Bendeee isterimmmmmCanım çok ciger istedi. Edirne tava olandan
Tatlım erken deseydin jetimle aldırırdım seni ayolHala bekliyrum gelmedi namussuz dolmuş
Bakim kuzm cunku gormek istemiyorim o kariyi resmen
En güzeli :))Melegiimm22 airobik videolarına bak istersen farklı biri olursa daha severek yapabilirsin
Bende normalde oyle yapiyorum ama bazen tvden acip telden kkya giriyorum vakit oylede geciyo ama en iyisi dizi izlemkben onu tv nin yanına koyup tv de dizi izliyorum bi yandan da hareketlere bakıyorum:))
Sayın Emoş hanım bi girip kaybolmayın yaa bırakın misafirlerinizi bizle ilgileninHeya.benim yumurtalı köfte
Gittiler anca kendime geldimSayın Emoş hanım bi girip kaybolmayın yaa bırakın misafirlerinizi bizle ilgilenin
Iyiyim sen nasılsinEmine ablam.nasilsin
Oyy iyi atlatmışsın akşam gelsene film filan izlerizGittiler anca kendime geldim
Iyiyim ablacim.cok şükürIyiyim sen nasılsin
O suyun mideye de faydası çok diyorlar. Ve bağırsak için de iyiymişBugün kendime y9gurdun kendi suyundan ayran yaotim başka su katmadım
Çırpmadan öncede içine nane ve pulbiber attım
Offffff diyirum o kadar güzeldi ki
Zayıflamaya etkisini bilmiyorum
Ama pulbiber ve yoğurt suyu etkili olabilir
Yoğurdun suyunun çok şifalı olduğunu okumuştum, komşumuz böbrek taşının düşmedi için de kullanmıştıBugün kendime y9gurdun kendi suyundan ayran yaotim başka su katmadım
Çırpmadan öncede içine nane ve pulbiber attım
Offffff diyirum o kadar güzeldi ki
Zayıflamaya etkisini bilmiyorum
Ama pulbiber ve yoğurt suyu etkili olabilir
ay urfada lavaşsız ciğer mi yenirEkmek yemezsen sıkıntı yok ciğer de güzel olur.
Sen ağzının tadını biliyorsun porti
O suyun mideye de faydası çok diyorlar. Ve bağırsak için de iyiymiş
Ya varya destan gibi bir araştırayım dedim vay canına dedim.Yoğurdun suyunun çok şifalı olduğunu okumuştum, komşumuz böbrek taşının düşmedi için de kullanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?