- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Bonus aha seni boyle yapasim varEğlen eğlen mübarek gün sevaba gireyim
Ekran fotosunu cektim canim sagolasn.
Baslamak bitirmenin yarisidir.Kilo bildirimi
Geçen hafta :70.2
Bu hafta : 69.7
Giden _500
Okadar ac kalmaya 500 Gr az ama
Bugün regli günüm , onu düşününce iyi gibi
Sen koruma isini cözmüssün örtemnimYok bebisim :)
Canım internette ewet tartı fotosu bir sürü var haklısın ama her hafta aynı tartı ile fotoğraf yapyaşırsan inandırıcı olur.Yooo yok öyle bi kural :) mesela vizim takimda akıllı telefon kullanmayan car nasil cekecek foto.hem tarti fotosu da garanti degil bence kac kg istersen bulayim sana :)
Mortim bildirimini bekliyorumIlk bildirim benden gelsin.
Pazara gidicem daha.
Gecen hafta 62
Bu hafta 60.5
Fark 1.5
Yuzde 2.41
600gr gecen haftanin aslinda gecen cumartesi sabah 61.4dum.
MortimMunzevi Zencefil
hepfit
Kisinin vicdaniyla alakali aslinda.Canım internette ewet tartı fotosu bir sürü var haklısın ama her hafta aynı tartı ile fotoğraf yapyaşırsan inandırıcı olur.
Ama mesela her hafta farklı bir tartı fotoğrafı koyarsak onun doğru olmadığı bariz belli olur.
Ben bütün takımlar için geçerli olduğunu sanıyordum...
Takımda adım cikacakya anti teşvik diye kizwuıııı bende deneyeyimmmmm
Ayy inş etki eder banadaaaaaa
Helal olsun tebrikler canım benim ne güzel irade
Bebişmi düsünüuonnmatematik61
Azmin gücüüü helal be yürü bu yolda derdim amaaaaaaaaaaa dememmmmmmmmm çünkü sen bir adet moortsinnnnnnNare83
@igdedali uygun gördüğün her mortii basım üstünedirrrrrrr
@nehirnil111 oldumuuuuuu
Wuuuu heyoooo miuuumuzz dönüyor hadi gel artık @MiuLego
Esra_4378 benide gaza getr şişko deee de dee ne istersen deeee bu aradaaaa sanada yakısır bi öncesi sonrasııııı
Darısı bizlerin başına canimBen 64 kiloydum. Geçen sene ramazandan sonra kendi uğraşımla 60 a düştüm. Sonra katılım kısmına yazdım. Aus gel dedi. Ausu eskiden de bilirim. Gel deyince hiç durmadım tabiiki hafta sonra listeye girim 52.5 ile mezun oldum.
Baslamak bitirmenin yarisidir.
Hadi bismillah basladin.
Boyle boyle cok guzel olacak masum.
Tebrikler...
Çok uğraşması lazım bunun için.Kisinin vicdaniyla alakali aslinda.
Yoksa isteyen ayni tartiyla foto da bulur.
Canım internette ewet tartı fotosu bir sürü var haklısın ama her hafta aynı tartı ile fotoğraf yapyaşırsan inandırıcı olur.
Ama mesela her hafta farklı bir tartı fotoğrafı koyarsak onun doğru olmadığı bariz belli olur.
Ben bütün takımlar için geçerli olduğunu sanıyordum...
İşe giden ,işte tartılma imkanı bulamayan erkenden tartılıyor,evde olan ne kadar geç tartılırsak o kadar ödem iner,daha az eksi çıkarız diye bekliyor biraz .neden kimse bildirim yapmıyor uyuyorlar galiba
Evet bizim takımda var bu kural kuzum paylaşıcam hatta şimdi oradan tartı fotoğrafını sende bakYok kuzum oyle bi kural.zaten yalan yanlis bildirim yapsa kimi kandiracak ki kendisinden baska..sizin takimda var geralde.takim ici kuraldir o.
Tartı fotolarınızda ayak ta çıkıyor mu?Çok uğraşması lazım bunun için.
Her hafta aynı tartı fotosuyla farklı kilolar bulmak !!!
Bizim takım paylaşmak zorunda kural böyle valla
bende 6:30 beri ayaktayım leslie 1 yaptım anca bu kadar gitti sabah ödemiİşe giden ,işte tartılma imkanı bulamayan erkenden tartılıyor,evde olan ne kadar geç tartılırsak o kadar ödem iner,daha az eksi çıkarız diye bekliyor biraz .
'ye kız ye anaaamm can boğazdan geli yaaAy çok açım , sırf şu Esra sevinmesin diye yemiyorum
Ben tartıldıktan sonra hemen üstünden çıkıyorum görüntü kaybolmadan çekiyorum fotoğrafını canım.Tartı fotolarınızda ayak ta çıkıyor mu?
bEN GEÇEN HAFTA ÇEKEYİM DEDİM ,BACAKLARIM YANSIMIŞ BASKÜLE,CAM SONUÇTA PARLAK OLUYOR ,GERİ SİLDİM HEMEN
Banane Caps Lock açık kalırsa kalsın ,düzeltmeyeceğim mesajı işte
'ye kız ye anaaamm can boğazdan geli yaaekmaaaanaa cikilata suremmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?