Kız fiavir ben kediden çok korkarımAhhaahhaaaaaas
YA bonus ya çok güldüm yeminle
Bıgün o da tembellik yaptı, dün özlemiş bizi koynuma girmiş uyudu benimle mışıl mışıl
Ahahahahahhahahahahahah dur az daha güleyim Aahahhahahahahaa
Geçenlerde görümcemin eşine ve eşime kahve yapmıştım.Görümcemin eşi çok beğendi kahveyi,böyle köpüklü olmasının bir formülü,püf noktası var mı ablanlar da yapsın dedi,var,ben tükürüyorum içine dedim,şok oldu adamcağız
ay hava çok sıcak ya ben şişkoo
valla hergün tandogan dkimeviarası yürüsem mi kırdım kafayı biliyorum
Aboooww benimle @igdedali yi karıştırdı , anlattığın aynı ben
Maşallah maşallah anlamda az ôvmuyor kendini
Ben dekahve ve tercihen küp şeker(daha fazla köpürüyor küp şeker)soğuk suyla karıştırıp,ocağın küçük gözüne koyuyorum.Ocağa koyduktan sonra dibinden karıştırmak yok köpük sönüyor,arada üstten hafif karıştırıp,oluşan köpüğü fincana dağıtıyorum .Fincanlara koyarken de üstten değil fincana dayayıp cezveyi döküyorum ,senin başka püf noktan var mı?
Hadi iyisiniz kızlar,kahve tarifi verdim size
iş çıkışı yürüsem mi acaba diyorum yoksa spor hayal olacak
12-13 durak adar yürüsem binsem
kaç dk yürürüm acaba 5 km yi ?
Benim de işler bittiii doktora sonuç göstermeye gidecektim ama çok üşeniyorum şu an. Sabah zaten aşırı kalabalıktı... Yarın gitsem nolar kiii
Bence bişey olmaz
Gideyim de alışveriş yapayım mutfak tam takır... Buzluktakileri bitireyim dedim de elime ne geldiyse atmışım. Görmemişin 3 katlı buzluğu olmuş tutmuş içine girmiş gibi oldu
Manavdaki abiyle de kaçtır görüşemiyoruz merak eder şimdi nerde bu kız diye
hit bir eser mübarekAhahahahahhahahahahahah dur az daha güleyim Aahahhahahahahaa
Kulaklarımın pasını sildihit bir eser mübarek
Avukatınız benimAvukatta var kız
Yok kuzum öğretmen diye yazdı diye yazdım, ben pamuk 1 kilo verdiğinde mutlu oluyorum, artı geldiğinde üzülüyorum. Böyle demesi üzdü sadece
Kız niye korkuyorsun bizimki bugüne bugün bir kere tırnak çıkarmadı kimseyeKız fiavir ben kediden çok korkarımseninki maşallah koynunda yatıyormuş
Senin analığına kurban olurum hatay güzelim :) biz birbirimizi biliyoruz kendi içimizde herkes aynı olsa karakter olmaz, farkliliklarimizla güzeliz. Herkes takım arkadaşını kardeşi gibi görecek, bu yüzden gittiğimizde adimiz kardeslikti.Eskiler yeniler bir de arada kalmışlar var ben gibi. Kolay bişey yaşamadı bu takım. Toparlandı mı hayır toparlanmadı. Böyle oldukça bu toparlanma süreci uzayıp gidecek. Takıma arada sırada uğrayıp olumsuz enerjiler gönderip eskiden böyle değildi deyip gitmek çözüm mü peki ben de sorayım. İyi günde var olup kötü günde gemiyi terk etmek vicdana ters gelmez mi? Ha olabilir fıtrat farklılığıdır siz böyle isteyebilirsiniz. O zaman üzmeden yıpratmadan suçlamadan diyin ve gidin. Saygılar sonsuz. Birde bunca emeği görmezden gelip mezun olup saydırıp giden var. Miu giderse herkes gelecek diyen. Herşey ortada diyorum ben de ona. Sevmediğiniz üslup illaki olacak. Ama biz negatifliğe odaklandığımız sürece aradaki sürtüşmeler kalp kırıklığına gidecek. Üsluplar sertleşecek. Buda gayet olağan değil mi? Burdayım diye varolan arkadaşlarımın üslup noktasında hataları olduğunu ben de görmezden gelemem. Her ne olursa olsun tek taraflı bakmamaya çalışırım olaylara. Üslup bozuksa bir geçmişe bakmak gerek çünkü tahammül azaldı artık. Tolere etme gücü azaldı. Keşke sonsuz tahammül seviyemiz olsaydı. Ama yine diyorum ki burda ve burda olmayan arkadaşlarım için yıpranıyoruz hepimiz. Üzülüyoruz.
Bu arada ben ev anasıyım :)
Kuzum dün rahatsızdım sadece 1 saat tempolu var 150 pEki Görüntüle 2135238
kızlar spor puanlarımızı kontrol edelim eksik varsa tamamlıyalım
inşallah vardır puanlarımız çokk artsın aminn
Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
@Pamukseker19
@pempisler
Konyakk
@malahit
@Whiteblacklife
Floweroflife
begum75
Dinlen karpuzum yorma kendiniKuzum dün rahatsızdım sadece 1 saat tempolu var 150 p
Hiç bilmiyorum ya hic sevemem bende çok istiyorum sevmeyi ama özellikle kedilerden korkuyorum sanki her yerimi çizecekmiş gibi geliyorKız niye korkuyorsun bizimki bugüne bugün bir kere tırnak çıkarmadı kimseye
Sorma yorganı üstüne çekmeyi de öğrendi, koynuma girip kolunu atıyor üstüme yaaa sabah bir uyanıyorum koynumda mışıl mışıl uyuyor
Ben senden çok şey öğreniyorum, öğrenemeyen sana bakmayı bilmiyor eflalimPis cahil ev hanımları ne işimiz varsa burda
daha ne olsun maşallahKuzum dün rahatsızdım sadece 1 saat tempolu var 150 p
karpuzuma dokanmaDinlen karpuzum yorma kendini
Anammm aus dan haber mi var ona şöyle o naif hatunu çok özledim bebesini hayırlısıyla kucağına alsinAusun sizlere mesajını ileteyim diyor ki:
33. haftamda 2 aydır 0 gr alarak ve tostiğimi 2 kilo yaparak devam ediyorum...
O listeye Artı gelenler kendinden utansın
evet var tabiBen dekahve ve tercihen küp şeker(daha fazla köpürüyor küp şeker)soğuk suyla karıştırıp,ocağın küçük gözüne koyuyorum.Ocağa koyduktan sonra dibinden karıştırmak yok köpük sönüyor,arada üstten hafif karıştırıp,oluşan köpüğü fincana dağıtıyorum .Fincanlara koyarken de üstten değil fincana dayayıp cezveyi döküyorum ,senin başka püf noktan var mı?
Hadi iyisiniz kızlar,kahve tarifi verdim size
tabikisi yazarım balım
uyanık sherlock holmes seni
kız bende merak ettim akşam olanları yazsana
tabikisi yazarım balım
rahmetli dedeminde kedileri vardı,onla uyurlardıKız niye korkuyorsun bizimki bugüne bugün bir kere tırnak çıkarmadı kimseye
Sorma yorganı üstüne çekmeyi de öğrendi, koynuma girip kolunu atıyor üstüme yaaa sabah bir uyanıyorum koynumda mışıl mışıl uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?