Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu yazim
Sahur
2 yumurta
Beyazpeynir
Lor peynir
Yesilzeytin
Domsts
Cay

Iftar
2 tavuk pirzola
2 et kofte
Booll salata
1 minik kepce sehriye corba
Yoğurt

Suyu bol icerm inşaAllah

Spor henuz yok yaparsam yazarm inşaAllah

@malipina
iftarın güzelim pro sunu çorbayla bozmuşsun o çorba olmasa tam bi pro günü olacaktı

Menumu yazim
Sahur
2 yumurta
Beyazpeynir
Lor peynir
Yesilzeytin
Domsts
Cay

Iftar
2 tavuk pirzola
2 et kofte
Booll salata
1 minik kepce sehriye corba
Yoğurt

Suyu bol icerm inşaAllah

Spor henuz yok yaparsam yazarm inşaAllah

@malipina
Tamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuz

Sözleşmem olmasa düşünürdüm ama şimdiki çok iyi çekiyor, Turkcell de başıma gelen Türk Telekom da da gelebilir korkuyorum
Sözleşmenin bitmesini bekleme lazım tabi. Ben 6 aydır kullanıyorum sanırım daha da çok olabilir hatırlamıyorum :) paket aşım durumu yok bunda . Bitince kesiliyor.

Tamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuz
Karışık ızgara olunca hepsinden azıcık geliyor ben ozaman hepsinden azıcık yiyorum. Ayda 2 kez ciğer dedi doktor ben ciğer sevmediğim için gelen karışık ızgarada 2 tane aldım 4 tane de tavuk sis aldım öyle oldu gerisi eşim yedi mesela bizde sistem bu

Sözleşmem olmasa düşünürdüm ama şimdiki çok iyi çekiyor, Turkcell de başıma gelen Türk Telekom da da gelebilir korkuyorum
Turk telekoma gecme ben boyle2 lanet bi operatör gormedim fatura hep 100 un üstünde geliyordu internet bile kullanmadigimiz halde aman diyim.turkcel candir

Kizlar bu igrenc berbat menu icin ozur dilerim sanirim takim tarihindeki en kötü menum budur.

Sabah 08.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
3 dilim hellim

Ara 10.30
Sade nescafe
2 kare bitter

Ara 11.30
2 kucuk kandil simidi

Öğlen 13.30
5 kofte
1 izgara biber
Sekersiz cay

Ara 16.00
5 6 cilek
10 ladar cig badem

Gel gelelim ki aksama..
Koye gelecektik disarda isimiz vardi hallettik hemen evden cikalim derken yemek kaldi ve koye gelisimiz de 9u bulacagi icin buyuk bi sacmalik yaparak saat 7 gibi 2 tane kuru pasta yedim.aksam yemegim yok.

Az once salatalik yedim cunku cok acim.
Birazdan yesil cay icecem.

Su 2yi gecti
Spor yapcam burada olabildigi kadar

Gorunmeyen yerlerime vurun tamam mi insan icine cikabileyim
hepfit N Nana

Dikkat dikkat bu bir cuma.menusudur
Ornek almayınız
Sabah 7.00: türk kahvesi 2 hurma

Ara 12.30: bitki çayı ve türk kahvesi

Akşam 17.20: 2 yum omlet kk peynir zeytin
Marul yeşil soğan 1 avuç içi bazlama ekmek , 2 tane köz biber

Ara 20.30: türk kahvesi 1 hurma
Su 3 litre
Spor 40 dakika normal 60 dakika tempolu yürüyüş
hepfit N Nana begum75

Bazlama yi begenmedim

Turk telekoma gecme ben boyle2 lanet bi operatör gormedim fatura hep 100 un üstünde geliyordu internet bile kullanmadigimiz halde aman diyim.turkcel candir
Ben kullanıyorum hiç öyle birşey olmadı sözleşme var sonuçta yapamazlar, yapıyorlarsa yasal olarak hak aranabilir diye düşünüyorum yani mantıken ha sorarsan annemgilin evde bir tek internet çekmiyor fazla . Vodafone tercihimdir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…