- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Tamam gider ama gelirim bi yarım saat sonraDur yazacağım gitme olur mu:)
Bide ben cikaram da eksik kalmasinHerkeşler dil çıkarıyor bu aksam bana
Eki Görüntüle 2136250
Bu boşlukları doğru şekilde doldurabilirmisin? O kırmızı renkteki eklerle.
Tamam gider ama gelirim bi yarım saat sonra
Yaz sen
Kk nın binasını basayım mı ben de istiyorum diye torpile hayır derim sonrasında küçük emraha bağlarımBu emojiler bana özel veriliyo kuzu biliyon mu kk bana torpil geciyo
He kızz 2.kızı doğurdu.. doğum tebriklerini aldı.. adını da duru koydı :))Ay inanmıyorum hipo ciddi ciddi hamileyim mi dedi ben sok doğurdu mu peki
İse yaramaz bebegim maalesef yoneticiler bana devredecekmis siteyi o derece torpilliyim yaniKk nın binasını basayım mı ben de istiyorum diye torpile hayır derim sonrasında küçük emraha bağlarım
Senin şu gulen emojiyi gorunce gülmekten karnım acıdı aksama kadar gorfum ama kendi telimde emojiyi oynamıyor hatta kıyamıyorum bile eşimin telden girdimde öyle gordumBu emojiler bana özel veriliyo kuzu biliyon mu kk bana torpil geciyo
Tam mis gibi kahvaltı diyecektim o salam neMenü vereyim
Sabah 10.00
1 kase çilek+ Kayisi +cerviz+yogurt
Oğlen (14.30)
2 yumurta
10 zeytin
1 avuç maydanoz
Kıyma
2 dilim salam
1 yeşil elma
Ara:18.00
1 bardak badem sütü
Akşam(21.00)
2 parça fırında et
Izgara karışık sebzeler
Spor: 45 dak tempolu yürüyüş=112,5 p
@begum75
Su bol
@hepfitmalahit malipina @MiuLego
Bende opucuk gonderemHerkeşler dil çıkarıyor bu aksam bana
Hahahaaa cok tatli dimi kuzu bende bayiliyomSenin şu gulen emojiyi gorunce gülmekten karnım acıdı aksama kadar gorfum ama kendi telimde emojiyi oynamıyor hatta kıyamıyorum bile eşimin telden girdimde öyle gordum
Hemde nasıl ya gülmek istemeyen bile güler yaaHahahaaa cok tatli dimi kuzu bende bayiliyom
Aynen bebitoooooHemde nasıl ya gülmek istemeyen bile güler yaa
İyi geceler canımMali kaçar. İyi geceler.yarın görüşürüz Öpüldünüz
Ufak hedefler her zamn daha çok motive ediyo. 30 kilo vermem lazım diyince insan vazgeçiyo. Ama 5 5 hedef koyunca daha etkili oluyo. Kızlar sayesinde verdim ben bu kiloyu. Tek başıma asla başaramazdımSüpersin istikrarlı gacıymışsın şu an ben de gaza geldim var ya kaçamak falan şurada 3-5 kiloyu gözümde büyütüyorum 1 kilo verince bile nasıl mutlu oluyorum senin yaşadığın hazzı tahmin bile edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?