Sorma Bonus beinm ki de 38 aylikken ogrendi.Hayırlı akşamlar
Halası gelecek olanlara benimkinin selamı var. Hep böyle olmuyor bu sefer burnuma kadar şişim gerginim çekilmez durumdayım şu an ruhumun sakinleşmeye ihtiyacı var.
Kızım dün akşam rahatsız oldu bezi aç dedi kaşınıyo falan zaten daha öncede çok açtım kaka yüzünden kapadım tekrar.
Kızıyorum biraz çünkü anlayacak kadar büyüdü zaten.
Bu akşam lazımlığa kaka yaptı eylesine bahtiyaaarımnapim ya artık lazımlık taşırım klozet korkusu geçene kadar. Kv ye anneme falan zaten başka da bi yere gitmiyorum.
Kuloduna yaptığı kakayı lazımlığa koydum bak yapmışsın dedim
Bu annelik bazen iğrenç şeylerden keyif aldırıyor
Gece rüyamda bonusla kavga ediyorum adı bonus ama dümdüz saçları vardı avları uzundu bide elime dolamisim saçını 10 yıl geçti sen hala 100 kilosun seni döverek zayiflatacagim diye vuruyordu kıza sonra o gülüyor bende ağlıyordum anammm ne saçma ruyaydi o öyle tövbe yarabbim mmBonus
Sen iste ,hep kızarımSen hep kiz bize inan bana cok tesir ediyor.
Aklima geliyor sözlerin bisey yiyeceksem falan.
BaslasiiinnAma.kilosu olmadı neyseki yüzde diye bir şey var
Haydi bakalım selviler kapışması başlasın
Bob marley seni
Ayyy hala gülüşün aklımda bonus ben seni dovuyorum sen gülüyorsun ben ağlıyorum yok yani böyle bı ruya
Nerelerin açık kaldı vayt euzü besmele çektim okurken
Hayırdır inş
Hoşbulduk Allah aşkına ne olur su 100 tamamından uzaklaş rüyalarıma girer oldun bonus sabah kalktım ben niye vurdum kıza diye bide üzüldümWhiteblacklife
@eflalim
sidelya hoşgelmişsiniz
Valla bana kizdiListeye noldi öyleresmen çarpılmışız bu hafta tövbe ya rabbim.
Bu gerginlikler banlar yaramıyor kimseye.
Nazarlık olsun inş.
Miu çok kızdımı atlayarak okudum geçmişi
Rüyanın yorumu güzel tatlm birini döversen gücünü kuvvetni desteğini ona vermiş sayılırsn. Bonus senin azminden desteğinden mutlu olacak sen de rüyada ağladn ama güleceksnAyyy hala gülüşün aklımda bonus ben seni dovuyorum sen gülüyorsun ben ağlıyorum yok yani böyle bı ruya
Hoşbuldum canımWhiteblacklife
@eflalim
sidelya hoşgelmişsiniz
Rüyanın yorumu güzel tatlm birini döversen gücünü kuvvetni desteğini ona vermiş sayılırsn. Bonus senin azminden desteğinden mutlu olacak sen de rüyada ağladn ama güleceksn
Burada da pıt pıtBiliyom kız resimdeki degilmi bizde pat pat yâda serme derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?