Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum sabah kacta uyandın?
Metabolizma çalışsın istiyorsak kalkınca ağzına bi lokma peynir at, bu bi cevizde olabilir. Bi de 1 tabak kurufasulye karbonun ağa babası, onun yanında ekmek yeme. Kurufasulyeyi bol salata ve yoğurtla tüket, ekmeğe gerek yok.
Kurubaklagil varsa su en az 3 litre kuzum, daha azı ödemden kurtulmana yetmez.

Afiyet olsun kuzummmm o ne güzel istah açan besin oyle

Heyyy heyyy iyi bak bakim bana madem öyle benim cuma yaptigim 305 puanım nerde kimyager hanimmmmm

Esra ile kuzu biz mortiyiz Esra_4378 demi @masumm sende bizimle morti misin tablomuzda varsin ama

pehhhh esra hanımın tek rakibi thy ymis

mikrop o kadar iyi misin

Yok beee

Eskişehir deydin demi sen
Atlayıp gelecem, kv kapıp mantar toplamaya gidicem
Menü güzel kuzum ama o mantarın yanına güzel bi yeşil salata eklesen perfecto
Su az geldi azcik daha iç
Merdiven inip çıkma point olarak sayılmaz ammaaa baldırlar popo yarın çok aciyacak iyi çalışmış

Simdi emirdagdayim kv de kop gel :) bak sen diyince geldi aklima salatalik yedim epeyce yaninda.suyu icerim yatana kadar

Sahur
5 hurma
Bolnsu
(Kahvalti yapacaktim gec uyandık mecbur hurma yedm)

Iftar
1 kase mercimek corbasi
2 tavuk pirzola
Bol salata
Ayran

Boool su icerm
Cay icerm
malipina tevafuk55
Sahurda hurma yenecekse yanında süt ya da yoğurt ta yenecek kuzu. Meyve tek başına kan şekerini hoplatir.
Iftar menün güzel kuzucum.
Oruç ödem yapıyordu sende, senden de 3 litre su bekliyorum kuzucum muhakkak 3 litreye tamamla.
Spor yapacaksın değil mi?
Sporsuz olmaz kuzu

cakil80 ayyy çakıl attığın programları görünce canim spor çekti
Sonra nefes alamadığım aklıma geldi
Benim yerime de spor yap

Kvalidemdeym balm ya ayak islerine bakiyorum hep cok yorgun olmazsam eve geçince yapacm inşaAllah
Calisrim.kuzm 3 lt icmeye inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…