- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Oyy kuzum sagol canim benimOyyy bernam yaaa nasıl güzel bir grafik, nasıl büyük bir dilim..
Yanında en güzel pasta dilimleri halt etmiş
Çok sevindim canım hem de duygulandım
Korumak da senin işin kuzum
Eben miyim kız ben :))Benim doğum saatimi söylemezsen inanmam
Az kaldı da bir ileri 2 hafta yerinde say oldu, mehter marşına ayak uyduruyor kilomaz kalmış
MerhabaEben miyim kız ben :))
Bir şey daha yapmıştı yine komik :)retro_hippo bende test edeyim geçenlerde ünlü bir bilim adamının adını başka bir bilim adamına kattıydında gülmekten ağzımız ayrılmıştı kimdi o
Helöööİsmimin ilk 5 harfine bak
Neden ne oldu canımiyi akşamlar kızlar. bu aralar çok yoğunum ve kendimi iyi hissetmiyorum. bir süre ara vereceğim gelemeyebilirim bilginiz olsun.
İşte bilmem gerekiyordu, bilemedin. Kesin Amerika'nın oyunu buEben miyim kız ben :))
İşte bilmem gerekiyordu, bilemedin. Kesin Amerika'nın oyunu buEben miyim kız ben :))
İyidir iyidirNanam benim
Ama ya niye bu benim menüler az yememe rağmen destanimsi
Darwinciretro_hippo bende test edeyim geçenlerde ünlü bir bilim adamının adını başka bir bilim adamına kattıydında gülmekten ağzımız ayrılmıştı kimdi o
Hippo kız :))Merhaba
Eski üye misiniz?
Cnm ders çalışmam lazımdı :)) bişiler oldu böle hesabı değişmem lazımdıHelööö
Şimdi gördüm
Napion kuş?
Kız yine napmışımBir şey daha yapmıştı yine komik :)
Hatırlamıyorum ki aynı gündü :)Kız yine napmışım
wuıııı bende deneyeyimmmmmgelmedi etiket :) bu arada dört gündür kahvaltıda omlete ve öğle öğününde yoğurda bir tatlı kaşığı kadar keten tohumu katıyorum. Wc için çok etkili olduğunu söylemişti aus. Ben de faydasını gördüm.Bir denesene sen de. Ama üç gün mutlaka dene. Bırakma. İnşallah faydasını görürsün sende
Ayy inş etki eder banadaaaaaaKeten tohumunu dun ogle yeemistim pulbiberli yogurtla.
Ondan mi yada 2gundur sabahlari ac karna 1 yk zeytinyagi iciyorum ondan mi wc sorunumu cozdu.
Ama oyle boyle degil .
Helal olsun tebrikler canım benim ne güzel iradeSağol tatlim ya gitti darısı kalanların başına zorluyor tabi beni ve spor neredeyse yapmıyorum desem yeri daha güzel yapiyordum onceden
Bebişmi düsünüuonnPlanladigimiz gibi olursa 3 yas olacak inşallah
Azmin gücüüü helal be yürü bu yolda derdim amaaaaaaaaaaa dememmmmmmmmm çünkü sen bir adet moortsinnnnnn @masummbizim aşçı diyetisyene başladı
anam ne iyi ya gittigim heryerde kenime uyduruyorum bu aşçıları
salata yoktu bugün yaptırdım
Önümüzdeki hafta için mortlerinizi seçin beğenin please
Floweroflife Sen sidelyayla olmak istiyon de mi kuzum ? Cumadan itibaren yiyin birbirinizi
@smykmy veEsra_4378 da mortilik çalışmalarına başlamış
İşte böyle olmak lazım
Şenlendirin buraları
Not: Beni muhakkak etketleyin. Zira pek verimli geçmiş okuyamıyorum bu aralar. İstekleriniz arada kaynamasın... Etiketi olmayanlara kendim morti belirlerim sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim demeyin yolarım
Canım beni etiketlemiyorsun bana bildirimin gelmiyor o şekilde görüp ekleyemem ki şimdi alıntıla beni bunun altına yaz bakalım hangi gün ne kadar
Harika olur az nane de çekti canım @Portakal Sulu Ordek portakala yakışırdım naneyi niyeyse
Wuuuu heyoooo miuuumuzz dönüyor hadi gel artık @MiuLegoKaptan diyoki mükemmel motive bir şekilde geri dönüyomuş 53 kilo olıcakmış.
Bu uğurda benide kullanıcakmış.
Miulego Coşkun
İşte bazen bizi uyandıracak bitine ihtiyaç var
Bana da Türkiye’deyken 59 59 diye bir gaz vermişti onun sayesinde kilo almadan geldim
Canım esraaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?