Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalim hareketlenelim ay içimiz sıkıldı ama hadi kızlar bisikletlere ya da varsa spor aletlerine hadi hareket zamanı durmak yok bugün cumaaaa sil bastan yeni bir hafta

Güzelim menüye sucuk yakıştı mı

Hala oturuyor musunuz malipina N Nana hadi bakım gidecek o artilar biz de bu hatunlar gibi olabiliriz haadddiiiii oturmaya mi geldik kalkinnnnnn
Ben salondan geldim, bu spor bana yeter

9o
sucuk hariç güzel kuzum, bi süre sucuk yeme.
akşam daha güzel
Sadece cuma yiyorum canim
Güzelim menüye sucuk yakıştı mı

Ben salondan geldim, bu spor bana yeter
Orijinal babam kendi yaptırmış desemde kızacaksın en iyisi birşey demiyim bugün yeterince kabahatliyim zatti yimen bi daha sizimi kircam

Menumu yazim
Sahur
2 yumurta
Beyazpeynir
Lor peynir
Yesilzeytin
Domsts
Cay

Iftar
2 tavuk pirzola
2 et kofte
Booll salata
1 minik kepce sehriye corba
Yoğurt

Suyu bol icerm inşaAllah

Spor henuz yok yaparsam yazarm inşaAllah

malipina

WhatsApp , sosyal medya Facebook, Twitter Instagrm ucretsiz mi
Canım bizim kv gilin modem var ama ben ondan bağlanmıyorum çok yavaş. İnstagram, face , whatsap ve burayı kullanıyorum. Youtube video falan sürekli bakmıyorum. Birde hediye kampanyaları öğrendim bu siteden bir iki ay önce şimdi kendi İnternetimden hariç 10 GB var en azından, bir kaç ay geçerli.

Kızlar bu aralar bende şöle bi sıkıntı var..
Güne çok güzel ni kahvaltı ile başlıyorum suyumu içiyorum .. ara türk kahvesi hurma fln ama akşam gözüm dönüyo sanki.. yani şöle bu ara yemek yapamıyorum üşeniyorum sınav stresi de var.. başka şeylerde.. akşamı geçiştiriyorum.. o da kötü oluyo yani makarna çiğköfte bugünde buzlukta olan bişi çıkardım sporda olmayınca pazartesi toparlarım inş..

Sözleşmem olmasa düşünürdüm ama şimdiki çok iyi çekiyor, Turkcell de başıma gelen Türk Telekom da da gelebilir korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…