Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben ilk zamanlar çıkarıp tartıldım ,sonra giyip tartıldım ,yine aynı çıktım ,daha da çıkartmadım ,nasıl olsa aynı diye.İnsan bi hoş oluyor yav hep çıkarınca
Allah iyiliğini versin

aynen ben gece aklıma koymuşsam sabah yiyorumm bazen
Ben yemezdim yine ama nasıl oldu bilemedim yarısı gitmiş birden

ben de öyle düşünmüştüm

Ay evet yaaa çok güldüm ona
Miu pazara gelecek ancak.Unutur gider sen de söylemezsin yani söyleme tamam mı ne istersen yaparım
Tamam tamam söylemem,ama aramızda casus olabilir ,illa söyleyeceğim diyebilir belki Miu kim ne kadar eksi diye okuyor olabilir

Muhabbetinizi kıskandım

Benim eski takımda baya bir yansıma olmuştu hatta @MiuLego fark etmişti
Şimdi nasıl cekecegimi şaşırıyorum
Benim ayna gibi ama evdeki tartı üstünden inince daha sayılar kalıyor cekiyorum ama annemde zir oluyor biraz onda siliniyor hemen bende o yüzden atmamıştım bi iki kere
Şu ana kadar sen gibi mortim olmadi senin bende yerin ayri

ben de öyle düşünmüştüm

Ay evet yaaa çok güldüm ona
Miu pazara gelecek ancak.Unutur gider sen de söylemezsin yani söyleme tamam mı ne istersen yaparım
Bi ona yalvar sen kız kaç kişi gördü burda Ben kesin soylerim ağzım pek gevşek mi ne

günaydın kızlar
Benden de gelsin bakalım kilo bildirimi.
Geçen iki haftadır 77,9
bu hafta : 77,3
giden sadece : 600 gr.

reglin 4. günündeyim. ödemlerim büyük oranda gitti. ödemsiz normal günlerim sadece 1 hafta sürer aşağı yukarı. sonra ovulasyon için şeri yeniden şişer. hatta reglden bile çok

ama ölçülerimde bayağı fark var. hem de sadece 14 günde. regle 12 gün kala ölçmüştüm kendimi. göbekten 3 cm gitmiş mesela. zaten karnımın indiğini hissediyordum. kalçadan da 2 cm gitmiş. aynen devam edicem. bu incelme bana yeter daha nolsun dimi

Geçen gün aklıma geldi benim de ,kırparak sadece kilo yazan yeri eklersek olur bence
Benim kirpinca yüklemiyor buraya boyut hatası diyor

biz senle bu hafta mı yarışıyoruz ?
benim reglide gelmedi
Yok haftaya olur istersen bu hafta vardı benim morti kacurdim haftaya olmus olur zaten bu hafta çok kotiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…