Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta :70.2
Bu hafta : 69.7
Giden _500

Okadar ac kalmaya 500 Gr az ama
Bugün regli günüm , onu düşününce iyi gibi
Baslamak bitirmenin yarisidir.
Hadi bismillah basladin.
Boyle boyle cok guzel olacak masum.
Tebrikler...

Yooo yok öyle bi kural :) mesela vizim takimda akıllı telefon kullanmayan car nasil cekecek foto.hem tarti fotosu da garanti degil bence kac kg istersen bulayim sana :)
Canım internette ewet tartı fotosu bir sürü var haklısın ama her hafta aynı tartı ile fotoğraf yapyaşırsan inandırıcı olur.
Ama mesela her hafta farklı bir tartı fotoğrafı koyarsak onun doğru olmadığı bariz belli olur.
Ben bütün takımlar için geçerli olduğunu sanıyordum...

kızlar oruç tutamadım eşim pek olumlu görmedi diğer kandilde tutarsın dedi bende kilo bildireyim kesin mortim beni geçti birde bu hafta spor yapamadım inşallah. Bugünden itibaren sıkı sporla daha fazla verecem haftaya neyse uzatmayayım
geçen hafta:90
bu hafta:89.4
fark :0.6
hepfit Melegiimm22

Kisinin vicdaniyla alakali aslinda.
Yoksa isteyen ayni tartiyla foto da bulur.

Takımda adım cikacakya anti teşvik diye kiz
Darısı bizlerin başına canim

Yok kuzum oyle bi kural.zaten yalan yanlis bildirim yapsa kimi kandiracak ki kendisinden baska..sizin takimda var geralde.takim ici kuraldir o.

Çok uğraşması lazım bunun için.
Her hafta aynı tartı fotosuyla farklı kilolar bulmak !!!
Bizim takım paylaşmak zorunda kural böyle valla
Tartı fotolarınızda ayak ta çıkıyor mu?
bEN GEÇEN HAFTA ÇEKEYİM DEDİM ,BACAKLARIM YANSIMIŞ BASKÜLE,CAM SONUÇTA PARLAK OLUYOR ,GERİ SİLDİM HEMEN
Banane Caps Lock açık kalırsa kalsın ,düzeltmeyeceğim mesajı işte

Ben tartıldıktan sonra hemen üstünden çıkıyorum görüntü kaybolmadan çekiyorum fotoğrafını canım.
HAtta paylaştım az önce bizim takımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…