Sağol çakıl ya ne güzel moral veriyon vallaArtık daha yaslisin ondan eskisi gibi gücün kalmiyor.
Hala göz kırptı ucundan, yarın sabah başlar artık. Cuma akşamı geleydin be mübarek
Oooo o zaman dansDediler parti var yakisalim dedim
Orta yaş krizindeyimSağol çakıl ya ne güzel moral veriyon valla
kızlar akşam üstü köpeğimi yemlemeye gidiyordum yemeğini veriyodum bizim ev müstakil ya bahçenin demirinden bir kadın 35 yaşlarda 5 yaşında kız çocuğu yağmur hış gbi yağıyo seslendi bana çok yaklaşmadan sordum ceket istedi benden sasece dilenci gbide değildi çocuk ıslandı ceketiniz varsa bir tane ver dedi tamam dedim vicdanım el vermedi yazık dedim kadınla kız dışarda beklediler hiç kapıdan bile girmediler ki ben kapıyı çekmiştim zaten bu devirde kimseye güven olmaz sonra bir ceket bir kazak verdim annesi kızına ağlayark giydirdi noldu abla niye ağlıyon dedim sokakta kaldık ablam evden attılar bzi dedi öyle para veya başka bişede iatemedi ama kızı görünce sırılsıkşam ağlamaya başladım ben kadın ağlayarak gydriyo çorabıda yok kızının çorap ta vereyim mi dedim yok sağol yağmur yağıyo zaten dedi çocuğun başına yazma sarmış kız sırılsıklam üstü incecik anneai belini yokluyo eliyle bir ağladım ki kızlar allahım yedım etsin
Uyucam ya sabab ta altıda kalkıp yemek yaoacam
Kızımın beslenmesini hazırlayacam pöff
Tost günüymüş
Bayram yaz başlangıcı ve hersey yolunda giderse yasak kalkıyor bebek zamanıOooo o zaman dans
Niye 15 haziran de bakiyim
Al benden de o kadar masumBiz ne zaman uyuyaz tevo .
Bende 6 da kalkıyorum ancak yetisiyorum
Oyy hadi inşallah balımBayram yaz başlangıcı ve hersey yolunda giderse yasak kalkıyor bebek zamanı
Belki iner, bence hepimiz olumlu düşünürsek inerHala göz kırptı ucundan, yarın sabah başlar artık. Cuma akşamı geleydin be mübarek
Zencefilsiz içtim şimdiBak sana bir formül kalk yap ama
Bir bardak kaynamış suya
Toz zencefil 1 çay kaşığı, 1 çay kaşığı veya tatlı kaşığı bal ve yarim limon
Direkt açıyor rahatlatıyor
Meeeeeeee
Kuzu kahvaltıda yumurtayı ihmal etme yumurta ve peynir en uzun tok tutan şeylerÇarşamba menüsü
Kahvalti. Zeytin peynir1 dilim tb ekmek cay
Ogle. 1 adet icli köfte yarim lahmacun ( dışarda en masum bulduklarim.. Ve yarim dilim baklava .
Aksam. 1 kase corba. 1 kase yesil mercimek yemegi.
Su 2 lt
Yürüyüş 15 bin adimmalipina
O zaman başından izle,köpekle de konuşuyor
Bugün 10 kez izledim videoyu
Beni de ye beni bi ben kalmışım yemedikMenü
Sabah(10.30)
4 çilek
2 kayısı kurusu
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Öğlen(14.00)
2 dilim et
Brokoli
Ara(17.00)
1 bardak badem sütü
Ara(18.30)
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm
Akşam (21.45)
2 yumurta
1 küçük hamburger köftesi
Brokoli
1 kaşık yoğurt
Spor:45 dak tempolu yürüyüş =122,5 p
Su bol
hepfit malipina begum75 malahit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?