50 dk en tempolusundan. Ben 1 saat tempolu da 6 km yürüyorumiş çıkışı yürüsem mi acaba diyorum yoksa spor hayal olacak
12-13 durak adar yürüsem binsem
kaç dk yürürüm acaba 5 km yi ?
50 dk en tempolusundan. Ben 1 saat tempolu da 6 km yürüyorum
Şuan ders çalışıyorum kuzu sadece koruyorum ama sporda kapışalım istersenHaftaya morti olabilirz buda benm teklifm olsun
Ben deHer türlü götürürüm hiç affetmem
Ben hiç anlamıyorum az anlasam fena olmazöğretiriz kuzum
Çok tabi kızlar ankarayi bilmiyor ondan tepki veremediler galiba. Ama bi 5 durak yürüyebilirsin bencene oldu çok dimi
Öperim ben höp fötümüSenin analığına kurban olurum hatay güzelim :) biz birbirimizi biliyoruz kendi içimizde herkes aynı olsa karakter olmaz, farkliliklarimizla güzeliz. Herkes takım arkadaşını kardeşi gibi görecek, bu yüzden gittiğimizde adimiz kardeslikti.
Kardeşler küser de barışırda bunu arada sırada unutuyoruz. Ben de çok gelemedim akşam bu işi cozucez
Çok tabi kızlar ankarayi bilmiyor ondan tepki veremediler galiba. Ama bi 5 durak yürüyebilirsin bence
valla eve gidince fırsat kalmıyorya
okul kapnanan kadar yürüsem 5 gün böyle fito fit olurum yeminle
ama hep bi ayakkabı taşıma halinde olucam
Öperim ben höp fötümü
Anladım orası da doğru hepimiz hayatımızın koşuşturmasına göre hareket ediyoruzO iş masuma zor
Çocuklar olmasa sıkıntı olmazda sabah okula yolla aksam biran once eve git yemek yap
En güzeli evde spor yapmak
ya yokuş yukarı yürümek sinirimi bozar akşam akşam
Kuzu ben yedek üst ve ayakkabı koydum iş yerine öğle arası 1.5 saat tempolu yürüyüp yine ayakkabı ve üst değiştiriyorum
bence bu hafta yapma morticimYa ne fark ettimm
Ip atladigim zaman ertwsi gün odem oluyorum ama mesela 1 gun atlamayayim ertesi gun inmis oluyor guzel eksi görüyorum
Ne yapicami sasrdm
Smdi atlaym desem yarin tarti kontrolu var herlde odem olurm
Ama yapinca güzel eksi geliyo
Napaym ben
amin aminTakimi değerli yapan gönül bağı olan insanlar kuzucum, inşallah hep böyle gönül bağımız devam etsin
Bebem var bazen az yapabiliyorumŞuan ders çalışıyorum kuzu sadece koruyorum ama sporda kapışalım istersen
O işten başka türlü sıyrılamaz doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?