Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya benimki Turkcell. 25 lira fatura. Üstüne salla kazandan haftalık üç veya 1 gb bazen aylık 10 gb geliyor. Tarifede bir gb net.Bir bak istersen. Çok fazla o fatura yazık
Bana Turkcell deme daha yeni kurtuldum , 2016 Aralık sonu Turkcell faturalı aldım, Şubat'ta yakındaki baz istasyonu kaldırılmış, tam 10 ay ne internet ne telefon çekti evde. Araya ulasamiyor. Oluşturduğum 20 ye aşkın şikayet formuna cevap gelmedi. O zaman iptal ederim dedim cezası 12 ay toplam faturayı geçiyor
Ben neti çok kullanıyorum, bu 10 GB yetiyordu ama çok aşırı video felan izledim

anam bana spor yolu göründüüüü

Amin canım hepimizin dualri kabul olur insallah
Tarti harika

13 NISAN CUMA SPORUM
*1000ip ( 200 puan)
*20 dk leslie (60 puan)
*30kol lastikle
20 gogus lastikle
60 gogus topla
100 abdominal crunch
30 lying legs up büyük topla
50 bacak acma lastikle
100 köpru pozisyonu bacak kaldirma
Pilates toplam 15 dk sürdü (45 puan )

200+60+45=305 puan sevgili nilim nehirnil111
Sevgili malim malipina
Degerli mortilerim Esra_4378 @masumm

Veeeeeee

@MiuLego

hiç beğenmedim
hıhh
vicdansız örtmen

Hayırlı olsun
elfkkk
Azmin kararlılığın ve tatlılığın elinden birşey kaçmaz

Begüşüm zaten son zamanlar sürekli uyuyordum. İşte dersanede evde her an uyuyorum. Vardı bi gariplik. Doktora da bu uyuma şeysinden gittim. Düzelecek inşallah. Alt sınırı yakalasam ble çok iyi benim için.
Kolestrolü ben de anlamadım. Sakatat çok tüketiyorum ondan olabilir. Havalar ısınınca yiyemem zaten düzelir doktor da çok önemli değil ama dikkat et dedi ona
Teşekkür ederim ilgin için

Tiroit ilacı aç karnına mi içiliyor
Kız anamın menülerinde görmedin mi ?
Aç karna iç sonra yarım saat bişey yeme. Vitamini o arada alırsın... Zaten erken uyanıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…