- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Evet evet mapusta özlerler
ama sende pek datlu çıktın
apartman adınıda söylede tam olsun,katı ve daire no yu unutma
Anlatmak mümkün değil deynebim, Allah sabır versin diyorum. Uzaktan davulun sesi her zaman hoş gelir.Nasrettin Hoca'nın bir fıkrası var.Çatıdaki karları temizlerken düşüyor.Kimi diyor doktora götürelim ,kimi diyor kırıkçı çağıralım ,kimi diyor sırtımıza alıp biz götürelim.Nasrettin Hoca da bırakın konuşmayı bana daha önce damdan düşen birini getirin diyor.
@MiuLego yu en iyi sen anlarsın ,daha önce kaptanlık yaptığın için,zorluklarını,emeğini gördüğün için...
Mesela üsluptan dolayı ceza aldınız şu tarihe kadar giremezsiniz miydi öyle birşey yaziyorGörünmüyor mu ben ban yenildiğinde neden yenildiğine dair bir mesaj gidiyor diye biliyordum
Mesela üsluptan dolayı ceza aldınız şu tarihe kadar giremezsiniz miydi öyle birşey yaziyor
Takimi değerli yapan gönül bağı olan insanlar kuzucum, inşallah hep böyle gönül bağımız devam etsinTekrar selamlar canlarım..öncelikle hepinizi ayrı ayrı öpüyrm..ilk önce bi sakinleşelim..ben bu takmda yaklsk 1.5 aydır bulunuyrm ve cogunuza göre de yeniyim.bu takıma ilk girerken listede yer olmadgını ama yinede cok istedgm icin bu takımda olabileceğimi snradanda listeye dahil olabileceğimi sölemsti miumm @MiuLego ...ve ben cok mutlu olöstm ve sunları yazmstm..bu takımdaki ısrarımın nedeni takımici disiplin keyifli iletişim ..bu konuda bilgi sahibi insanların burada olusu ve bilgilerini paylasıyor olmaları..insanlar ortak bi amac etrafnda toplsnnca elbette güzel bir gönül bağı kuruluyr..empati yaparsanız ve iyi niyet gösterrseniz sayet..diyeceğim o ki..ben belkide en yenilerden olmama rağmen bu takımı cok benimsedşm..ben diyetsyen kontrolündeyim ama biliyrmki takıma dahil edilmeseydim istikrarımı bozdhm anlar olacaktı.. Ben en basta miu ya snra buradaki herkese tek tek cok sey borclu oldgmu düşnyrm.nurda olmktan cok memnunum ve nasip oldgu sürecede burada devam edcm inş. Sonuc olarak bu takım ve bu takımı takım yapan herkes cok değerli herkesin birbirine katkısı olduğu şüphesiz...değer bilmek en güzeli...
Gerek var yok bırak onu biz bilelim emi tatlım fikirlerine sonsuz saygımla aynen hülya ablaya dediğim istemeyen gider isteyen gelir kalanlar bizimdir muhabbetimizi beğenmiyorsun espriyi anlamıyorsun ortamı geriyorsun o zaman ne işin var bizimle senden ricam başka takımlara bak lütfen
Nananais yine burada ,bizimle beraber ,nick değişikliği yaptı,hayransan dediğin gibi mesajlarından kim olduğunu bilirsin
Teşekkürler canım
Pamuk nasıl bir dilimiz var?
Sana her konuda yardımcı olmaya çalışmıyor muyuz?
Takimin hepsi öğretmendi demissin???
Bunu derken ben yüksek lisans üstelik sağlık alanında yapıyorum , miu yüksek lisans, öğretmen de var(tevo), esra(öğretmen olduğunu biliyor muydun?)
Bizi yetirince tanımaya çalıştın mi gerçekten? Eski insanlar yoklar, çünkü burda olmak istemiyorlar. Biz iyi günde kötü günde burayı bırakmayan insanlarız. Eskilerden sadeceAusencia mi kimseye sorgulatmam, çünkü onun gittiğini kabul etmek istemiyorum. Gönül bağım var ona.
Demek istedigim yanlis anlanmis yada ben anlatamadim.cogu öğretmen di dedim mesela ben o dönemdeki kisi ve olaylari anlatirken söyledim yoksa diplomalar umrum degil.gittigim kuran kursunda okuma yazma bilmeyen teyzelerim var baldan tatlilar cok severim.bende üniv.mezunuyum cok merakli olsaydim dile getirirdim simdiye kadar.nananaisi evet cok seviyorum lunyanin o oldugunuda yeni farkettim.geldigim dönem kaptan kimdi hatirlamiyorum. ben tektek sizlerisevdim.yardimci oldunuz hakkinizi yiyemem git dersenizde bu söylediklerim icin giderim.ama bence insanlar düsündüklerini konusabilmeli.Dolu deyip almayan o zamanki kaptan oluyorum sanırım, sevgilerimi sunuyorum
Sana bir sır vereyim; özlemek değil, ayar var ortada. Eskiden neydi ki?
Eskiden huzur vardı; tabi ki olur, kimse yanlışını soylemiyordu. Söyleyeni de tınlayan yoktu. Day abla geçen geldi listeye girmek istiyor um dedi, miu tamam ama önce deneme dedi bir daha tek mesaj atılmadı.
Bu torpil istemektir, bana göre de hak yemektir. Tabi istek olmayınca takım aynı takım değil oldu. Ki.se kusura bakmasın.
Dediğin nananaiste benim, takım zora düştüğü o dönemde keşke biri de taşın altına elini soksaydi. Öyle bil.em kaç ay sonra gelip azar çekersen olmaz, adama hop orada kal derler. Kimse kusura bakmasın, takım bizim..
Ausencia nın tablosuna baktım 33 hafta içindeymiş şu an.Her anına ortak oluyorduk ,çoktandır bilmiyoruz mide bulantısı var mı,kasılmaları var mı?2 aydan az bir zaman kalmış,herşeyini kendi yazardı,inşallah doğum yaptığını da başkalarından duymayız .
Tamam kuzu, seninle mortilik acayip kilo verdiriyor banahepfit fitim mortilik teklifini gördüm fekat 22 temmuzda sınavım var Haziran sonu diyet için uygun olmayabilir. Erteleme şansımız varsa sınavdan sonra alayım ifadeni sen de 34 bedene gir
Haftaya morti olabilirz buda benm teklifm olsunTamam kuzu, seninle mortilik acayip kilo verdiriyor bana
Avukatta var kızPsikolog da var lazım mı
Makbuleyle Berna da öğretmen.
Hayır yani öğretmen olsa ney doktor olsa ney ev hanımı olsa ney... Amaç aynı olduktan sonra...
İnsanları aaa bu ev hanımı diye almayalım mı ötekileştirelim mi
Fitim canom sıkma canını gel bi drink içelim bugün kalan son enerjimi de senle bişeyler içmeye ayırdım
Ausun sizlere mesajını ileteyim diyor ki:
33. haftamda 2 aydır 0 gr alarak ve tostiğimi 2 kilo yaparak devam ediyorum...
O listeye Artı gelenler kendinden utansın
Ahhaahhaaaaaas
Floweroflife gak gızz daha uyanmadın mı kedi evi yedi evi :))
Yaaaa igde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?