Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşteyim hala, 2 saat var eve gitmeme, salata yoğurt yaparsam gece 02.30’a kadar açlıktan duvarları falan kemirir ruhumu teslim ederim sanırım
Akşam açlık bana yaramıyor canım elim cısa kayıyor gece
kuzu iyi güzel de akşam 19:00 gibi sebze yoğurt yesen 21:00 gibi 1 bardak süt içsen? aç yatmadan kilo veremiyoruz ki?
bi de az erken yat ya: saat 00:00 02:00 arası vücut kendini yeniliyor, sen o saatte ayaktasın

Ay bir çılgınlık edip salata yoğurt mu yesem, akşam tavuk göğsü yapacaktım aslında
Izgara tavuk salata yoğurt
Mmmm
Hepfit olur mu?

kuzu iyi güzel de akşam 19:00 gibi sebze yoğurt yesen 21:00 gibi 1 bardak süt içsen? aç yatmadan kilo veremiyoruz ki?
bi de az erken yat ya: saat 00:00 02:00 arası vücut kendini yeniliyor, sen o saatte ayaktasın
Kuzum şu an yanımda yiyecek yok, iş yerine öğlen ve ara yemeğimi getiriyorum
Akşam eve varmam 20.30
Tek sıcak yediğim yemek o..
Yani21.30’a kadar yemek yok, leptinler çalışsın ama akşam yemeğini atlarsam kötü oluyorum, ama bu akşam hafif geçireyim

Gece o saatte uyuyorum maalesef erkene çekmeye çalışıyorum

uykunu düzenlicez o zaman senin

Hadi bakalım, keşke yanında götürüp 7 de bitirsen yeme işini
Keşke eşim evde aç o saate beni bekliyor biraz duygusal da oluyorum o beklerken zaten çok görmüyor bari yemekte birlikte olalım modunda yiz. Aslında az yemeyi basarabilsem tadimlik yerim hem de keyifli olur bu aksam dışarda birlikte yedik yürüyüş yaptık geldik çok keyifli oldu bulasik yok hazirlama yok sadece zaman benim oldu

canım benim bak yemek yemek duygusallık değil, bu anlayışta yanlış. yemeğini iş yerinde ye, eşinle çay içip sohbet edersiniz. o saatte yemek ikiniz için de iyi değil. çocuk istiyorsun, kilo vermen lazım, lütfen o saatte yemek yemeyi duygusallıkla bağdaştırma. sen de dr now u izliyorsun, ailelerini de azarlıyor, hatırlasana kötü davranışa teşvik yüzünden.

Menüm
Sabah 12
Dom. Salatalık yumurta 2 dilim sucuk cay yoğurt annemde bunlar kalmış 1dilim armut 1 dilim tbe

Akşam 19.45 oruç olanlar vardı
Salata bir but derisiz fırında 3yk taze fasulye
Şu 3

Spor
80 dk tempolu yürüyüş 200
45 dk zumba 157
500 ip 100
457
begum75
malipina @Lunya hepfit @masumm smykmy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…