- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ben 64 kiloydum. Geçen sene ramazandan sonra kendi uğraşımla 60 a düştüm. Sonra katılım kısmına yazdım. Aus gel dedi. Ausu eskiden de bilirim. Gel deyince hiç durmadım tabiAnım sen kaç kiloydun zayıflama maceran nasil
Boy kaçtı??Ben 64 kiloydum. Geçen sene ramazandan sonra kendi uğraşımla 60 a düştüm. Sonra katılım kısmına yazdım. Aus gel dedi. Ausu eskiden de bilirim. Gel deyince hiç durmadım tabiiki hafta sonra listeye girim 52.5 ile mezun oldum.
nedecenBoy kaçtı??
Ah ah 64 bana okadar uzak geliyokiiiiiiBen 64 kiloydum. Geçen sene ramazandan sonra kendi uğraşımla 60 a düştüm. Sonra katılım kısmına yazdım. Aus gel dedi. Ausu eskiden de bilirim. Gel deyince hiç durmadım tabiiki hafta sonra listeye girim 52.5 ile mezun oldum.
Oran orantıya bakıcam..nedecen
Ah ah 64 bana okadar uzak geliyokiiiiii
160. Bak bakalımOran orantıya bakıcam..
Tartildim kuzm sen yenecen sanirmTarıldınmı iftar öncesi morticim
Tamam iyisin maşallah :)) bende 175e 64 ile mezun oldumdu160. Bak bakalım
gelmesiiiinn hiç inşallah herkes istediği kiloya ulaşırAh ah 64 bana okadar uzak geliyokiiiiii
hadi ya uzuldumTartildim kuzm sen yenecen sanirm
InşaAllah kuzm inşaAllah yagelmesiiiinn hiç inşallah herkes istediği kiloya ulaşır
tabi mezun olmadan önce pilavları götürüyordun kaşık kaşıkTamam iyisin maşallah :)) bende 175e 64 ile mezun oldumdu
Aaa ben 1 sene diyet yaptım bi kere :)) arada bozdum yani nolmuş :))tabi mezun olmadan önce pilavları götürüyordun kaşık kaşık
hadi ya uzuldum
bugün oruç tutamadım sabah odemli kıyafetli tartıldım aboooooo dedimtabi canim.cok.uzulmussundr
Sen ne alemdesn bakim tartildnmi
sen yenecen kesinMelegiimm22
Hoşgeldin o zaman özledik seniCnm ders çalışmam lazımdı :)) bişiler oldu böle hesabı değişmem lazımdıarada takip ettim ama sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?