Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin sadece bacakların mi yansımış, ben incelemesem az kalsın
Ben iç çamaşırı ile tartılıyorum ,eğil ,çekmeye çalış ,yazı oynasın ,in tekrar çek ,bayağı uzun iş,ben Ausla morti olunca çektim tartı fotomu,kimse inanmamıştı inandırana kadar bayağı uğraşmıştım inanmayan yine inanmıyor

Işte bende hiç bişey olmayinca çok pis yansıyor

Bastım lmonu yedim diyorsun

bakıyorum görüyorum şişko yine miu

heee sende bana laf say dimi zor verirsin deee
Yanı bi tüylerim ürpermedi değil çok sıkı geliyorsuntirstim ayy bakayım evet gerçekten tırsmışım dur ama yigitligi elden bırakmıyor ama zor beni yenemezsin Ben varyaaa...oooo haftaya birinci bile olurum
Çok mu gaza geldim nee anammm yandim

Miu yok diye rahat rahat yazıyorsun tabiiGelsin seni şikayet edeceğim Dün o kadar yumurtalı çiğköfte derseniz olacağı buyduYumurtalı çiğköfte deyince geçen günkü sözü aklıma gelip gelip duruyor.Hani iğdenin koyduğu kahveye olmamış,1 karış köpük olması lazım demişti biri de,O da yazmıştı ya,1 karış köpük nasıl olacak ,1 karış köpük olursa fincanı da kovadır herhalde diye

aynen ben gece aklıma koymuşsam sabah yiyorumm bazen

Babanne donu giyiyomus.e toto da var haliyle büyük oluyo
ben de öyle düşünmüştüm

Ay evet yaaa çok güldüm ona
Miu pazara gelecek ancak.Unutur gider sen de söylemezsin yani söyleme tamam mı ne istersen yaparım

biz senle bu hafta mı yarışıyoruz ?
benim reglide gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…