Ay öperim ben seniii
Geçmiş olsun kıyamam sana ki
bu arada galiba herkes seni başta öğrenci sanıyor ben de öyle sanmıştım hatırlarsan
Çünkü enerjin çok güzel senin de Nehirin de. Sizin mesajlarınızı okuyunca bi ferahlıyoruz. Çok güzelsiniz bee
böyle gidersen olabilirsin gaza basmalısınAnaaaa ben karpuz olmuşum yaa daha çok çalışıp kelek olmayayım tekrar
iğdemin anneside gelmişBen onu her türlü savuniram
Kızıma. Söz. Yok.yok.simdi koyun en.guzel kızının. Kızdır buna bide anasının güzelliği ni eklersek afeti. Devran becerikli çalışkan hamarat titiz anlatacak kelime bulamiyom o benim ilk göz ağrım daha.sayimmi
Hayretlerm şaştı şu an
Geçenlerde görümcemin eşine ve eşime kahve yapmıştım.Görümcemin eşi çok beğendi kahveyi,böyle köpüklü olmasının bir formülü,püf noktası var mı ablanlar da yapsın dedi,var,ben tükürüyorum içine dedim,şok oldu adamcağız
Şşş çaktırma deynep 26 yaşındayım hayatımda ilk kez anamın mlletin içinde beni böyle övdüğünü gördüm onda da kahveleri görsellerden aldımigdedali o kahveler sana mı ait,netten mi buldun görseli
Eğer sen yapmadıysan ,anan boşuna savunmasın seni
Ben deama şaka maka feci bir kahve yaparım ha
bu konuda bayağı usta oldum
su döktürmüyorum elime
aboooAynen vaytta banlanmis
eveeeeeeeeeeeeeeetEvet sükunetimiz koruyalım. Hem vayt zaten miusuz yapamazdı buralarda. Onlar kodeste az kafa dinlesinler biz de şuraları sevgi seline dönüştürmeyelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Saygılar ablaKızıma. Söz. Yok.yok.simdi koyun en.guzel kızının. Kızdır buna bide anasının güzelliği ni eklersek afeti. Devran becerikli çalışkan hamarat titiz anlatacak kelime bulamiyom o benim ilk göz ağrım daha.sayimmi
Olmaz olur mu beeeeeeeeee kasabın karısı hırdavatçı hatun o bi kerem
O zaman anamı da almayalım ilkokul mezunu sonuçta. ama 4 tane evlat büyüttü 1 psikolog 1 mühendis 1 avukat adayı... ŞEye benziyor bu. Eskiden buralar dutluktu
Kpss yle takıma üye mi alsak ki yaa. 70 barajı koyalım
Oyy sizi yiring yiringteşekkürler iğde
valla miu burda yokken ne güzelde öptünüz beni, öpe öpe iyileştirdiniz hee
evet herkes öğrenci sanıyor aslında güzel bişey ama bi yandanda kötüneyse...
nilişkomla enerjimiz iyidir çünkü frekanslarımız tam tuttu
sende hem enerjik neşeli espirili hemde olgunsun bende bu yönünü çok seviyorum
Peki gelmiyecekmiymis hic bi zamanAusun sizlere mesajını ileteyim diyor ki:
33. haftamda 2 aydır 0 gr alarak ve tostiğimi 2 kilo yaparak devam ediyorum...
O listeye Artı gelenler kendinden utansın
iyleştim şukur bugün bastım birazböyle gidersen olabilirsin gaza basmalısın
Onun için böylesi daha iyi bebeam. Rahat kafayla büyütsün bebişiniPeki gelmiyecekmiymis hic bi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?