kuzu iyi güzel de akşam 19:00 gibi sebze yoğurt yesen 21:00 gibi 1 bardak süt içsen? aç yatmadan kilo veremiyoruz ki?İşteyim hala, 2 saat var eve gitmeme, salata yoğurt yaparsam gece 02.30’a kadar açlıktan duvarları falan kemirir ruhumu teslim ederim sanırım
Akşam açlık bana yaramıyor canım elim cısa kayıyor gece
Anladım bi daha yapmamçünkü 45 kilo olan biri bu kadar az yer ancak
oyyy balım bu kadar aç bırakma kendiniAnladım bi daha yapmam
olur tabiAy bir çılgınlık edip salata yoğurt mu yesem, akşam tavuk göğsü yapacaktım aslında
Izgara tavuk salata yoğurt
Mmmm
Hepfit olur mu?
Kuzum şu an yanımda yiyecek yok, iş yerine öğlen ve ara yemeğimi getiriyorumkuzu iyi güzel de akşam 19:00 gibi sebze yoğurt yesen 21:00 gibi 1 bardak süt içsen? aç yatmadan kilo veremiyoruz ki?
bi de az erken yat ya: saat 00:00 02:00 arası vücut kendini yeniliyor, sen o saatte ayaktasın
uykunu düzenlicez o zaman seninKuzum şu an yanımda yiyecek yok, iş yerine öğlen ve ara yemeğimi getiriyorum
Akşam eve varmam 20.30
Tek sıcak yediğim yemek o..
Yani21.30’a kadar yemek yok, leptinler çalışsın ama akşam yemeğini atlarsam kötü oluyorum, ama bu akşam hafif geçireyim
Gece o saatte uyuyorum maalesef erkene çekmeye çalışıyorum
Hahaaaa bol şansuykunu düzenlicez o zaman senin
Sadece yoğurt yicem kuzum saat 9oyyy balım bu kadar aç bırakma kendini
yedin mi salata ve yoğurdunu
Keşke eşim evde aç o saate beni bekliyor biraz duygusal da oluyorum o beklerken zaten çok görmüyor bari yemekte birlikte olalım modunda yiz. Aslında az yemeyi basarabilsem tadimlik yerim hem de keyifli olur bu aksam dışarda birlikte yedik yürüyüş yaptık geldik çok keyifli oldu bulasik yok hazirlama yok sadece zaman benim olduHadi bakalım, keşke yanında götürüp 7 de bitirsen yeme işini
seni gece aç bıraksak paşa paşa uyursunHahaaaa bol şans
Ben yapamıyorum senelerdir
Geç uyuyorum işim bitince az kitap okuma, dizi izleme falan istiyorum geç oluyor saat
canım benim bak yemek yemek duygusallık değil, bu anlayışta yanlış. yemeğini iş yerinde ye, eşinle çay içip sohbet edersiniz. o saatte yemek ikiniz için de iyi değil. çocuk istiyorsun, kilo vermen lazım, lütfen o saatte yemek yemeyi duygusallıkla bağdaştırma. sen de dr now u izliyorsun, ailelerini de azarlıyor, hatırlasana kötü davranışa teşvik yüzünden.Keşke eşim evde aç o saate beni bekliyor biraz duygusal da oluyorum o beklerken zaten çok görmüyor bari yemekte birlikte olalım modunda yiz. Aslında az yemeyi basarabilsem tadimlik yerim hem de keyifli olur bu aksam dışarda birlikte yedik yürüyüş yaptık geldik çok keyifli oldu bulasik yok hazirlama yok sadece zaman benim oldu
Ben kendimi bu haftaki rakiplerime hazirliyorum malum rakibim güçlü çok kilo vermek şartKızlar napıyorsunuzzz?
hemde nasıl canımNe güzel bir duygu değil mi:)
inşallah bi an önce bir düzen oturtursun canım benim . Allah kolaylık versinBilerek yapmıyom ördekim. Akşam işten gelince sızıyom bazen, uyanınca geç oluyo saat yiyemiyom bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?