Ben iç çamaşırı ile tartılıyorum ,eğil ,çekmeye çalış ,yazı oynasın ,in tekrar çekSenin sadece bacakların mi yansımış, ben incelemesem az kalsın
Işte bende hiç bişey olmayincaBen iç çamaşırı ile tartılıyorum ,eğil ,çekmeye çalış ,yazı oynasın ,in tekrar çek,bayağı uzun iş,ben Ausla morti olunca çektim tartı fotomu,kimse inanmamıştı inandırana kadar bayağı uğraşmıştım inanmayan yine inanmıyor
Bastım lmonu yedim diyorsunBende çok üzüldüm.Dün akşam dokuzda komşu çiğköfte getirdi ben yemedim mortimi düşünüp artı çıkmayayım dedim.Sabah Tartıya baktım bakkala gittim yumurta aldım.Tekrar tartıya çıktım aynı.Çıkardım dolaptan sıktım limonu yedim çiğköfteyi
bakıyorum görüyorum şişko yine miuMiu nun kilo bildirimi:
Geçen hafta: 59.9 (bakın 60 değil kesinlikle)
Bu hafta: 59.2
Fark: -700 gr
Yüzde: 1.69
Diyor kii ZAYIFLYAMAYA DEVAM... SİZİ KİLOMLA DÖVECEM
KİMMİŞ ŞİŞKO GÖRECEKSİNİZ
hepfit
Yanı bi tüylerim ürpermedi değil çok sıkı geliyorsuntirstim ayy bakayım evet gerçekten tırsmışım
heee sende bana laf say dimi zor verirsin deee
Nasıl bir çamaşır giyiyorsun kiIşte bende hiç bişey olmayincaçok pis yansıyor
Babanne donu giyiyomus.e toto da var haliyle büyük oluyoNasıl bir çamaşır giyiyorsun kiağırlık yapacak
Miu yok diye rahat rahat yazıyorsun tabiiBende çok üzüldüm.Dün akşam dokuzda komşu çiğköfte getirdi ben yemedim mortimi düşünüp artı çıkmayayım dedim.Sabah Tartıya baktım bakkala gittim yumurta aldım.Tekrar tartıya çıktım aynı.Çıkardım dolaptan sıktım limonu yedim çiğköfteyi
Bildirimini gordummmm tebriklerrEvet bizim takımda var bu kural kuzum paylaşıcam hatta şimdi oradan tartı fotoğrafını sende bak
Ben ilk zamanlar çıkarıp tartıldım ,sonra giyip tartıldım ,yine aynı çıktım ,daha da çıkartmadım ,nasıl olsa aynı diye.İnsan bi hoş oluyor yav hep çıkarıncaNasıl bir çamaşır giyiyorsun kiağırlık yapacak
Bende çok üzüldüm.Dün akşam dokuzda komşu çiğköfte getirdi ben yemedim mortimi düşünüp artı çıkmayayım dedim.Sabah Tartıya baktım bakkala gittim yumurta aldım.Tekrar tartıya çıktım aynı.Çıkardım dolaptan sıktım limonu yedim çiğköfteyi
Muhabbetinizi kıskandımKız kıskanma yaa sevin bence daha 10 verince bitmiyoruuu benimki
Benim eski takımda baya bir yansıma olmuştuSenin sadece bacakların mi yansımış, ben incelemesem az kalsın
Babanne donu giyiyomus.e toto da var haliyle büyük oluyo
Ay evet yaaa çok güldüm onaMiu yok diye rahat rahat yazıyorsun tabiiGelsin seni şikayet edeceğim Dün o kadar yumurtalı çiğköfte derseniz olacağı buydu Yumurtalı çiğköfte deyince geçen günkü sözü aklıma gelip gelip duruyor.Hani iğdenin koyduğu kahveye olmamış,1 karış köpük olması lazım demişti biri de,O da yazmıştı ya,1 karış köpük nasıl olacak ,1 karış köpük olursa fincanı da kovadır herhalde diye
Geçen gün aklıma geldi benim de ,kırparak sadece kilo yazan yeri eklersek olur benceMuhabbetinizi kıskandım
Benim eski takımda baya bir yansıma olmuştuhatta @MiuLego fark etmişti
Şimdi nasıl cekecegimi şaşırıyorum
Masummmm bubsabah bir uyandım
aynen ben gece aklıma koymuşsam sabah yiyorumm bazen
Yanı bi tüylerim ürpermedi değil çok sıkı geliyorsuntirstim ayy bakayım evet gerçekten tırsmışımdur ama yigitligi elden bırakmıyor ama zor beni yenemezsin Ben varyaaa...oooo haftaya birinci bile olurum
Çok mu gaza geldim nee anammm yandim
Ben tartıldıktan sonra hemen üstünden çıkıyorum görüntü kaybolmadan çekiyorum fotoğrafını canım.
HAtta paylaştım az önce bizim takımda...
O zaman da boyut falan diyor pöff..Geçen gün aklıma geldi benim de ,kırparak sadece kilo yazan yeri eklersek olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?