Tabiki kuzum ama arada bi cee ee dese çok özledik vallaOnun için böylesi daha iyi bebeam. Rahat kafayla büyütsün bebişini
Ausun sizlere mesajını ileteyim diyor ki:
33. haftamda 2 aydır 0 gr alarak ve tostiğimi 2 kilo yaparak devam ediyorum...
O listeye Artı gelenler kendinden utansın
KAdın kilo alsa üzüntüden yedi deriz de mi Begüş
burdan kopunca üzüntüden kilo alamıyo demek ki
mesire tarafına yakın abla. Ceylan parkın üst caddelerinde.Neresindesin canım karakopru nun
ben neyimteşekkürler iğde
valla miu burda yokken ne güzelde öptünüz beni, öpe öpe iyileştirdiniz hee
evet herkes öğrenci sanıyor aslında güzel bişey ama bi yandanda kötüneyse...
nilişkomla enerjimiz iyidir çünkü frekanslarımız tam tuttu
sende hem enerjik neşeli espirili hemde olgunsun bende bu yönünü çok seviyorum
herhalde bekarlığa özeniyor kuzu
beni salak sanması daha çok canımı sıkıyor ha
telefonuna ayar yaptım konumlarını görebiliyorum
ayrıca senkronize ettim çektiği fotolarıda görüyorum
ha gmail şifresinide kırdım üzerine değiştirdim onun üzerinede kurtarma e postasını kendiminkini tanımladım
akşam bi açıp bakıcam konumdan eğerki bana söylediği yere değil de başka yere gittiyse kaçacak delik arasın kendine
biliyorum çok tehlikeliyim
ama salak değilim
mesire tarafına yakın abla. Ceylan parkın üst caddelerinde.
ben neyimm
direk konum ataydın portim
sen çok datlu lezletli bir ördeksin
seni yerim
Aaaa kuzu öyle köşede sıkıştıracağım seni mesajıma falan gidip yapma sakın sapıklıktan mapuslara atarlarMali de bana süt veriyor her hafta
Nasrettin Hoca'nın bir fıkrası var.Çatıdaki karları temizlerken düşüyor.Kimi diyor doktora götürelim ,kimi diyor kırıkçı çağıralım ,kimi diyor sırtımıza alıp biz götürelim.Nasrettin Hoca da bırakın konuşmayı bana daha önce damdan düşen birini getirin diyor.Dolu deyip almayan o zamanki kaptan oluyorum sanırım, sevgilerimi sunuyorum
Sana bir sır vereyim; özlemek değil, ayar var ortada. Eskiden neydi ki?
Eskiden huzur vardı; tabi ki olur, kimse yanlışını soylemiyordu. Söyleyeni de tınlayan yoktu. Day abla geçen geldi listeye girmek istiyor um dedi, miu tamam ama önce deneme dedi bir daha tek mesaj atılmadı.
Bu torpil istemektir, bana göre de hak yemektir. Tabi istek olmayınca takım aynı takım değil oldu. Ki.se kusura bakmasın.
Dediğin nananaiste benim, takım zora düştüğü o dönemde keşke biri de taşın altına elini soksaydi. Öyle bil.em kaç ay sonra gelip azar çekersen olmaz, adama hop orada kal derler. Kimse kusura bakmasın, takım bizim..
ay öyle olmuş sanki. Apt ismi de vereyim
Hep yiyosunuz zaten yaaaa
Sağol Begüşüm gel beraber olsun
Hani şu sportif anneler oluyor ya bebeği sırtında şınav çekip plank yapıyorlar. Aus öyle canlanıyor artık gözümde
Ahahha yok bence spor yapmıyordur doğumdan sonra eminim ahh keşke gelseHani şu sportif anneler oluyor ya bebeği sırtında şınav çekip plank yapıyorlar. Aus öyle canlanıyor artık gözümde
ay iğde gençliğim geldi aklıma
mahallede manyak bi kadın vardı
ha bire bu ne biçim kahve yapıyo hiç köpürmüyo derdi
o kadar içlendimki bi gün ağız dolusu içine tükürüp verdiydim
ohhhhhhhh içim soğudu
Kızıma. Söz. Yok.yok.simdi koyun en.guzel kızının. Kızdır buna bide anasının güzelliği ni eklersek afeti. Devran becerikli çalışkan hamarat titiz anlatacak kelime bulamiyom o benim ilk göz ağrım daha.sayimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?