Bu arada bende vitamin ilaci kullaniyorumBegüşüm zaten son zamanlar sürekli uyuyordum. İşte dersanede evde her an uyuyorum. Vardı bi gariplik. Doktora da bu uyuma şeysinden gittim. Düzelecek inşallah. Alt sınırı yakalasam ble çok iyi benim için.
Kolestrolü ben de anlamadım. Sakatat çok tüketiyorum ondan olabilir. Havalar ısınınca yiyemem zaten düzelir doktor da çok önemli değil ama dikkat et dedi ona
Teşekkür ederim ilgin için
Kız anamın menülerinde görmedin mi ?
Aç karna iç sonra yarım saat bişey yeme. Vitamini o arada alırsın... Zaten erken uyanıyorsun sen
b12 düşünce uyku haliçok olur,ondamış demek,neyse bulunduya ne olduğu çözümü kolayBegüşüm zaten son zamanlar sürekli uyuyordum. İşte dersanede evde her an uyuyorum. Vardı bi gariplik. Doktora da bu uyuma şeysinden gittim. Düzelecek inşallah. Alt sınırı yakalasam ble çok iyi benim için.
Kolestrolü ben de anlamadım. Sakatat çok tüketiyorum ondan olabilir. Havalar ısınınca yiyemem zaten düzelir doktor da çok önemli değil ama dikkat et dedi ona
Teşekkür ederim ilgin için
Kız anamın menülerinde görmedin mi ?
Aç karna iç sonra yarım saat bişey yeme. Vitamini o arada alırsın... Zaten erken uyanıyorsun sen
ne vitamini?Bu arada bende vitamin ilaci kullaniyorum
Eksik gedik var mı bakalım kuzularBu hafta da yenelim de 3-0 yapalım hadi
Eki Görüntüle 2136417
igdedali @Sidelya95 N Nana @matematik61 Melegiimm22 @eflalim
@malipina @Nevresteelfkkk
Hoşbulduk kuzum yeni mortiligin hayırlı olsun ben seni tutuyorummmmm
ay vaytım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hoşbulduk bernammmEee sonucc
Hosgeldinnnnn
heee ondanniye begenmedim hocam
Heeeee
Seni etiketlememisimm ondaaaannnnnnnnn
Niye bildirmiyorsun hippoEvt cnm..
Bildirdim satır arasında ama kaçırmışsın
Kuzum daha önce kullanmadım ki , ben ne bileyim. Doktorda da eczanede de demediler kiKız anamın menülerinde görmedin mi ?
Tebrikler kuzu artık gitsin 7ler 6lar bile uçsun çabucak ama daha görme lütfenKilo bildirimi
Geçen hafta :70.2
Bu hafta : 69.7
Giden _500
Okadar ac kalmaya 500 Gr az ama
Bugün regli günüm , onu düşününce iyi gibi
İstikrarlı öğretmen sana denirGünaydınnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 58.0
Bu hafta : 58.0
Sabitim.Birileri koruma mı dedi
hepfit
Günaydın sabah şekerlerim dün akşam tartildigimda çok mutluydum ama sabah yine kilo almışım ya ben gece uykuMDA mi yiyorum anlamıyorum ki tüm moral bitti gitti şaka mi bu saat 22.00da sadece 4tane küçük çilek yedim bu da kilo yapmış olamaz. Şuan midem bir kazıniyor gören açlıktan oluyorum sanır canım çok sıkkın ben niye takıldım yine yaaa gitmiyo
Ben akşam ki kilometre yazsam olur mu
Gece bir şey ödem yaptı herhaldeGeçen hafta 86.00
Bu hafta 86.00
Dün akşam 85.5
Neden bu kadar fark var bilemedim.hangi kilometre kabul ederseniz bana uyar ben bu 80 i göreceğim artık yeter
Tebrik ederim canım ama kilo oranına göre çok az bence az gaza basmalısınkızlar oruç tutamadım eşim pek olumlu görmedi diğer kandilde tutarsın dedi bende kilo bildireyim kesin mortim beni geçti birde bu hafta spor yapamadım inşallah. Bugünden itibaren sıkı sporla daha fazla verecem haftaya neyse uzatmayayım
geçen hafta:90
bu hafta:89.4
fark :0.6
hepfit Melegiimm22
Ördekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalım
Deyneb az kır şu istikrarı kız
AhahahahaMiu nun kilo bildirimi:
Geçen hafta: 59.9 (bakın 60 değil kesinlikle)
Bu hafta: 59.2
Fark: -700 gr
Yüzde: 1.69
Diyor kii ZAYIFLYAMAYA DEVAM... SİZİ KİLOMLA DÖVECEM
KİMMİŞ ŞİŞKO GÖRECEKSİNİZ
hepfit
Tebrikler canım inceliyorsun zayıflamanın yanı sıra harikagünaydın kızlar
Benden de gelsin bakalım kilo bildirimi.
