Bide kaptan gelse takim tam güzel olacak .
kızlar o zaman miuşu beklerken biz diyelim mihemde nasıl güzel olacak
Begum hep lesile ye niyetleniyorum ama zaman kalmıyor inankibant yapılana kadar jillian yada leslie yapsana masumm
Begum hep lesile ye niyetleniyorum ama zaman kalmıyor inanki
Sabah ta burda erken başladığım için yapamıyorum , nasıl. Olacak bilmiyorum
Bizim iş yerindeki ablaya diyetisyen lesile yap demis dun
hipponun mortisi benim canoFloweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
suspushanimcim senin mortin belli mi Nisa?
smykmy dün yazmıştın sanki ama kimle mortiydin sen flower la mıydı bana bildir acil
retro_hippo bu hafta morti lazım mı?
@Portakal Sulu Ordek sen kimle yarışacaksın ciğerci güzelim
Canim portakalli ördek haslama yemeye doyamadim.Floweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
smykmy dün yazmıştın sanki ama kimle mortiydin sen flower la mıydı bana bildir acil
Sidelya da bu hafta evde degilmis mortilik yapamayacakmis .Floweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
Gelsin artik ya.
masumm sporsuz olmuyo artık bunu hepimiz çok iyi anladık
tabikide çalışan kadınlar olarak iş-ev durumları herkesin farklı farklı sana şu zaman yap asla diyemem,yapmamız lazım diyebiliyorum sadece...
spor yaptığım dönemlerde (çok uzun zamandır yapmıyorum) hayatım hep bi plan içerisindeydi,yemekler,temizlik,,gezme tozma.....
plan yapmazsam herşey anlık ve düzensiz ilerliyo ve tabikide spora vakit kalmıyoo yüzden kendi durumuna göre plan yapmalısın
Aynen cnm.. @Ytmz ile morti olduk.. pazartesi başlıcaz sınavlar malum haftasonu düzenim olmaz .. sonrasında artılardan kurtulucam inş..Floweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
sen artı kaçtadın kuzuAynen cnm.. @Ytmz ile morti olduk.. pazartesi başlıcaz sınavlar malum haftasonu düzenim olmaz .. sonrasında artılardan kurtulucam inş..
Evet bence de sporsuz gitmiyor.Doğru diyorsun Begüm
Halbuki aksamlari bir saat ayirsam kendime ne olur ki ,sabah mümkün değil de ,
Hakli valla .Gelsin miumhepinizi kurşuna dizecekne bu artılar haftaya sağlam eksilerle gelmezseniz siz düşünün diyecek
aa tamam ozaman
şimdi şöyle yapalım, ben dün takımıma iki kişi aldım, nil daha düzenlemedi diye biliyorum,oda bi düzenlesin takımını, eğer onda eksik varsa onun takımına dahil olursun,eğer yoksa ben alırım seni
Kedibochi
Ya banu ben de ayni durumdayim.oglum genelde sabah 7 de kalkiyor ben zaten 8 bucukta biniyorum servise.o uyanikken anca hazirlaniyorum o saate kadar.eve gelisim 5 bucuk.oglum geldigimde uyuyo oluyo yemek hazirligi sofrasi bulasigi oglan uyandi onu yedir fln derken vakit geciyor.cocuk kucuk butun gun evde olmayinca birbirimizi ozluyoruz o uyuyana kadar hic niyetlenmiyorum spora zaten birlikte vakit geciriyoruz.ve onu uyuturken de uyuyakaliyorum genelde.yapabilirsem hep 12den sonraya kaliyor iste halim olursa bi leslie yapmaya calisiyorum.ama tayinimizin ciktigi günden beri spor duzenim yokDoğru diyorsun Begüm
Halbuki aksamlari bir saat ayirsam kendime ne olur ki ,sabah mümkün değil de ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?