Seviyorum karpuzunu ne olmuş kidaha ne olsun maşallah
karpuzuma dokanma
Onlar da seni görseler çok severlerrahmetli dedeminde kedileri vardı,onla uyurlardı
kedileri çok severim
nilişko kedilerinide çok severim
senin kedi de çok tatlı maşallah yaa
bugün salı ama ben pazara çıkmıyorum
dümdük eve
Kuzum cahillik le diplomanın uzaktan yakından alakası yok. Diplomaya bakan çok yanlış yapar. Sana ben feda olayım be
En kara cahiliniz benim o zaman bilen bilir bilmeyenlerde öğrenmiş olur böylece :)))
İlkokul okudum daha okumadım sonra.
Erken evlilik yaptım üstüne tam kardelen ayşe yani.
10 sene önce açık öğretimle ortaokul bitirdim @aeben ablayıda o zaman benim açtığım topikten hatırlıyorum.
Takım olaylarını sonra öğrendim.
Hamilelikler araya girdi devam edemedim.
Çok şey kaldı içimde. Çok şükür ne kimseye poh poh yaptım ne de kimseyi hor gördüm.
İstemsiz bi gülmüşüm
Sanki köpüksüz olsa içmeyecenKöpüğü az olmuş ama neyseeee, alayım bı tane
Abooo senden ogreneceklerim varherhalde bekarlığa özeniyor kuzu
beni salak sanması daha çok canımı sıkıyor ha
telefonuna ayar yaptım konumlarını görebiliyorum
ayrıca senkronize ettim çektiği fotolarıda görüyorum
ha gmail şifresinide kırdım üzerine değiştirdim onun üzerinede kurtarma e postasını kendiminkini tanımladım
akşam bi açıp bakıcam konumdan eğerki bana söylediği yere değil de başka yere gittiyse kaçacak delik arasın kendine
biliyorum çok tehlikeliyim
ama salak değilim
Her türlü götürürüm hiç affetmemSanki köpüksüz olsa içmeyecen
öğretiriz kuzumAbooo senden ogreneceklerim var
ay hava çok sıcak ya ben şişkoo
valla hergün tandogan dkimeviarası yürüsem mi kırdım kafayı biliyorum
Normalde araçla kaç dakika canım bana kalsa durağına bir kaç durak kala in yürü en azından sabah yarım saat akşam yarım saat bile olsa kardırbegum75
canım zaman yokta yaratıcam diyorumki
5:30 da çıkayım 12-13 durak yapıp dolmuşa bineyim ordan benim ev 15 dk
ama kaç saatimi alır bu yürüme bilmiyorum
O zaman tamamSeviyorum karpuzunu ne olmuş ki
Sen oyle soyleyince bende bi sasirdimOnlar da seni görseler çok severler
Çok şaşırdım şuan
Kuzum cahillik le diplomanın uzaktan yakından alakası yok. Diplomaya bakan çok yanlış yapar. Sana ben feda olayım be
Höp föt feda olsun sana
Miu yokken doya doya opecem herkesi
O iş masuma zorNormalde araçla kaç dakika canım bana kalsa durağına bir kaç durak kala in yürü en azından sabah yarım saat akşam yarım saat bile olsa kardırben eskiden öyle yapardım sabah akşam eşimin servisle yakın yere kadar giderdim sonra kendi iş yerime yürürdü yarım saat git gel 1 saat
Oyyy maşşallah ausum burayı okumuyorsa selamımı söyler mısın? Çok duygulandım be, ana kraliçem o benim. Az dinlemedi beni burda, emeklerine kurban olurum onunAusun sizlere mesajını ileteyim diyor ki:
33. haftamda 2 aydır 0 gr alarak ve tostiğimi 2 kilo yaparak devam ediyorum...
O listeye Artı gelenler kendinden utansın
Şuan bende bu ruh haline girdim
Normalde araçla kaç dakika canım bana kalsa durağına bir kaç durak kala in yürü en azından sabah yarım saat akşam yarım saat bile olsa kardırben eskiden öyle yapardım sabah akşam eşimin servisle yakın yere kadar giderdim sonra kendi iş yerime yürürdü yarım saat git gel 1 saat
Ay benimdeHani şu sportif anneler oluyor ya bebeği sırtında şınav çekip plank yapıyorlar. Aus öyle canlanıyor artık gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?