Ben anlamam begusum bu hafta en az 1000 point istiyorum herkesden getirmeyeni keseceginmmmm..
Kötü olmuş bana henüz bir pislik yapmadılar. :) bi kere 29 luk fatura 53 gelmişti onun dışında:))Bana Turkcell demedaha yeni kurtuldum , 2016 Aralık sonu Turkcell faturalı aldım, Şubat'ta yakındaki baz istasyonu kaldırılmış, tam 10 ay ne internet ne telefon çekti evde. Araya ulasamiyor. Oluşturduğum 20 ye aşkın şikayet formuna cevap gelmedi. O zaman iptal ederim dedim cezası 12 ay toplam faturayı geçiyor
Ben neti çok kullanıyorum, bu 10 GB yetiyordu ama çok aşırı video felan izledim
Hoşgeldin vayt
Anlamam begusum her gün kontrol edeceğim seni spor yapıldı mı diye bu hafta herkes 1000 point getirecek en az
keselim waytım
70 i düşünbi açlık geliyor bana ya aslında iyide yedim bugün
listenin mesuliyeti çok illa girmek gerekiyormuAmerika benim ulaaaa pempisler i de çakılı da listede görmek istiyorum artık gelsinler bakalım yamacima
@LunyaMenü vereyim
Sabah(10.30)
4 çilek
3 ceviz
1 kuru erik
1 kaşık yoğurt
Öğlen (13.45)
Bu tabak
Eki Görüntüle 2136426
Ara(17.00)
2 ceviz
1 avuç kuru üzüm
Akşam(21.00)
Domates soslu tavuk göğsü
Salata
hepfit @Sidelya95 malipina @MiuLego
Su bol
Spor ayrıca etiketlerim
Kız lunya beraber zayıfladık beraber alıyoz ya kilo :)) aynıyız yıne bacı :)) ama benimki ilaçtan değil diyete ve spora vakit ayıramamaktan ve stresten.. Allah'ın izniyle pazartesi tekrar spora başlıyorum inş..
Hoşbulduk portimmmmmHoşgeldin vayt
Daha sıkı tutarsın fena milistenin mesuliyeti çok illa girmek gerekiyormu
Gerekmiyo cnm.. ama o mesuliyet öyle güzel kilo verdiriyor ki.. ben listede iken bi cıss yemeden önce iki kere düşündüm.. daha hızlı gitti kilolar..listenin mesuliyeti çok illa girmek gerekiyormu
İki versen anca kurtarır balım demedi deme sağlam geliyorum..mabooo sağlam morti geldi valla hiç durmayayım bu hafta ama bu bahane ile 1.5 versem sorun değil inşallah
Kızım kilonu söylesene delirtme adamiKız lunya beraber zayıfladık beraber alıyoz ya kilo :)) aynıyız yıne bacı :)) ama benimki ilaçtan değil diyete ve spora vakit ayıramamaktan ve stresten.. Allah'ın izniyle pazartesi tekrar spora başlıyorum inş..
Aynı işte lunya ile.. 66.8Kızım kilonu söylesene delirtme adami
izlemede kal babyGorelim yafrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?