Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vayt gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişGeçmiş olsun kuzum
Kuzummmmm
@elfkkk o spor puanın ne kadar az senin. Artık listedesin arttırman lazım. Hergün mutlaka yapılacak
Tebrikler kuzu artık gitsin 7ler 6lar bile uçsun çabucak ama daha görme lütfenhepfit
İstikrarlı öğretmen sana denir
Gece bir şey ödem yaptı herhaldeistikrar önemlidir ama en azından artı değil diyelim yoksa vurulurdun hepfit
Tebrik ederim canım ama kilo oranına göre çok az bence az gaza basmalısın
Ördekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalımçok az ama o -100 haftaya en az 500 isterim nasıl o artılar temizlenir öyle yaza kadar 100 100 olmaz hepfit
Deyneb az kır şu istikrarı kızhepfit
Ahahahaha@MiuLego tebrikler kaptanım
Tebrikler canım inceliyorsun zayıflamanın yanı sıra harikahepfit
Tebrikler canım çok güzelhepfit
İstikrarlı Nevo az sende kır hadi geri gelsin biraz
Bu hafta daha da iyi olacak inşallah kuzum
Bonuscan vurulacaksın üzgünüm haftaya bununda acısını çıkart
Eki Görüntüle 2136421
Tebrikler canım sende az olduğunun farkındasın ama eksi mi eksi o da güzel diyelim
Tebrikler canım çok güzel @hepfit
Tebrikler canım sabah ödemi bence de az gitmiş
Esram niye böyle oldu ki bence vücudun tuttu üzülme haftaya daha da iyi olursun kuzum inşallahhepfit
hepfit İğdem niye böyle çıktı ki kuzu geri mi aldın hayırdır çok geçmiş olsun erteleme git hemen
Ahahahha yerim seni
Teşekkürler ördekim canım arkadaşım
Yerim seni
Tebrikler abla haftaya daha da iyi olur inşallah olur böyle az az gitmeler @hepfit
Tebrikler canım çok güzelKardeşin içinde hayırlı olsun Rabbim mutlu etsin inşallah bizimde az kaldı ne güzel heyecanlar stresli bir o kadar da
Tebrikler canımkediler de diyet mi yapıyor kıyamam ya bizimkine yaptırsak
Kuzu bugünden itibaren bendesin
Mali ödem de olsa vuracağım mecburen ama çok üzüldüm inşallah haftaya daha da çok verirsin
Eki Görüntüle 2136422
Ahahahh Aus gelsin benimle 52-53 olmaya razıyım ben öyle takılırım
Teşekkürler canım
Az kaldı az alacağız seni de inşallah gruplara
Niye beğenmedin kız bizde değil grupta değil korkma
görelimm bakalım bu haftaaaa neler oluyoooo
can kuzum ben seni etiketelrim merak etmeheee ondan
KuzuGeçmiş olsun dileklerinize teşekkürler hatunlar etiket yapamadım affola...
nehirnil111 bu hafta spor grubuna yazma beni kuzum. Doktora sordum da yasakladı. Tamamen iyileşmeden asla yapma dedi.
Gidip geldim. Sinüzit malum başımın belası. Boğazıma kulağıma vurunca ağrı ateş de düşmeyince gene gitmek zorunda kaldım. Bugün gelemem daha. İnşallah liste güzel gelir...
Ha gözüme bişey çarptı
@elfkkk o spor puanın ne kadar az senin. Artık listedesin arttırman lazım. Hergün mutlaka yapılacak
Yıkılıyorrrrr
NEhirim antibiyotik kullanıyorum ödem var deli gibi regl kapıda hafta içi kocaman bi cıssım var. 4 gündür wc yok. Hepsi birleşince böyle oldu. Bunlar bahane tabi. Wc için çaba harcayıp o cısı yemeseydim sabit ya da 300-400 gr artıyla yırtabilirdim
Seni çok almak istiyorum çokAyy hadi insa bu hafta o spor grubunda degilim ama sizi puanlarimla sarsicaammmm canımmmmmmmmmm
görelimm bakalım bu haftaaaa neler oluyoooo
can kuzum ben seni etiketelrim merak etme
Beklesin o biraz daha mola lazımdı ona sen bana cakil ile pempisler i 3 morti yapsana kuzumAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vayt gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
Hoşgeldiiiin
Çoooook özledim ki ben seni
İyi yapmışsın miuyu kodeste tek bırakmakla
Evet miu alacakmış herhalde. Fur Lunyam listedekilerin ağzından yeşil çayı sırtından sopayı eksik etme. Ellerin dert görmesin
Ordan bana hala ödemi artı 1.1 eklesene kuzumNiye bildirmiyorsun hippo
Lunyaaaa bugun kandilll oncelikle kandilin mübarek olsunnn sonrasindaaaa bil bakalim ben ne yedimmm
Bu hafta gün gün spor puan hedeflerim vr kuzu du bakalım bugunden harika basladik sporaSeni çok almak istiyorum çok
He geldim geldimAnammm wayt gelmisss
Bu hafta elleme beni.. reglim zati.. bide sınav haftası.. öle yemekle pek uğraşamıyorum.. acaip stresli bi hafta ama artı yani..Eee sonucc
Hosgeldinnnnn
Hoşgeldin wayt.. dışardan takip ettin mi bari :))He geldim geldim
Cnm reglim zati.. bide sınav haftası başka şeylerinde stresi varNiye bildirmiyorsun hippo
Beklesin o biraz daha mola lazımdı ona sen bana cakil ile pempisler i 3 morti yapsana kuzum
Kaçar mı hippom aşk olsun hoşbulduk balimmHoşgeldin wayt.. dışardan takip ettin mi bari :))
Balım sporlarimi sana zahmet ekler misin
Çarşamba
100 dk tempolu 250 point
100 ip atlama 20 point
Toplam 270 point
Perşembe
100 dk tempolu 250 point
Bugün de var ama beklemede
Kandil simidi de de gör sopaların renginiLunyaaaa bugun kandilll oncelikle kandilin mübarek olsunnn sonrasindaaaa bil bakalim ben ne yedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?