Canim koy ekmeği dediğimiz yani. Avuç ortası kadardıBazlama yi begenmedim
Olabilirz neden olmasin
Vodafone nun interneti de berbat kuzu.ben bekarken 2 sene vodafone da 2 sene de turkcel de calistim.turkcel pahali bi operator ama gercekten şaşmamak gerek 10 numara.müşteri hizmetlerinin verdigi hizmet bile bi baska.turk telekoma koymuslar bir sürü salagi ne dedigini bile anlamiyorlarBen kullanıyorum hiç öyle birşey olmadı sözleşme var sonuçta yapamazlar, yapıyorlarsa yasal olarak hak aranabilir diye düşünüyorum yani mantıkenha sorarsan annemgilin evde bir tek internet çekmiyor fazla . Vodafone tercihimdir aslında
Allah yardımcınız olsun canim üzüldüm insallah esininde isleri duzelir.rabbim bol rizik verir size..
Bende diyorum bu turkan nerelere gitti megerse nick degistirmissin
Ben de 82 kiloyla giymiştim.
Şimdi düşünüyorum o yarım dünya basenlerle nası giydim diye ama özgüven miii bilinçsizlik miii bilemiyorum
Türkanıııım
herşey yoluna girer Allah'ın izniyle sıkma canını
Düze çıkarsınız gene. Beraber olduktan sonra
Kız miu kimseye pas veremiyor bu ara. Sunum filan derken kafalar yürüdü iyice
@MiuLego pas ver la kıza
O pantolon beyaz degillll bebe mavisi isiktan rengi açık cikti ule.oglumun mevlidinde giyinmistim beyaz tunikle.
Allah yardimciniz olsun feraha erdirsin inşallah canım
tebrik ederim canım benim.
Rabbim yardımcınız olsun türkan inşallah geçecek bu günler ama siz birlikte olun yine.
öperim.
ben de bikini vücudu görecem diye heyecan şeyettiydim
Türkan umarım herşey düze çıkar bir an önce , çalışmak kötü değil ama sen çocuğunu bıraktığın için zor geliyordur
Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım
Canim sana yazicam üzülme herşey insanlar için instagramdan konuşuruz ben neler neler geçirdim geçti gitti herşey daha güzel olsun ins.
Oyyy kuzum benim, zorluklar da bizim için, iş bulup başlaman iyi olmuş, ağlama kızın etkilenmesin
Kizlar bu igrenc berbat menu icin ozur dilerim sanirim takim tarihindeki en kötü menum budur.
Sabah 08.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
3 dilim hellim
Ara 10.30
Sade nescafe
2 kare bitter
Ara 11.30
2 kucuk kandil simidi
Öğlen 13.30
5 kofte
1 izgara biber
Sekersiz cay
Ara 16.00
5 6 cilek
10 ladar cig badem
Gel gelelim ki aksama..
Koye gelecektik disarda isimiz vardi hallettik hemen evden cikalim derken yemek kaldi ve koye gelisimiz de 9u bulacagi icin buyuk bi sacmalik yaparak saat 7 gibi 2 tane kuru pasta yedim.aksam yemegim yok.
Az once salatalik yedim cunku cok acim.
Birazdan yesil cay icecem.
Su 2yi gecti
Spor yapcam burada olabildigi kadar
Gorunmeyen yerlerime vurun tamam mi insan icine cikabileyim
hepfit N Nana
Vodafone la turk telekoma gecersen turkceli ararsin cano demedi deme
Dikkat dikkat bu bir cuma.menusudur
Ornek almayınız
Sabah 7.00: türk kahvesi 2 hurma
Ara 12.30: bitki çayı ve türk kahvesi
Akşam 17.20: 2 yum omlet kk peynir zeytin
Marul yeşil soğan 1 avuç içi bazlama ekmek , 2 tane köz biber
Ara 20.30: türk kahvesi 1 hurma
Su 3 litre
Spor 40 dakika normal 60 dakika tempolu yürüyüş
hepfit N Nana @begum75
Hayır, ya tavuk yerim ya köfteNiye kız sen mangalda yemiyormusun hiç?
Ya kayinvaliden bakmiyor mu cocuga niye bu kadar takiyorsun.Hepinizden allah razı olsun telim bozuk giremiyorum. Saolun cok üzülüyorum kızımı bıraktığım için psikoloji si etkilenir mi huyu suyu degısırmi biri zarar verir mi korkuyorum... Onun yanında olmalıyım ama olamıyorum üzüyor beni ama mecburumhayırlı cumalar hayırlı kandiller
Ama.kilosu olmadı neyseki yüzde diye bir şey varhe valla boyu boyuna oldu
Çekirdek yağ demek, turşu da sevmiyorum, ama bu seferlik birşey demicem, sonra kızıyorsunuz banaKizlar iyi kandiller.
Iyi aksamlar.
Sabah9.15
Salcali omlet
Yesillik
Salatalik
Yarim dilim kepek ekemek
Peynir
Zeytin
Ara 13
Cay
Biraz cekirdek
Aksam 16.15
Bi tabak bol yesillikli kisir
Ayran
Bi gun suda bekletilmis lahana tursusu
2yk taze fasulye
Su 2
Spor
35 dk interval kardio 175 puan
30dk leslie 90 puan
60 dk normal yuryuss 60 puan
Toplam 325
Munzevi Zencefil
N Nana
hepfit
nehirnil111
Yarin menume 10 numara 5 yildiz diyecen sözÇekirdek yağ demek, turşu da sevmiyorum, ama bu seferlik birşey demicem, sonra kızıyorsunuz bana
Bı daha olmayacak lunyam sıcak kokusunu gün boyu çekince bir yerime bir s3y olacak dedimBu bazlama niye el salliyoruuuu oradan
Hayır, ya tavuk yerim ya köfte
Teee eskiden de mangalda sucuk yesem yanında et yemezdim
Sen hep kiz bize inan bana cok tesir ediyor.Çekirdek yağ demek, turşu da sevmiyorum, ama bu seferlik birşey demicem, sonra kızıyorsunuz bana
Biliyom kız resimdeki degilmi bizde pat pat yâda serme derler
Yazmayı unuttum sonra yazdım. Üç dört tane limonlu yedim.Kiz mortim sabah cigkofte yedim dememis miydin ?
Ben bu menüde çok kötü birsey göremedim çelik gibi bir iraden olmasi mümkün değil hata yaparsin önemli olan bir sonraki öğün aynısını yapma sabah seni daha büyük tehlike bekliyor koy kahvaltisi dikkatli ol düşün belki ama kalkıp yine yuruyeceksin sonra birlikte kosacagizKizlar bu igrenc berbat menu icin ozur dilerim sanirim takim tarihindeki en kötü menum budur.
Sabah 08.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
3 dilim hellim
Ara 10.30
Sade nescafe
2 kare bitter
Ara 11.30
2 kucuk kandil simidi
Öğlen 13.30
5 kofte
1 izgara biber
Sekersiz cay
Ara 16.00
5 6 cilek
10 ladar cig badem
Gel gelelim ki aksama..
Koye gelecektik disarda isimiz vardi hallettik hemen evden cikalim derken yemek kaldi ve koye gelisimiz de 9u bulacagi icin buyuk bi sacmalik yaparak saat 7 gibi 2 tane kuru pasta yedim.aksam yemegim yok.
Az once salatalik yedim cunku cok acim.
Birazdan yesil cay icecem.
Su 2yi gecti
Spor yapcam burada olabildigi kadar
Gorunmeyen yerlerime vurun tamam mi insan icine cikabileyim
hepfit N Nana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?