Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada bende vitamin ilaci kullaniyorum

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler hatunlar etiket yapamadım affola...
nehirnil111 bu hafta spor grubuna yazma beni kuzum. Doktora sordum da yasakladı. Tamamen iyileşmeden asla yapma dedi.
Gidip geldim. Sinüzit malum başımın belası. Boğazıma kulağıma vurunca ağrı ateş de düşmeyince gene gitmek zorunda kaldım. Bugün gelemem daha. İnşallah liste güzel gelir...
Ha gözüme bişey çarptı
@elfkkk o spor puanın ne kadar az senin. Artık listedesin arttırman lazım. Hergün mutlaka yapılacak

Son düzenleme:
b12 düşünce uyku haliçok olur,ondamış demek,neyse bulunduya ne olduğu çözümü kolay
sen ara ara ol o iğnelerden aksatma
aynen havalar ısınıyo daha hafif yemekler çekiyo insanın canıo zaman kolesterol iner belki
ne demek iğde böyle kanda eksiklik olunca hassasım ben,kendimden bildiğimden ister istemez ilgi oluşuyo
benimde bi ara baktırmam lazım ramazan gelmeden

yumurtalikofte Emoş sonuç çok iyi. haftada 1 kilo muhteşem. Kaptan @MiuLego da gelsin o da bişeyler diyecektir sana...
Teselli etmek için demiyorum. Emeğim boşa gitti diye düşünmene de kızıyorum. O emeğin olmasaydı bugün 112 kilo gösterecekti tartı. Sen sporunu düzenli yapan birisin. Yemeklerini de bugün konuştuğumuz gibi düzenle. O diyetisyeni de bırakıyorsun zaten... Değil 1 kilo yarım kilo dahi versen kardasın. Bıraksan ne olacak ? 1 haftada onca emeğin çöpe gidecekti...
100 den geriye sayıyoruz artık. İlk hedefimiz 105 'in altına düşmek. 2. hedef de 99 u görmek...
Gene diyecem acele etme. 1 ayda almadın ki o kiloyu hemen hoop 90 lara düşesin. Kaç senedir bu kilolardasın. Elbet nazlanacak giderken uğraştıracak. Gidişi olsun dönüşü olmasın 110 ların.
İStikrarlı devam et. O kilolar patır patır gidecek arkasından el sallayacaz senle balkonda çayımızı içerken...

Kilo bildirimi
Geçen hafta :70.2
Bu hafta : 69.7
Giden _500

Okadar ac kalmaya 500 Gr az ama
Bugün regli günüm , onu düşününce iyi gibi
Tebrikler kuzu artık gitsin 7ler 6lar bile uçsun çabucak ama daha görme lütfen hepfit
Günaydınnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 58.0
Bu hafta : 58.0
Sabitim.Birileri koruma mı dedi
hepfit
İstikrarlı öğretmen sana denir

Geçen hafta 86.00
Bu hafta 86.00
Dün akşam 85.5

Neden bu kadar fark var bilemedim.hangi kilometre kabul ederseniz bana uyar ben bu 80 i göreceğim artık yeter
Gece bir şey ödem yaptı herhalde istikrar önemlidir ama en azından artı değil diyelim yoksa vurulurdun hepfit
Tebrik ederim canım ama kilo oranına göre çok az bence az gaza basmalısın
Geçen hafta 54.6
Bu hafta 54.5
fark 0.1

uykusum geç tartıldım asabiyim

@suspushanimcim
Ördekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalım çok az ama o -100 haftaya en az 500 isterim nasıl o artılar temizlenir öyle yaza kadar 100 100 olmaz hepfit
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.9
Fark 100 gr
@Portakal Sulu Ordek farkdaşız seninle bu hafta
Deyneb az kır şu istikrarı kız hepfit
Ahahahaha @MiuLego tebrikler kaptanım
Tebrikler canım inceliyorsun zayıflamanın yanı sıra harika hepfit
Eki Görüntüle 2136318

Fark.-1.3kg
Yüzde 1.75
@hepfit @Lunya @malipina @Esra_4378

@MiuLego
Tebrikler canım çok güzel hepfit
Kilo bildirimi yapayım .
Sabitim 63.400
hepfit @matematik61
@MiuLego
İstikrarlı Nevo az sende kır hadi geri gelsin biraz
Günaydın kızlar. Düğün telaşı var. Pek müsait olup gelemiyorum.
Kilom sabit. Haftasonu yaptığım saçmalığı bu kadar toparlayabildim.

