Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen ağzının tadını biliyorsun porti
Geçen anam yazmış ya akşama kebap yemiş ekmeksiz. Urfalılar duymasın diyor
bence de duymasınlar. Ben sana sormuşmuydum İğde. Burda bir kase tuz veya şeker veriyorlar kaç kere komşum verdi. Ekmekte veriyorlar. Bildiğin tırnaklı pide. Bazen somun. Bunun anlamı nedir ? Neden bize veriyorlar kendi aralarında da veriyorlar mı birbirlerine? Yabancıyız diye mi?

Sıcak ekmek dağıtmak iyidir derler. gelenek gibi bişey aslında. İyi kötü her durumda dağıtılır. Şeker tuzu anama sormam lazım onu ben de duymadım hiç yumurtalikofte

Kız biri öldüğünde dağıtılır bizde

igdedali naptın öyle yaa b vitaminin aşırı düşük. 300 e dr lar normal diyo canan hoca yetmez 500 olucak diyo.

Hayvansal gıdadan kelli kolesterol desem hoş hep hayvan yemedin :) hocaya göre kolesterol kötü değil.

D fitamini de çok önemli.

Ablamda bana çok sinirliyim diye b vitaminin falanmı düşük dedi

Evet sinrli olmakla doğrudan ilişkili olduğu söyleniyor b vitamininin. Bi de unutkanlıkla

Emoş bizim orda komşular şeker ve tuz dağıtıyormuş. Bunun anlamı ne Munzevi Zencefil soruyor da ben de bilmiyorum

Nee N Nana dan gecerli not almıormu dedin ama sadece bi ıkı taneydi
Ay cok tatlsn tesekkürler menün icin kuzucanım Floweroflife

Nasıl oluyor ki şaka mi bu arada hamileyken şişman miydin

Menü vereyim kizlar

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
5 minik cilek

Ara 11.30
Sade nescafe
5 6 cig badem
Biraz tuzsuz firinlanmis kabak cekirdegi

Öğlen 13.15
1 kutu süt
1 muz
10 kadar cig badem
Üzerine yesil cay

Ara 15.15
1 elma

Aksam 19.00
3 yk sebzeli turlu
Miktar olcmedim domalan kavurmasi hepfit
1 bardak sekersiz cay

Su 2 oldu
Spor henüz yapmadim
malipina

Yoksa senin de mi annen beddua etti. Yaramazlik yaptığımda senin çocuğun da sana 5 beterini yapsın demişti korkumdan çocuk yapamıyorum o derece. Anne bedduası çok fena diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…