Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Nasıl özlendin güzel anne

Kilo almamana bayıldım yalnız maşallah
Ausencia nın tablosuna baktım 33 hafta içindeymiş şu an.Her anına ortak oluyorduk ,çoktandır bilmiyoruz mide bulantısı var mı,kasılmaları var mı?2 aydan az bir zaman kalmış,herşeyini kendi yazardı,inşallah doğum yaptığını da başkalarından duymayız .

Ya ne fark ettimm
Ip atladigim zaman ertwsi gün odem oluyorum ama mesela 1 gun atlamayayim ertesi gun inmis oluyor guzel eksi görüyorum
Ne yapicami sasrdm
Smdi atlaym desem yarin tarti kontrolu var herlde odem olurm
Ama yapinca güzel eksi geliyo
Napaym ben

Anlatmak mümkün değil deynebim, Allah sabır versin diyorum. Uzaktan davulun sesi her zaman hoş gelir.

Takimi değerli yapan gönül bağı olan insanlar kuzucum, inşallah hep böyle gönül bağımız devam etsin

Benim de işler bittiii doktora sonuç göstermeye gidecektim ama çok üşeniyorum şu an. Sabah zaten aşırı kalabalıktı... Yarın gitsem nolar kiii
Bence bişey olmaz
Gideyim de alışveriş yapayım mutfak tam takır... Buzluktakileri bitireyim dedim de elime ne geldiyse atmışım. Görmemişin 3 katlı buzluğu olmuş tutmuş içine girmiş gibi oldu
Manavdaki abiyle de kaçtır görüşemiyoruz merak eder şimdi nerde bu kız diye

Nananais yine burada ,bizimle beraber ,nick değişikliği yaptı,hayransan dediğin gibi mesajlarından kim olduğunu bilirsin

Teşekkürler canım

Demek istedigim yanlis anlanmis yada ben anlatamadim.cogu öğretmen di dedim mesela ben o dönemdeki kisi ve olaylari anlatirken söyledim yoksa diplomalar umrum degil.gittigim kuran kursunda okuma yazma bilmeyen teyzelerim var baldan tatlilar cok severim.bende üniv.mezunuyum cok merakli olsaydim dile getirirdim simdiye kadar.nananaisi evet cok seviyorum lunyanin o oldugunuda yeni farkettim.geldigim dönem kaptan kimdi hatirlamiyorum. ben tektek sizlerisevdim.yardimci oldunuz hakkinizi yiyemem git dersenizde bu söylediklerim icin giderim.ama bence insanlar düsündüklerini konusabilmeli.

Çok üzücü Burası çok başka normalde de mesajla öğreniyorum ama her an her saniye buradan yazışmak gibi değil

hepfit fitim mortilik teklifini gördüm fekat 22 temmuzda sınavım var Haziran sonu diyet için uygun olmayabilir. Erteleme şansımız varsa sınavdan sonra alayım ifadeni sen de 34 bedene gir
Tamam kuzu, seninle mortilik acayip kilo verdiriyor bana

Avukatta var kız
Yok kuzum öğretmen diye yazdı diye yazdım, ben pamuk 1 kilo verdiğinde mutlu oluyorum, artı geldiğinde üzülüyorum. Böyle demesi üzdü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…