Çıksa da gelmiyo bildirimlereEtiketler çıkmıyor ki
Öyle oldu valla bu ara her yerde gülmeye ihtiyacım varTevo her yerde gülüyorduuuuuuu
Resmin gibi havaliymis
silah fabrikası canım , evet yen i başlaıdm 1.5 y oldu
Ay ben daha sağ yapamıyorum hanımefendi sağlı sollu gülüyor bana
Ben de diyom noldu acep deynep bana etiket yaptı alla allaa
Cidden kz sinirlerim hopluyo agzi bidi bidi susmuyo sessini tamamen kapasam bile kadindan gicik kapıyorum baska yaptıranda yok mecbur onla yapiyom
Belki menü vermiştir diye düşünmedin mi?Ben de diyom noldu acep deynep bana etiket yaptı alla allaa
önce sen söyle bakimAynen
Ne alemdesn bakimeksi kactasn
Mecbur beğeneceğiz , güzel olmuş
Akşamı değiştirip yarım ciğer desek yeşillikli soğanlı filan hala güzelmiyim kiBakınmasam görmicem valla gene gelmemiş bildirim
Güzel menü ördekim
Kahvaltıda peynir göremedim
Öğlen salata güzel
Akşam da mihteşem olmuş
Spor nerde
Su nerde
Sen niye spor yapmıyon hıı
Cok degl benmkisi daha Soyelrm ama sendr soylicen tamamiönce sen söyle bakim
Düşündüm ve hayret ettim ama boşa hayret etmişimBelki menü vermiştir diye düşünmedin mi?
Neeee kırmızı kar mı yağmış , nerde yağmışBelki menü vermiştir diye düşünmedin mi?
benimde çok değil minnacık sabah odemli tartıldım cumaya belli olur ak ile kara artıkCok degl benmkisi daha Soyelrm ama sendr soylicen tamami
ben onu tv nin yanına koyup tv de dizi izliyorum bi yandan da hareketlere bakıyorum:))Cidden kz sinirlerim hopluyo agzi bidi bidi susmuyo sessini tamamen kapasam bile kadindan gicik kapıyorum baska yaptıranda yok mecbur onla yapiyom
Ekmek yemezsen sıkıntı yok ciğer de güzel olur.Akşamı değiştirip yarım ciğer desek yeşillikli soğanlı filan hala güzelmiyim ki
ben onu tv nin yanına koyup tv de dizi izliyorum bi yandan da hareketlere bakıyorum:))
Öyle oldu valla bu ara her yerde gülmeye ihtiyacım var
Resmin gibi havaliymis
Ekmek yemezsen sıkıntı yok ciğer de güzel olur.
Ciğer olsun taştan olsunCanım çok ciger istedi. Edirne tava olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?