Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vodafone nun interneti de berbat kuzu.ben bekarken 2 sene vodafone da 2 sene de turkcel de calistim.turkcel pahali bi operator ama gercekten şaşmamak gerek 10 numara.müşteri hizmetlerinin verdigi hizmet bile bi baska.turk telekoma koymuslar bir sürü salagi ne dedigini bile anlamiyorlar

Kizlar iyi kandiller.
Iyi aksamlar.

Sabah9.15
Salcali omlet
Yesillik
Salatalik
Yarim dilim kepek ekemek
Peynir
Zeytin

Ara 13
Cay
Biraz cekirdek

Aksam 16.15
Bi tabak bol yesillikli kisir
Ayran
Bi gun suda bekletilmis lahana tursusu

2yk taze fasulye

Su 2
Spor
35 dk interval kardio 175 puan
30dk leslie 90 puan
60 dk normal yuryuss 60 puan
Toplam 325
Munzevi Zencefil
N Nana
hepfit
nehirnil111

Allah yardımcınız olsun canim üzüldüm insallah esininde isleri duzelir.rabbim bol rizik verir size..

Bende diyorum bu turkan nerelere gitti megerse nick degistirmissin

O pantolon beyaz degillll bebe mavisi isiktan rengi açık cikti ule.oglumun mevlidinde giyinmistim beyaz tunikle.

Allah yardimciniz olsun feraha erdirsin inşallah canım

tebrik ederim canım benim.

Rabbim yardımcınız olsun türkan inşallah geçecek bu günler ama siz birlikte olun yine.
öperim.

ben de bikini vücudu görecem diye heyecan şeyettiydim

Türkan umarım herşey düze çıkar bir an önce , çalışmak kötü değil ama sen çocuğunu bıraktığın için zor geliyordur

Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım

Canim sana yazicam üzülme herşey insanlar için instagramdan konuşuruz ben neler neler geçirdim geçti gitti herşey daha güzel olsun ins.

Oyyy kuzum benim, zorluklar da bizim için, iş bulup başlaman iyi olmuş, ağlama kızın etkilenmesin

Hepinizden allah razı olsun telim bozuk giremiyorum. Saolun cok üzülüyorum kızımı bıraktığım için psikoloji si etkilenir mi huyu suyu degısırmi biri zarar verir mi korkuyorum... Onun yanında olmalıyım ama olamıyorum üzüyor beni ama mecburum hayırlı cumalar hayırlı kandiller

Birşey demiyorum
Anladın sen

Vodafone la turk telekoma gecersen turkceli ararsin cano demedi deme

1 sene boyunca arayan kimse evimde ulaşamadı bana , internet desen giremedim bile, baz istasyonu kaldırılmış, tonla şikayet formu oluşturdum cevap yok. Müşteri hizmetleri berbat. Ama tıkır tıkır alıyorlar ay gelince fatura parasını. Vodafone den memnunum , sorum benim aşırı internet kullanmam

Bu bazlama niye el salliyoruuuu oradan

Niye kız sen mangalda yemiyormusun hiç?
Hayır, ya tavuk yerim ya köfte
Teee eskiden de mangalda sucuk yesem yanında et yemezdim

Ya kayinvaliden bakmiyor mu cocuga niye bu kadar takiyorsun.
Sonucta hep gordugu kisiler hep gordugu yerler ne guzel mis gibi bakiyorlardir.
Rahatlat kendini.
Efendimiz zamaninda da bebekler süt anneye verilirdi uzak memlekete.
Kaldi senin bebis seni aksamlari goruyor.
Sıkma kendini darlama.
Rahat ol.

Çekirdek yağ demek, turşu da sevmiyorum, ama bu seferlik birşey demicem, sonra kızıyorsunuz bana

Bu bazlama niye el salliyoruuuu oradan

Hayır, ya tavuk yerim ya köfte
Teee eskiden de mangalda sucuk yesem yanında et yemezdim
Bı daha olmayacak lunyam sıcak kokusunu gün boyu çekince bir yerime bir s3y olacak dedim

Hayırlı akşamlar

Halası gelecek olanlara benimkinin selamı var. Hep böyle olmuyor bu sefer burnuma kadar şişim gerginim çekilmez durumdayım şu an ruhumun sakinleşmeye ihtiyacı var.

Kızım dün akşam rahatsız oldu bezi aç dedi kaşınıyo falan zaten daha öncede çok açtım kaka yüzünden kapadım tekrar.
Kızıyorum biraz çünkü anlayacak kadar büyüdü zaten.
Bu akşam lazımlığa kaka yaptı eylesine bahtiyaaarım napim ya artık lazımlık taşırım klozet korkusu geçene kadar. Kv ye anneme falan zaten başka da bi yere gitmiyorum.

Kuloduna yaptığı kakayı lazımlığa koydum bak yapmışsın dedim

Bu annelik bazen iğrenç şeylerden keyif aldırıyor

Ben bu menüde çok kötü birsey göremedim çelik gibi bir iraden olmasi mümkün değil hata yaparsin önemli olan bir sonraki öğün aynısını yapma sabah seni daha büyük tehlike bekliyor koy kahvaltisi dikkatli ol düşün belki ama kalkıp yine yuruyeceksin sonra birlikte kosacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…