Bazılarında kalıyor,benimkinde inince sıfırlanıyor.Ben tartıldıktan sonra hemen üstünden çıkıyorum görüntü kaybolmadan çekiyorum fotoğrafını canım.
HAtta paylaştım az önce bizim takımda...
Sağol canım zaten ihmal ettiğim için olduCok gecmiş olsunhepfit kuzum dikkat et ihmale gelnez balımmmm
Dün sormuştu bununla alakalı bir soru o yüzdenNeden Onu etiketledin ki özellikle
Öhöm öhöm kilo bildirimi yapayım mı
Canim tabiki beyaz ekmekEkmeğin rengini de hele
Ben de araba kullanıyordum ama geri gitmeyi yapamıyordumsabah uyandım az daha uyuyum dedim
sonra rüya gördüm tartılıyorum tartıda şu yazıyor 10:10
ana kilom 10'a 10 olmuş diyorum
sonra acaba saat mi 10 olmuş ,işemi geç kaldım diyorum
bi uayndım açlıktan migdem armış ama canım birşey istemiyor
Vücudumun ödem tutma kapasitesi hayretlerimi şaşırtıyor portim
seni örnek aldım bu hafta deynebim
Yüzdeyle geçiyor seni deynep
Kız kıskanma yaa sevin bence daha 10 verince bitmiyoruuu benimki
Bunalımdayım bu ara tartı sıkıntılı ne yedim bilmiyorum datlumsahurda dom bib yok mu
sahur güzel olmuş
iftarda tarhana karbon
tavuk niye bi çatal
su neden bilinmiyor
spor çok güzelay pardon yanlış oldu
Tüh ,susamasaydım ,çay içesim gelmeseydi ,bekleseydim belki az daha eksi çıkardımYüzdeyle geçiyor seni deynep
Senin sadece bacakların mi yansımış, ben incelemesem az kalsınTartı fotolarınızda ayak ta çıkıyor mu?
bEN GEÇEN HAFTA ÇEKEYİM DEDİM ,BACAKLARIM YANSIMIŞ BASKÜLE,CAM SONUÇTA PARLAK OLUYOR ,GERİ SİLDİM HEMEN
Banane Caps Lock açık kalırsa kalsın ,düzeltmeyeceğim mesajı işte
Bende çok üzüldüm.Dün akşam dokuzda komşu çiğköfte getirdi ben yemedim mortimi düşünüp artı çıkmayayım dedim.Sabah Tartıya baktım bakkala gittim yumurta aldım.Tekrar tartıya çıktım aynı.Çıkardım dolaptan sıktım limonu yedim çiğköfteyiVücudumun ödem tutma kapasitesi hayretlerimi şaşırtıyor portim
Misal tartıyı kırmak istedim az önce
Gizzzzz etiketi bırak ayrı ayrı yazınca gormicemmi sandın hiii iftira ben bitter mutter yemedim dağıtmadım allahım sen bunların iftiralarından beni koru bitter kazanına dusesice:)
kuzum hippom hosgeldin
canım oruçlu nasıl dayandin az yemissin sen baya aksam karbon ama baska bise yeseydin keske
Cane spor ayrı yazıcam iki gun yaptım .gece yaziyom kiz dha sonraki gune kalmiyo yani
Oyy kuzuuuuuumm kıyamammm 3 lu olak ne dersin
gazoz ve mali olabilir
ohhhhh masallahhhh sanaaaa
Gül gül oldüm senin su menu yorumlarinaa yaaaa
e ...s... r....a... dagitiyo mali
bizee yok anam o zengünlere verilir
Oo hemserim nasilsın
Eksiyle dükkanı ac insa
hurmalarrr aksammm 19 da pirzolalar heytt beee menuye baak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?