Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oo hoşgeldin Wayt
Bu hafta gün gün spor puan hedeflerim vr kuzu du bakalım bugunden harika basladik spora
Hadi bakalım sık sık gelmeye çalış sporlarını aksatma
nehirnil111 @smykmy bende değil sende de değilse alıyorum takıma
Dur kuzu hemen kapma şeyine düşme deneme de o
Nehiri yenme ihtimalimiz nedir bu hafta @igdedali da yok bende sporu costururum mortinde çok haftaya bizim olacak laaa

onların bu haftaki tablosunu görmedim waytım
ama bu hafta iğde coşmuştu yine
ama haftaya yokmuş

İgdeyla kafa kafaya olmamız lazım onun da 2000 point tek yakın yada daha az onu geçmiş olmam laxim
Yenilmelere alışık olmanız gerek Begüş hemen fırsattan istifade çoştun mu nedir
Sagolasn kuzm haftaya daha güzeli olur inşaAllah

İnşallah canım

Yenecegiz seni en büyük kozunu kaybettin ve benim bugün şuana kadar 400 pointtim cepte

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz arkadaşlar. Su ve menü harika, sana spor sormayacağım
Waaayyy Ordek çiğ köfte nerde la bu menü de, hani sabah yediydin, o bu sabah değil miydi

abooo ben bu kadar sağlam dememştim neyse başa gelen çekilir valla benimde işime gelir oruça kadar 70 leri ucundan görmek istiyorum
Regl sonram en iyi verdiğim haftadır ve sıkı ödemim var bilmem anlatabildim mi sporunda anasını ağlatıyor olabilirimbi de dilime düşenin vay haline

en iyisini uygununu kaptaniçem bilir artık
Canım kaptanlık değil bu durum sen istersen sağlam eksi ile gelirim söz dersen her hafta elimden geleni değil daha fazlasını yaparım dersen yüzdemle buraları costururum dersen bu benim için en büyük şans diye düşünüp kilonu verirsen yani Türkçesi istersen yaparım dersen girersin .diğer türlü kaptan sana gir illa demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…