butonunu kullansın lütfen
Whiteblacklife sen çok özel ve güzel bir insansın her daim arkandan da seni kimseye ezdirmedim. Kalbinin temizliğini görmeyenler kendi kalplerinin karasına baksın!
@MiuLegoAusencia dan sonra en sevdiğim kaptansın, sen varsın diye varım burda, emeklerin inkar edilemez, eden beğenmeyen hadi başka kapıya!
Çok çooook daha fazlasını yazardım bilen biliyor zaten beni ama bu kadarı kāfi!
İnşallah Esra bu mesajı okuyunca anasına küfür edilmiş gibi hissetmez
döver demiştimBen sopami hazırladım
Pis cahil ev hanımları ne işimiz varsa burdaOlmaz olur mu beeeeeeeeee kasabın karısı hırdavatçı hatun o bi kerem
O zaman anamı da almayalım ilkokul mezunu sonuçta. ama 4 tane evlat büyüttü 1 psikolog 1 mühendis 1 avukat adayı... ŞEye benziyor bu. Eskiden buralar dutluktu
Kpss yle takıma üye mi alsak ki yaa. 70 barajı koyalım
Miu dan sonra bu takımdaki eli en sopalı kişi hatta ordek
bismillah ne oluyor atarlı genç eflalimPis cahil ev hanımları ne işimiz varsa burda
o zaman yine yenidenO dediğin imkansız cicim sen uzunca bir süre o rakamları benden göremezsinRamazana kadar sıkacağım düğün var hatta sporda ekleyeceğim ramazan ayında zaten kilo alamıyorum ben verenlerdenim Sonrasına bakacağuk Gel sen yamacıma buralar daha havadar
Çok iyi abla kilon maşaallah sanaSelam kızlar
Önce kilo bildirimi yapayım
Bugün. Diyetisyene gittim kg
Soliyim mii
Solesemmi acaba
Merak edin beni açık
Kahvaltı
6. 30 ilaç yarım saat sonra mate cayi
15 dakika sonrada kahvaltı
2 kaşık yulaf
2 ceviz
2 kaysi
Tarçın
Zerdecal
1 kase yoğurt
Oylen yemeyim
Zeytin yağında pişmiş kabak
Üzerine sarımsaklı yoğurt
2 ceviz
Tabiki isot bolca
Semiz otu ve dere otu
Açıkta tuz oh miiiiiiiis
Ara öğün
3 gibi elma mate cayi
Aksam yemeyim
Ebe komeci
Haşlanmış yumurta
Küçük bir parça yufka ekmek
Bu arada 3 lt su
Bugünlük böyle öptüm
Hadi.soyleyim kilomu
109
Genç mi 35 oldum kızbismillah ne oluyor atarlı genç eflalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?