- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
bence de duymasınlar. Ben sana sormuşmuydum İğde. Burda bir kase tuz veya şeker veriyorlar kaç kere komşum verdi. Ekmekte veriyorlar. Bildiğin tırnaklı pide. Bazen somun. Bunun anlamı nedir ? Neden bize veriyorlar kendi aralarında da veriyorlar mı birbirlerine? Yabancıyız diye mi?Sen ağzının tadını biliyorsun porti
Geçen anam yazmış ya akşama kebap yemiş ekmeksiz. Urfalılar duymasın diyor
Sıcak ekmek dağıtmak iyidir derler. gelenek gibi bişey aslında. İyi kötü her durumda dağıtılır. Şeker tuzu anama sormam lazım onu ben de duymadım hiçbence de duymasınlar. Ben sana sormuşmuydum İğde. Burda bir kase tuz veya şeker veriyorlar kaç kere komşum verdi. Ekmekte veriyorlar. Bildiğin tırnaklı pide. Bazen somun. Bunun anlamı nedir ? Neden bize veriyorlar kendi aralarında da veriyorlar mı birbirlerine? Yabancıyız diye mi?
Kız biri öldüğünde dağıtılır bizdebence de duymasınlar. Ben sana sormuşmuydum İğde. Burda bir kase tuz veya şeker veriyorlar kaç kere komşum verdi. Ekmekte veriyorlar. Bildiğin tırnaklı pide. Bazen somun. Bunun anlamı nedir ? Neden bize veriyorlar kendi aralarında da veriyorlar mı birbirlerine? Yabancıyız diye mi?
Sen ağzının tadını biliyorsun porti
Geçen anam yazmış ya akşama kebap yemiş ekmeksiz. Urfalılar duymasın diyor[/QUOT
Kız meeeee demen lazımdıBen de diyom noldu acep deynep bana etiket yaptı alla allaa
Evet sinrli olmakla doğrudan ilişkili olduğu söyleniyor b vitamininin. Bi de unutkanlıklaigdedali naptın öyle yaa b vitaminin aşırı düşük. 300 e dr lar normal diyo canan hoca yetmez 500 olucak diyo.
Hayvansal gıdadan kelli kolesterol desem hoş hep hayvan yemedin :) hocaya göre kolesterol kötü değil.
D fitamini de çok önemli.
Ablamda bana çok sinirliyim diye b vitaminin falanmı düşük dedi
Emoş bizim orda komşular şeker ve tuz dağıtıyormuş. Bunun anlamı neHe yav neydi lo
Nee N Nana dan gecerli not almıormu dedin ama sadece bi ıkı taneydiHerkeş uyudu nöbetçi örtmen olarak menüyü yorumlayayım mali yorumlar yine sabah
Menü süper ayol, sabah güzel(saatleri yazmamışsın) ekmek yenmiş onun yerine yarım bir avuç ceviz dene bence çok daha dazla tok tuttuğunu göreceksin
Ara güzel
Akşam şimdiii biz de tam turşudan bahsediyorduk üstüne geldi, turşu lunya’dan geçer not almıyor, benden de almaz bu menüde neden? Çünkü akşam yenmiş.. turşu yiyiyorsak bol su içmemiz lazım, ki ödem yapmasın.. akşam öğününde yendiğinde yeterli su içemeyiz o yüzden öğle harici yememek lazım. Bir de bünyeye bak yarın ne durumdasın, artı gelmişsen demek ki turşudan.
Balık artı salata çok güzel
Efendim genel olarak iyi bir gün olmuş ama yarın kontrol yapmayı unutma kuzum
Nasıl oluyor ki şaka mi bu arada hamileyken şişman miydincanlarr napıosunuz
kızımın kültür hariç sonuçları çıktı
7 yaşında çocukta kolestrol yüksek
trigliserit yüksek
tsh hormonu sıkıntılı muhtemelen tiroid çalışmıyor
idrarda enfeksiyon var
kandada var
karaciğer test değerleride yüksek
ne oldu bu çocuğa gözünün içine bakıncamı böyle oluyor
iminoloji-endokrin ve enfeksiyon hastalıklarıda görecekmiş
Beslenmeden kaynaklı mi acaba öyledir de düzene girer inşallahay ne bileyim iğdem ya
kan yağları bayağı yüksek
babasının beynini dağıtıcam
verme şu çocuğa çikolata alma dedikçe bi b.k yaptığını sandı
Öyle pis boğazım ki onları bile seviyorum ne olacaksa benim bu halim ya bişeyi de yemeyim yakereviz yemeğine
bide ton balıkına
rabbim günah yazmasında
Yoksa senin de mi annen beddua etti. Yaramazlik yaptığımda senin çocuğun da sana 5 beterini yapsın demişti korkumdan çocuk yapamıyorum o derece. Anne bedduası çok fena diyimBenim kız da 5 yaşında ,benim kızın da yeme sorunu var,sofra zamanı bilerek tatsızlık çıkarıyor bazen yememek için,aynen tavuk yemez,sebze yemez,her çorbayı yemez ,kabızlık problemi de çok oluyorküçükken ben de çok yemek seçerdim ,bana çekmiş diye düşünüp kızamıyorum da
Ne koni bakımındanKendimi çok değişik ruh halinde hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?