bende işyerinde öyle hissediyorumBen de işyerinde
yaz yaz bolca yaz hemdeDemek karpuz oldumbegüs sporumu aksama toplu yazarım cnm
Vay bee daha dün kelekdim şimdi büyüdüm karpuz oldum heeeyaz yaz bolca yaz hemde
evet karpız oldun büyüdün sen
SupperrrrrDün aldığım 38 beden elbise bol geldi iade ettim 36 bedenini söyledim onda bile şüpheye düştüm göbek kısmı gitmiş kalçalar dursa da ama acayip mutluyum darısı herkese
Benim küçük bir taşım var renk belirliyorSağol vaytim,ben yumurtanın bu kivaminj cok nadir tutturuyom da soram dedim
Senin sporun nerede begusum nere de nerede nerede bu akşam spor bekliyoree senden kuzum spor yap lütfen yenelim bilin takiminj hadi kuxumyaz yaz bolca yaz hemde
evet karpız oldun büyüdün sen
Sağol canımSupperrrrr
Ördek seni bu cuma vurmasam mı diyorumEskiler yeniler bir de arada kalmışlar var ben gibi. Kolay bişey yaşamadı bu takım. Toparlandı mı hayır toparlanmadı. Böyle oldukça bu toparlanma süreci uzayıp gidecek. Takıma arada sırada uğrayıp olumsuz enerjiler gönderip eskiden böyle değildi deyip gitmek çözüm mü peki ben de sorayım. İyi günde var olup kötü günde gemiyi terk etmek vicdana ters gelmez mi? Ha olabilir fıtrat farklılığıdır siz böyle isteyebilirsiniz. O zaman üzmeden yıpratmadan suçlamadan diyin ve gidin. Saygılar sonsuz. Birde bunca emeği görmezden gelip mezun olup saydırıp giden var. Miu giderse herkes gelecek diyen. Herşey ortada diyorum ben de ona. Sevmediğiniz üslup illaki olacak. Ama biz negatifliğe odaklandığımız sürece aradaki sürtüşmeler kalp kırıklığına gidecek. Üsluplar sertleşecek. Buda gayet olağan değil mi? Burdayım diye varolan arkadaşlarımın üslup noktasında hataları olduğunu ben de görmezden gelemem. Her ne olursa olsun tek taraflı bakmamaya çalışırım olaylara. Üslup bozuksa bir geçmişe bakmak gerek çünkü tahammül azaldı artık. Tolere etme gücü azaldı. Keşke sonsuz tahammül seviyemiz olsaydı. Ama yine diyorum ki burda ve burda olmayan arkadaşlarım için yıpranıyoruz hepimiz. Üzülüyoruz.
Bu arada ben ev anasıyım :)
Evet kuzumKuzum menüyü sanamı vericez
waytım geçen haftadan beri hastayımSenin sporun nerede begusum nere de nerede nerede bu akşam spor bekliyoree senden kuzum spor yap lütfen yenelim bilin takiminj hadi kuxum
Akşam yazarım 3 gunuEki Görüntüle 2135121
Geçmişe dönmeden önce şu listeyi ekleyeyim eksik gedik var mı bakın bakalımÇok eksik var gibi çok az sporlar silkelenip kendimize gelme zamanı bugün yarın spor yaptık yaptık Gruplar değişti 2 hafta boyunca en az puan alan 3 kişi alt gruba en fazla puan alan 3 kişi üst gruba geçti Çağlalardan geçen arkadaşlarımı kutlarım kayısı oldunuz artık düşmemek dileğiyle Biz kayısılardan geçen arkadaşlar bende dahil bu hafta daha da sıkı tutup eski yerimizi alalım hadi baaaalım
igdedali @Sidelya95 N Nana matematik61 @Melegiimm22 @eflalim
@Cutemom007malipina @Nevreste @elfkkk
Ayak bileklerime kadar sulara gömüldüm inşallah hasta olmameve gidip kıyafet ayakkabı alıp öyle işe gidicem mecbur. İşyeri beklesin sağlığımdan önemli değil
Anam dur yanlış bişey yazmayım kız nana olarak tanımıyorum demek istedim kız dur panik oldum simdi
Ekside canim
Aynen çakıl çelik gibi olmak lazım.
Bu hafta morti olamadık suspuslada olucaktım ama iğdenin anneciği ile mortiliğimiz bitmemişyumurtalikofte dimi emine abla :)
Eksideysen vah benim halime
Ay öperim ben seniiiwaytım geçen haftadan beri hastayım
hele pazar pazartesi kolumu kıpırdatcak halim yoktu
bugün inşallah diyim
Selam kızlar
Menü.bildirimi yapayım
Sabah 6.30 ilaç 15 dakika snr maydanoz limon kuru
Mateçayı
Yarım saat snr kahvaltı
Yarımkase yoğurt 2 kaşık .yulaf
2 kayısı
1lt su
Saat 11 ila 12 arasi spor.salonu
Egzersiz programı
Saat 12
Oylen yemeyi
Salata
Sebze çorbası
Saat 4 mate çayı elma
1ltsu
Saat7 00
Aksam yemeyi
Soğulme üzerine 2 kaşık kiyma
Salata
Ekmek yok
Cunki 2 kaşık mercimekli kofte
Inşallah yatana kadar 1 lt suyu da içeceyim
Ekside canim
Eki Görüntüle 2135238
kızlar spor puanlarımızı kontrol edelim eksik varsa tamamlıyalım
inşallah vardır puanlarımız çokk artsın aminn
Esra_4378
@hepfit
@tevafuk55
@Pamukseker19
arden32
Konyakk
@malahit
Whiteblacklife
@Floweroflife
begum75
Oyyyyy geldi mi ne yaptılar barıştılar mı kuzum eşiyleKaynanam geldi aklimi basimdan aldi hep ondan
Kirk yılın basi yemegi 2 gun yetecek kadar cok yaptım. Onda da yaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?