herhalde bekarlığa özeniyor kuzunasıl yani hande ya ne yapacakki ?
KiB yapam mi sana
ay iğde gençliğim geldi aklımaEmoş döktürüyordu
Size özel hazırlayacam lunyayla bonus. Tükürünce 1 karış köpük oluyor bildiniz mi
Çok şükür anlayan birileri çıktıÇok çakalsın deynep
çikileta yok mu yanında
Köpüğü karışsa fincanı nedir heralde.kova
Kızıma. Söz. Yok.yok.simdi koyun en.guzel kızının. Kızdır buna bide anasının güzelliği ni eklersek afeti. Devran becerikli çalışkan hamarat titiz anlatacak kelime bulamiyom o benim ilk göz ağrım daha.sayimmi
Bir daha.da başkasında kahve içmem
Kızıma. Söz. Yok.yok.simdi koyun en.guzel kızının. Kızdır buna bide anasının güzelliği ni eklersek afeti. Devran becerikli çalışkan hamarat titiz anlatacak kelime bulamiyom o benim ilk göz ağrım daha.sayimmi
Çok şükür anlayan birileri çıktı
Bonus ta anlamış,demek ki üçümüz de çakalız
çikileta yok mu yanında
Durduramıyorum kendimi
igdedali bak anan nasıl koruyor kahveni
Geçenlerde görümcemin eşine ve eşime kahve yapmıştım.Görümcemin eşi çok beğendi kahveyi,böyle köpüklü olmasının bir formülü,püf noktası var mı ablanlar da yapsın dedi,var,ben tükürüyorum içine dedimay iğde gençliğim geldi aklıma
mahallede manyak bi kadın vardı
ha bire bu ne biçim kahve yapıyo hiç köpürmüyo derdi
o kadar içlendimki bi gün ağız dolusu içine tükürüp verdiydim
ohhhhhhhh içim soğudu
lunya gel seninle bi kahve içek 2 parmak köpük yaparım haBir daha.da başkasında kahve içmem
Anay burda yavrum
ama şaka maka feci bir kahve yaparım haGeçenlerde görümcemin eşine ve eşime kahve yapmıştım.Görümcemin eşi çok beğendi kahveyi,böyle köpüklü olmasının bir gormülü,püf noktası var mı ablanlar da yapsın dedi,var,ben tükürüyorum içine dedim,şok oldu adamcağız
Aboooww benimleKızıma. Söz. Yok.yok.simdi koyun en.guzel kızının. Kızdır buna bide anasının güzelliği ni eklersek afeti. Devran becerikli çalışkan hamarat titiz anlatacak kelime bulamiyom o benim ilk göz ağrım daha.sayimmi
oyyyy ellerini öperim seninAnay burda yavrum
Yokkkk gülüm, herkes evinde icsinlunya gel seninle bi kahve içek 2 parmak köpük yaparım ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?