- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
Öperim bendeÇok çakalsın deynep
Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şirinlik yapma bak sonra millet sıraya giriyor öpülmek için
Evet sükunetimiz koruyalım. Hem vayt zaten miusuz yapamazdı buralarda. Onlar kodeste az kafa dinlesinler biz de şuraları sevgi seline dönüştürmeyelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Niye almadın o elbiseyi? Düğünde giyecektin hani?Öperim bende
Yaban çakalları ya bunlarWayt ne ara gittidayanamıyor arkasından gidiyor yapamıyor onsuz Miu gelmeden az görüşecek o ağacın altında
Ahahaha niyetim gayet ciddiydi sen kaybettinNiye almadın o elbiseyi? Düğünde giyecektin hani?
Yaban çakalları ya bunlar
Bu sanaydı portim. İyice anamın sekreteri oldum @Portakal Sulu OrdekNeresindesin canım karakopru nun
Hay ellerin dert görmesin beeee
Titiz olmakta zor, sildim süpürdüm çer çöpü
Ama sade olsun, şeker kilo aldırıyorHay ellerin dert görmesin beeee
E kahveleri de ben mi yapayım o zaman
Keşke kimin kibledigi gözükse insanlar o zaman gerçekten yapabilirlermiydiki
Pamuk nasıl bir dilimiz var?
Sana her konuda yardımcı olmaya çalışmıyor muyuz?
Takimin hepsi öğretmendi demissin???
Bunu derken ben yüksek lisans üstelik sağlık alanında yapıyorum , miu yüksek lisans, öğretmen de var(tevo), esra(öğretmen olduğunu biliyor muydun?)
Bizi yetirince tanımaya çalıştın mi gerçekten? Eski insanlar yoklar, çünkü burda olmak istemiyorlar. Biz iyi günde kötü günde burayı bırakmayan insanlarız. Eskilerden sadece @Ausencia mi kimseye sorgulatmam, çünkü onun gittiğini kabul etmek istemiyorum. Gönül bağım var ona.
Psikolog da var lazım mı
Makbuleyle Berna da öğretmen.
Hayır yani öğretmen olsa ney doktor olsa ney ev hanımı olsa ney... Amaç aynı olduktan sonra...
İnsanları aaa bu ev hanımı diye almayalım mı ötekileştirelim mi
Fitim canom sıkma canını gel bi drink içelim bugün kalan son enerjimi de senle bişeyler içmeye ayırdım
Hayır, o yüzde cesur yürek olup KiB yapılıyorGörünmüyor mu ben ban yenildiğinde neden yenildiğine dair bir mesaj gidiyor diye biliyordum
Bende öğretmen değilim, uniyi de 3 de bıraktım , ne olmuşEn kara cahiliniz benim o zaman bilen bilir bilmeyenlerde öğrenmiş olur böylece :)))
İlkokul okudum daha okumadım sonra.
Erken evlilik yaptım üstüne tam kardelen ayşe yani.
10 sene önce açık öğretimle ortaokul bitirdimaeben ablayıda o zaman benim açtığım topikten hatırlıyorum.
Takım olaylarını sonra öğrendim.
Hamilelikler araya girdi devam edemedim.
Çok şey kaldı içimde. Çok şükür ne kimseye poh poh yaptım ne de kimseyi hor gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?