dedim yarın tartı yemem dedim kendi kendimeBak pilav yenmeyince misss gibi oluyoruuu
Tabi ki torpillisin, tabi ki herşeyi mideye indirebilirsin. Biz demokratik bir takımız. Seç gülüm hangisini istiyonnn
Tartı olmasa da yeme, sağlıksız karbon. Ahhhh ahhhh iç organlarımızın dili olsaydı yanmıştıkdedim yarın tartı yemem dedim kendi kendime
yemem canım piriç pilavını en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bileTartı olmasa da yeme, sağlıksız karbon. Ahhhh ahhhh iç organlarımızın dili olsaydı yanmıştık
Gel opemm o zamanyemem canım piriç pilavını en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile
Oyyy oyyy yine mi güzel , yine mi guzelMenunu vereyim
Sabah ılık limonlu su
1 k kayısı
Kahv 8.00: kk peynir 5 zeytin 1 has yumurta
1 kep. galeta domates salatalık
Ara şekersiz nescafe
Öğle 12.00:kıymalı kabak oturtma (5 kaşık )
(Kizartilmamis ve patates yok)
4 kaşık yoğurt
Ara 15.00: türk kahvesi 5 çiğ fındık 3 hurma
Aksam 18.30: salatalikli maydanozlu dereotlu kefir yanında yarim salatalık
Su 3 litre ve bu saatten sonra bitki çayları
Spor: 90 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika normal
Toplam puan: 255
N Nanamalipina
begum75
Evet canim kızımın sınıfında da kendi sınıfımda da var. anneye zor ama çok iyi bir şey bence. Öğrencilerimi her gün kontrol ediyorum kuru yemişli meyveli beslenmeleri övüyorum falan.. örtülerini getiriyorlar ellerini yıkıyorlar bahaneyle ( malum köy çocuğuSizdedeni beslnme günü var benm sınıfmdada varne dusunuyosun...düzenmi saglıyor yoksa veli zorlanıoröu getci cocugun ne yıyıp ictgnı bılıosn dimi tevafuk55
Oyyy bernam yaaa nasıl güzel bir grafik, nasıl büyük bir dilim..Hediyemi gördünüz muuuuuu
Nanam benimOyyy oyyy yine mi güzel , yine mi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?