Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doydum

Çok üzücü ya

Uyucam ya sabab ta altıda kalkıp yemek yaoacam
Kızımın beslenmesini hazırlayacam pöff
Tost günüymüş

Biz ne zaman uyuyaz tevo .
Bende 6 da kalkıyorum ancak yetisiyorum

Kuzu kahvaltıda yumurtayı ihmal etme yumurta ve peynir en uzun tok tutan şeyler
Öğlen hem içli köfte hem lahmacun hem de tatlı yemişsin hiç hiç olmamış, bugün çarşamba hepsi ödem yapan şeyler.
Çantanda her zaman bi meyve ve küçük kutu süt bulundur. Seni 2 3 saat rahat rahat tutar.
Akşam da karbonlu olmuş
Combo yapmışsın bugün resmen. Bunlar sadece yolunu uzatır seni yavaşlatır.
Suyun az iki bardak daha iç yatmadan
Sporun çok güzel olmuş
Yarın perşembeye yaraşır bi menü bekliyorum senden hadi göriym seni

Menü

Sabah(10.30)
4 çilek
2 kayısı kurusu
3 ceviz
2 kaşık yoğurt

Öğlen(14.00)
2 dilim et
Brokoli

Ara(17.00)
1 bardak badem sütü

Ara(18.30)
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm

Akşam (21.45)
2 yumurta
1 küçük hamburger köftesi
Brokoli
1 kaşık yoğurt

Spor:45 dak tempolu yürüyüş =122,5 p
Su bol
hepfit malipina begum75 malahit

Beni de ye beni bi ben kalmışım yemedik
Öğünler çok sağlıklı kuzu ama leptine müsade etmemişin hiç
Yani beğendim aslında ama çok sık sık geldi gözüme menü
Spor kararında. Daha da olabilirdi
Su da tamam.
Hadi geçti menün benden

Hülya abla , kusura bakma cevap vermeyin demişsin bir kaç bir şey yazmak istiyorum ,

Lunyanin kaptanliginda gelmiş
Ausun tüm 7. Takım hayatına şahit olmuş , miunun kaptanlığını da bilen birisi olarak yazacaklarım objektif ve tarafsız ..

Öncelikle buraya gelip bir kaç kelime yazıp ,lütfen cevap vermeyin ,alıntılamayin vs demek çokta doğru değil buraya gelip birşey yaziyorsan karşı tarafa cevap hakkı doğuyor ,yani yazıp çizip cevap yazmayın vs demek çok doğru değil

Ne zaman olay olsa birileri çıkıyor , eskiden şöyleydi boyleydi diyip ,buradaki üslubu eleştirip ayar çekip gidiyor

Eskiden Ahmet Mehmet Ayşe vardi şimdi başka insanlar var , burda sizin dediğiniz gibi üslup ,seviye olmasa bu kadar insan kalmaz burada ben dahil, buraya yazanlar uslupsuz seviyesiz mi ? Oluyor aaaa bu ortam da duramam seviyesiz dur ayar çekip gideyim olmaz

Bende gittim sonra geldim ,buranın ambiyansi farklı , babamızın yeri değil sonuçta ama eskide eski diye tutturmaya çok saçma

Ben olayların içinde değilim ,ama cidden sizler biz eskiyiz diyip gelip bi ayar cekiyoeunuz sonra burda üslup yok diyerekten eleştirinin dibine vuruyorsunuz

Miu yada bı başkasını savunuyorum ama madem bukadar yerlerde bu takım ,miu bırakmak için kaptan aradı ,gelip takıma el atıp ,daha usluplu ,polemiksiz ,seviyeli ,eski haline gelmiş bir takım yapsaydiniz

Her ne kadar polemiği sevmiyorum desende ,demekki yazdıkların polemik içerikli idi ve bu sebepten Ban yedin ..

Yani ben iki yıldır bu takımda olaraktan bunları yazmak gereği duydum artık .
Lütfen sizlerden biri gelsin bu takıma bı el atsın madem burda seviye,üslup yok

Herkes görsün nasıl olur üslup bizde öğrenelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…