iftarın güzelim pro sunu çorbayla bozmuşsunMenumu yazim
Sahur
2 yumurta
Beyazpeynir
Lor peynir
Yesilzeytin
Domsts
Cay
Iftar
2 tavuk pirzola
2 et kofte
Booll salata
1 minik kepce sehriye corba
Yoğurt
Suyu bol icerm inşaAllah
Spor henuz yok yaparsam yazarm inşaAllah
@malipina
Tamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuzMenumu yazim
Sahur
2 yumurta
Beyazpeynir
Lor peynir
Yesilzeytin
Domsts
Cay
Iftar
2 tavuk pirzola
2 et kofte
Booll salata
1 minik kepce sehriye corba
Yoğurt
Suyu bol icerm inşaAllah
Spor henuz yok yaparsam yazarm inşaAllah
@malipina
Sözleşmenin bitmesini bekleme lazım tabi. Ben 6 aydır kullanıyorum sanırım daha da çok olabilir hatırlamıyorum :) paket aşım durumu yok bunda . Bitince kesiliyor.Sözleşmem olmasa düşünürdüm ama şimdiki çok iyi çekiyor, Turkcell de başıma gelen Türk Telekom da da gelebilir korkuyorum
Niye yenmez mi??Tamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuz
Benimde kesiliyordu normalde, 1.ay guncellettim paket aşımı içinSözleşmenin bitmesini bekleme lazım tabi. Ben 6 aydır kullanıyorum sanırım daha da çok olabilir hatırlamıyorum :) paket aşım durumu yok bunda . Bitince kesiliyor.
Ayy ben karışık kebap severim :))Bilemem
Bana değişik geliyor
Karışık ızgara olunca hepsinden azıcık geliyor ben ozaman hepsinden azıcık yiyorum. Ayda 2 kez ciğer dedi doktor ben ciğer sevmediğim için gelen karışık ızgarada 2 tane aldım 4 tane de tavuk sis aldım öyle oldu gerisi eşim yedi mesela bizde sistem buTamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuz
Turk telekoma gecme ben boyle2 lanet bi operatör gormedim fatura hep 100 un üstünde geliyordu internet bile kullanmadigimiz halde aman diyim.turkcel candirSözleşmem olmasa düşünürdüm ama şimdiki çok iyi çekiyor, Turkcell de başıma gelen Türk Telekom da da gelebilir korkuyorum
Bana Turkcell deme gülümmmmTurk telekoma gecme ben boyle2 lanet bi operatör gormedim fatura hep 100 un üstünde geliyordu internet bile kullanmadigimiz halde aman diyim.turkcel candir
Vodafone la turk telekoma gecersen turkceli ararsin cano demedi demeBana Turkcell deme gülümmmm
Morti olabilirizYoktir
Bazlama yi begenmedimDikkat dikkat bu bir cuma.menusudur
Ornek almayınız
Sabah 7.00: türk kahvesi 2 hurma
Ara 12.30: bitki çayı ve türk kahvesi
Akşam 17.20: 2 yum omlet kk peynir zeytin
Marul yeşil soğan 1 avuç içi bazlama ekmek , 2 tane köz biber
Ara 20.30: türk kahvesi 1 hurma
Su 3 litre
Spor 40 dakika normal 60 dakika tempolu yürüyüş
hepfit N Nana begum75
Niye kız sen mangalda yemiyormusun hiç?Tamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuz
Ben kullanıyorum hiç öyle birşey olmadı sözleşme var sonuçta yapamazlar, yapıyorlarsa yasal olarak hak aranabilir diye düşünüyorum yani mantıkenTurk telekoma gecme ben boyle2 lanet bi operatör gormedim fatura hep 100 un üstünde geliyordu internet bile kullanmadigimiz halde aman diyim.turkcel candir
Bende merak ederdim hep ama bu gun bndede olduTamamen meraktan soruyorum, tavukla , et nasıl aynı anda yiyorsunuz
Olabilirz neden olmasinMorti olabiliriz
Ama.korkiyiruuummm
Sen daha iyi verebilriisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?