Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet cnm , bende sizinle birlikteyim

Ben kahvaltisiz yapamam o yüzden kahvaltı ve öğlen yemeği olarak yapıyorum

Çok ağrım var .migdeme vuruyor
Sabahta sınav var

Migdem küçülmüş biraz fazla yiyince ağrı yaptı sanırım
çok gecmis olsun insa sabah biseyin kalmaz.sınavin icin allah yardımcın olsun kuzu

Derken

Amannn boşver o zaman yapma
Ben çalışırken jillian yapiyordum ama çocuk olmuyordu evde kreşten daha gelmemiş oluyordu
Jillian hic yapmadım hic baslamadim o kadına
@masumm smykmy kızlar menü ve sporlara beni etiketlemedinizmi benmi göremiyorum baktım baktım yok
@Lunya arkadaşlar menunverdimi
Verdim kuzu senide etiketledim canım

Sucuk bence o kadar öcü değil lunya dedi zaten bende yemem dedim sadece cuma yiyorum ki sen kendi menune bak kiz
Bakıyom ben menume merak etme
Kız sen bana mi taktım hee iyiki bi sucuk yemişim sanan da bi tepsi b.k.l.v gomduk sancak
e herhalde sana takicam başka kime takayım bide masumuum var o da adı gibi dadli kuzu rahtsız bide simdi ona bise demiyorum

Kimse yok sesimi duyan yok miii ben yatar
burdayim kuzu spor yapmadan uyumicam

Cok tatli bir mesaj miu gel artık ya

türk kahvaltisi ne olaki

Mikemmel menü

Türk kahvaltısı
Yumurta peynir ekmek domates zeytin
Buna Türk kahvaltısı diyoruz işte

Sağol canım

Günaydın kızlar yine 6 da uyandım sanki ise gidecegim ama uyuyamiyorum. Sürekli tedirgin hissediyorum kaygılı uyaniyorum regli gecikti ve ben sogukalginligi ilacı kullandim bu da tedirgjnlik yapıyor. Benim biran önce bu kaygı durumunu cozmem lazım sürekli gergin yasanmaz ben sürekli gerginim spor da sakinlestirmediyse pisikolog şart oldu.

Saat 10 da anlamında
Ee ben niye bulamadım senin menüyü
Bida bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…