Geçen iki haftadır 77,9
bu hafta : 77,3
giden sadece : 600 gr.
reglin 4. günündeyim. ödemlerim büyük oranda gitti. ödemsiz normal günlerim sadece 1 hafta sürer aşağı yukarı. sonra ovulasyon için şeri yeniden şişer. hatta reglden bile çok
ama ölçülerimde bayağı fark var. hem de sadece 14 günde. regle 12 gün kala ölçmüştüm kendimi. göbekten 3 cm gitmiş mesela. zaten karnımın indiğini hissediyordum. kalçadan da 2 cm gitmiş. aynen devam edicem. bu incelme bana yeter daha nolsun dimi
Tebrikler canım çok güzel
İstikrarlı Nevo az sende kır hadi geri gelsin biraz
Bu hafta daha da iyi olacak inşallah kuzumGünaydın kızlar. Düğün telaşı var. Pek müsait olup gelemiyorum.
Kilom sabit. Haftasonu yaptığım saçmalığı bu kadar toparlayabildim.
hepfit
Miu ne zaman gelecek hayırlısıyla.
Bonuscan vurulacaksın üzgünüm haftaya bununda acısını çıkartKilo bildirimi yapayım biraz sıkılaraktan.
Hafta başında yine böyleydi eksiye düşüremedim aptallıktan.
Geçen hafta 100.2
Bu hafta 100 5
Emine abla bu hafta galipsin sanıyorum 1-1 oluyoruz
3. Turuda oynayalım bakalım gerçek galip kim olucak.
hepfit yumurtalikofte igdedali
Tebrikler canım sende az olduğunun farkındasın ama eksi mi eksi o da güzel diyelimBende bildireyim kilomu
Gecen hafta = 75.9
Bu hafta = 75.1
Fark = 0.8
Yuzde = 1.05
Ilk defa bukadar az verdm kendimi cok kötü hissediyorum
@pempislerhepfit
Tebrikler canım çok güzel @hepfitSelamlar kızlarr hayırlı kandiller..cok karısık ve darmadagın bi gün yasıyorum.....ama bunada şükür...gelebildgmde anlatrm.simdlk hoscakalın...
Kilo bidirimim
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.5
Fark:1.7
Tebrikler canım sabah ödemi bence de az gitmişGünaydın kızlar sabah erkenden yürüyüş yapmadan tartıldım
Geçen Hafta:57.4
Bu hafta: 57.1
Fark: 0.3 kg
hepfit @Floweroflife
Esram niye böyle oldu ki bence vücudun tuttu üzülme haftaya daha da iyi olursun kuzum inşallahGerçekten çok özür diliyorum geçen haftaki hastalığın getirmiş olduğu ekşi açlık susuzluk artik neyin etkisiyle bilmiyorum 2 kilo artik vardı elimden geleni yapmaya çalıştım ama çokta yapamamışım demekki
Eki Görüntüle 2136369 geçen hafta 70. 4
Bu hafta 70.1
Fark 300
Çok üzgünüm kaç haftadır hiç %1altina dusmemistim
Ateşim gene yüksek. Düşmüyor. Bi doktora gidip gelecem. Kilom 57.2 geçen hafta 54.7 miydi neydi hatırlamıyorum. Fitin etiketi çıkmadı siz halledin olar mı
Ahahahha yerim seniEki Görüntüle 2136372
kızlar sporlarımızı kontrol edelim mi?
@Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
@pempisler
@Konyakk
@malahit
Whiteblacklife
@Floweroflife
@MiuLego kendimi spor takımından atmayı teklif ediyorum
kabul edenler
etmeyenler(miu)
kabul edilmiştir
Teşekkürler ördekim canım arkadaşımTamam canım
Demek nehir 51.4 geldi
Çok sevindim bir arkadaşı olarak
Çok sevindim
Çok
Yerim seniBen de daha 54.5 diyorum
Al kendimehakettim bunu biraz daha döveyim
Tebrikler abla haftaya daha da iyi olur inşallah olur böyle az az gitmeler @hepfitSelam kızlar
Önce kilo bildirimi yapayım
109 kg
Fark 1kg
Okadar çık emeyi me yazık lo
Menü. Bildirimi
Sabah 7 de mideilaci
8 de.tiroid ilacı
9 kahvaltı
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir 1 dilim
2 saat snra ara övün
1 küçük elma
Oylen menum
Sebzeli burgul pilavi
Sebze olarak içinde
Domates Biber Patlican
Soğan bide mantar
Bulgurda kepekli bu arada
Bide 1 kase bostana urfa işi
3 saat snr portakal
2 saat snr akşam yemeği
Bütün patlıcan yemeyi
Marol salatasi
Tebrikler canım çok güzelKızlar acayip yoğunum sabahtan beri kilo mu yazacam bi yazamadım
Geçen cuma.59.00
Bu cuma 58.00
Yarım kardeşimin kinasi var hepfit bilir konya pilavını abovv yarın yiyecem arkadaş artık sonrasında arınma detoksu yaparım açlık orucumu tutarın ne yaparım bilmehadi ben gittim kalın sağlıcakla hepfit
Tebrikler canımHelöööö hatunlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta unuttum
Bu hafta:54.3
Gram oynamadı tartı 4 gün boyunca
Ama iyi haberlerim var
Preto:7.1
Micha:5,9
İkisi de 200 gram verdi yine
Yüzdeler de çok iyi
hepfit @MiuLego @malahit @Esra_4378
Kuzu bugünden itibaren bendesin@nehirnill
begum75
Kuzum ben 3haftadir spor yapiyorum.
Miu can bu haftadan icin alalim demisti ama gecti bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin alir misiniz beni de?
Mali ödem de olsa vuracağım mecburen ama çok üzüldüm inşallah haftaya daha da çok verirsin
Ahahahh Aus gelsin benimle 52-53 olmaya razıyım ben öyle takılırımBence de gelmeli. Nili hemen 51 lerden kurtarmalı. Bu korkunçlu durumdan hepimiz en çok ben kurtulmalıyız
Kıskanmadım
Çok kıskandım
Teşekkürler canım
Amin canım hepimizin dualri kabul olur insallah
Tarti harika
Az kaldı az alacağız seni de inşallah gruplara13 NISAN CUMA SPORUM
*1000ip ( 200 puan)
*20 dk leslie (60 puan)
*30kol lastikle
20 gogus lastikle
60 gogus topla
100 abdominal crunch
30 lying legs up büyük topla
50 bacak acma lastikle
100 köpru pozisyonu bacak kaldirma
Pilates toplam 15 dk sürdü (45 puan )
200+60+45=305 puan sevgili nilimnehirnil111
Sevgili malim @malipina
Degerli mortilerim @Esra_4378@masumm
Veeeeeee
@MiuLego
hiç beğenmedim
hıhh
vicdansız örtmen
NEhirim antibiyotik kullanıyorum ödem var deli gibi regl kapıda hafta içi kocaman bi cıssım var. 4 gündür wc yok. Hepsi birleşince böyle oldu. Bunlar bahane tabi. Wc için çaba harcayıp o cısı yemeseydim sabit ya da 300-400 gr artıyla yırtabilirdimTebrikler kuzu artık gitsin 7ler 6lar bile uçsun çabucak ama daha görme lütfenhepfit
