aynen bendeBen kendimi bu haftaki rakiplerime hazirliyorum malum rakibim güçlü çok kilo vermek şart
sucuk hariç güzel kuzum, bi süre sucuk yeme.Menüm
Sabah 12
Dom. Salatalık yumurta 2 dilim sucuk cay yoğurt annemde bunlar kalmış 1dilim armut 1 dilim tbe
Akşam 19.45 oruç olanlar vardı
Salata bir but derisiz fırında 3yk taze fasulye
Şu 3
Spor
80 dk tempolu yürüyüş 200
45 dk zumba 157
500 ip 100
457
@begum75
malipina N Nana hepfit @masumm @smykmy
Güzelim menüye sucuk yakıştı mıMenüm
Sabah 12
Dom. Salatalık yumurta 2 dilim sucuk cay yoğurt annemde bunlar kalmış 1dilim armut 1 dilim tbe
Akşam 19.45 oruç olanlar vardı
Salata bir but derisiz fırında 3yk taze fasulye
Şu 3
Spor
80 dk tempolu yürüyüş 200
45 dk zumba 157
500 ip 100
457
@begum75
malipina N Nana hepfit @masumm @smykmy
Ben salondan geldim, bu spor bana yeter
Ay ne çok ya. Benimki Türk Telekom . 29 tl 1000 dk 1000 SMS 8 GB internetAnammm telefon faturam olmuş 117 TL
Olsun İki dön evde hadi padisah senin için olsun iki göbek alımGüzelim menüye sucuk yakıştı mı
Hadi maili geç karsima oh iki göbek yapalim bugün cuma yasasin cuma
WhatsApp , sosyal medya Facebook, Twitter Instagrm ucretsiz miAy ne çok ya. Benimki Türk Telekom . 29 tl 1000 dk 1000 SMS 8 GB internet
Sadece cuma yiyorum canimsucuk hariç güzel kuzum, bi süre sucuk yeme.
akşam daha güzel
Orijinal babam kendi yaptırmış desemde kızacaksın en iyisi birşey demiyim bugün yeterince kabahatliyim zatti yimen bi daha sizimi kircamGüzelim menüye sucuk yakıştı mı
Canım bizim kv gilin modem var ama ben ondan bağlanmıyorum çok yavaş. İnstagram, face , whatsap ve burayı kullanıyorum. Youtube video falan sürekli bakmıyorum. Birde hediye kampanyaları öğrendim bu siteden bir iki ay önce şimdi kendi İnternetimden hariç 10 GB var en azından, bir kaç ay geçerli.WhatsApp , sosyal medya Facebook, Twitter Instagrm ucretsiz mi
Canım bizim kv gilin modem var ama ben ondan bağlanmıyorum çok yavaş. İnstagram, face , whatsap ve burayı kullanıyorum. Youtube video falan sürekli bakmıyorum. Birde hediye kampanyaları öğrendim bu siteden bir iki ay önce şimdi kendi İnternetimden hariç 10 GB var en azından, bir kaç ay geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?