Güzel etkililer yapabildiğim kadarını yapayım yoksa ip atlama hoplama zıplamalıları yapamam onun için yerim yok cok cok tsk ederim orticim
Sana uygun olanları bile yapsan kardir. Akşam aldığımız kalorilerin yanması gerekiyor onun için önemliGüzel etkililer yapabildiğim kadarını yapayım yoksa ip atlama hoplama zıplamalıları yapamam onun için yerim yok cok cok tsk ederim orticim
Akşam daha etkili olur dimiSana uygun olanları bile yapsan kardir. Akşam aldığımız kalorilerin yanması gerekiyor onun için önemli
Aksam yemekten sonra insulin in düşmesi ancak hareketle oluyor ve en etkili bölge bacak kaslari. Bacaktaki kas oranı daha çok olduğu için onu çalıştırmak insulinin vücuttan atılması için etkili o da gece rahat uyumaya sabah daha dinç uyanmayi sagliyor. Olur da kaçamak yaparsan hemen bacak kaslarini çalıştır en az 30 dakika ancak öyle tolere edebilirsin.Akşam daha etkili olur dimi
Tamam canım bende başlayalım hem akşam spor yapıldığında vücut sbha kadar spor yapılmış gibi kalori harcıyormuşAksam yemekten sonra insulin in düşmesi ancak hareketle oluyor ve en etkili bölge bacak kaslari. Bacaktaki kas oranı daha çok olduğu için onu çalıştırmak insulinin vücuttan atılması için etkili o da gece rahat uyumaya sabah daha dinç uyanmayi sagliyor. Olur da kaçamak yaparsan hemen bacak kaslarini çalıştır en az 30 dakika ancak öyle tolere edebilirsin.
Ve bu kadın da artık acı çekmeliydi demi bonus bana mortilik sözün duruyorVe kadın acı çekiyordu.....
Kız hala 53 diyor ya deli oluyorum ölecek zayifliktanKız bu bildiğim çöp anam
Ben kanlı canlı gördüm ,birlikte neler gömdüm
Sorma bacaklarimin titredigi kadar varmis değil miVe kadın acı çekiyordu.....
Hiç olmazsa da insanın canı çekiyor arada. Doğal bal. Market değil.Güzelim menülere yakışmıyor bal, reçel vs
Hiç olmazsa da insanın canı çekiyor arada. Doğal bal. Market değil.
Yumurtalı ıspanak ve salata dolu dolu demi Kuzum? Çok acıkırsan süt içebilirsin. Bayıldım menüneMenuyu vereyim bende
Kalkınca limonlu su
9:00
1 yumurta peynir, domates salatalık yeşillik 1 dilim tb ekmeği
13:15
1 orta boy kase yoğurt 1 yemek kaşığı kuru üzüm
17:30
1 tabak yumurtalı ıspanak bol salata
Su 3.5
Sporu sonra eklerim
hepfit @begum75 cakil80 Whiteblacklife
Plank i muhakkak yap kuzu etkisini göreceksinGüzel etkililer yapabildiğim kadarını yapayım yoksa ip atlama hoplama zıplamalıları yapamam onun için yerim yok cok cok tsk ederim orticim
Bol yedim canım zannetmiyorum acıkacağimi olursa içerimYumurtalı ıspanak ve salata dolu dolu demi Kuzum? Çok acıkırsan süt içebilirsin. Bayıldım menüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?