İstikrarlı öğretmen sana denir
Gece bir şey ödem yaptı herhaldeistikrar önemlidir ama en azından artı değil diyelim yoksa vurulurdun hepfit
Tebrik ederim canım ama kilo oranına göre çok az bence az gaza basmalısın
Ördekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalımçok az ama o -100 haftaya en az 500 isterim nasıl o artılar temizlenir öyle yaza kadar 100 100 olmaz hepfit
Deyneb az kır şu istikrarı kızhepfit
Ahahahaha@MiuLego tebrikler kaptanım
Tebrikler canım inceliyorsun zayıflamanın yanı sıra harikahepfit
Tebrikler canım çok güzelhepfit
İstikrarlı Nevo az sende kır hadi geri gelsin biraz
Bu hafta daha da iyi olacak inşallah kuzum
Bonuscan vurulacaksın üzgünüm haftaya bununda acısını çıkart
Eki Görüntüle 2136421
Tebrikler canım sende az olduğunun farkındasın ama eksi mi eksi o da güzel diyelim
Tebrikler canım çok güzel@hepfit
Tebrikler canım sabah ödemi bence de az gitmiş
Esram niye böyle oldu ki bence vücudun tuttu üzülme haftaya daha da iyi olursun kuzum inşallah
@hepfit İğdem niye böyle çıktı ki kuzu geri mi aldın hayırdır çok geçmiş olsunerteleme git hemen
Ahahahha yerim seni
Teşekkürler ördekim canım arkadaşım
Yerim seni
Tebrikler abla haftaya daha da iyi olur inşallah olur böyle az az gitmeler@hepfit
Tebrikler canım çok güzelKardeşin içinde hayırlı olsun Rabbim mutlu etsin inşallah bizimde az kaldı ne güzel heyecanlar stresli bir o kadar da
Tebrikler canımkediler de diyet mi yapıyor kıyamam ya bizimkine yaptırsak
Kuzu bugünden itibaren bendesin
Mali ödem de olsa vuracağım mecburen ama çok üzüldüm inşallah haftaya daha da çok verirsin
Eki Görüntüle 2136422
Ahahahh Aus gelsin benimle 52-53 olmaya razıyım ben öyle takılırım
Teşekkürler canım
Az kaldı az alacağız seni de inşallah gruplara
Niye beğenmedin kız bizde değil grupta değil korkma
Hoşbulduk canimmmmmmmHosgeldin kuzummmmmmmm
Geçmiş olsun kuzumGeçmiş olsun dileklerinize teşekkürler hatunlar etiket yapamadım affola...
nehirnil111 bu hafta spor grubuna yazma beni kuzum. Doktora sordum da yasakladı. Tamamen iyileşmeden asla yapma dedi.
Gidip geldim. Sinüzit malum başımın belası. Boğazıma kulağıma vurunca ağrı ateş de düşmeyince gene gitmek zorunda kaldım. Bugün gelemem daha. İnşallah liste güzel gelir...
Ha gözüme bişey çarptı
@elfkkk o spor puanın ne kadar az senin. Artık listedesin arttırman lazım. Hergün mutlaka yapılacak
Balım sporlarimi sana zahmet ekler misinb12 düşünce uyku haliçok olur,ondamış demek,neyse bulunduya ne olduğu çözümü kolay
sen ara ara ol o iğnelerden aksatma
aynen havalar ısınıyo daha hafif yemekler çekiyo insanın canıo zaman kolesterol iner belki
ne demek iğde böyle kanda eksiklik olunca hassasım ben,kendimden bildiğimden ister istemez ilgi oluşuyo
benimde bi ara baktırmam lazım ramazan gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?