hepfit
Miu ne zaman gelecek hayırlısıyla.
Bu hafta daha da iyi olacak inşallah kuzum
Bonuscan vurulacaksın üzgünüm haftaya bununda acısını çıkart

Bende bildireyim kilomu
Gecen hafta = 75.9
Bu hafta = 75.1
Fark = 0.8
Yuzde = 1.05

Ilk defa bukadar az verdm kendimi cok kötü hissediyorum
@pempisler hepfit
Tebrikler canım sende az olduğunun farkındasın ama eksi mi eksi o da güzel diyelim
Selamlar kızlarr hayırlı kandiller..cok karısık ve darmadagın bi gün yasıyorum.....ama bunada şükür...gelebildgmde anlatrm.simdlk hoscakalın...
Kilo bidirimim
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.5
Fark:1.7
Tebrikler canım çok güzel @hepfit
Günaydın kızlar sabah erkenden yürüyüş yapmadan tartıldım
Geçen Hafta:57.4
Bu hafta: 57.1
Fark: 0.3 kg
hepfit @Floweroflife
Tebrikler canım sabah ödemi bence de az gitmiş
Esram niye böyle oldu ki bence vücudun tuttu üzülme haftaya daha da iyi olursun kuzum inşallah hepfit
Ateşim gene yüksek. Düşmüyor. Bi doktora gidip gelecem. Kilom 57.2 geçen hafta 54.7 miydi neydi hatırlamıyorum. Fitin etiketi çıkmadı siz halledin olar mı
hepfit İğdem niye böyle çıktı ki kuzu geri mi aldın hayırdır çok geçmiş olsun erteleme git hemen
Ahahahha yerim seni
Tamam canım

Demek nehir 51.4 geldi

Çok sevindim bir arkadaşı olarak

Çok sevindim

Çok

Teşekkürler ördekim canım arkadaşım
Ben de daha 54.5 diyorum

Al kendime hakettim bunu biraz daha döveyim
Yerim seni
Tebrikler abla haftaya daha da iyi olur inşallah olur böyle az az gitmeler @hepfit
Tebrikler canım çok güzel Kardeşin içinde hayırlı olsun Rabbim mutlu etsin inşallah bizimde az kaldı ne güzel heyecanlar stresli bir o kadar da
Tebrikler canım kediler de diyet mi yapıyor kıyamam ya bizimkine yaptırsak
@nehirnill
begum75
Kuzum ben 3haftadir spor yapiyorum.
Miu can bu haftadan icin alalim demisti ama gecti bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin alir misiniz beni de?
Kuzu bugünden itibaren bendesin
Kilo bildirimi
Geçen cuma 83.4
Bu cuma 83.9
Fark +500
hepfit
Mali ödem de olsa vuracağım mecburen ama çok üzüldüm inşallah haftaya daha da çok verirsin

Bence de gelmeli. Nili hemen 51 lerden kurtarmalı. Bu korkunçlu durumdan hepimiz en çok ben kurtulmalıyız

Kıskanmadım

Çok kıskandım
Ahahahh Aus gelsin benimle 52-53 olmaya razıyım ben öyle takılırım

Amin canım hepimizin dualri kabul olur insallah
Tarti harika
Teşekkürler canım
Az kaldı az alacağız seni de inşallah gruplara
hiç beğenmedim
hıhh
vicdansız örtmen

Niye beğenmedin kız bizde değil grupta değil korkma

Son düzenleme:
NEhirim antibiyotik kullanıyorum ödem var deli gibi regl kapıda hafta içi kocaman bi cıssım var. 4 gündür wc yok. Hepsi birleşince böyle oldu. Bunlar bahane tabi. Wc için çaba harcayıp o cısı yemeseydim sabit ya da 300-400 gr artıyla yırtabilirdim

Geçmiş olsun kuzum

Balım sporlarimi sana zahmet ekler misin
Çarşamba
100 dk tempolu 250 point
100 ip atlama 20 point
Toplam 270 point
Perşembe
100 dk tempolu 250 point
Bugün de var ama beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…