Ben seni anlıyor ve bu konuda destekliyorum çakıl. İçinde bulunduğun şartlarda en iyisini yapıyorsun zatenNormalde ÍF 8 den sonra yemegi kesiyor benim 13.00 21.00 arası olma sebebi is saatlerim. Arayı uzun tutunca vücudun yağ yakimi artıyor sonuç daha iyi oluyor. 20 saat yapanlar var sadece 4 saat yiyen arastirdikca daha çok hoşuma gitmeye başladı insanlar inanılmaz başarılar elde etmisler. Bir tanesi ile sanal ortamda konuştuk tüm değerleri düzelmis kan tahlilleri çok iyi çıkıyor benimkilerde 2 aya netlesecek. YÖRÜKOĞLU 1 ay da tüm degerlerini duzeltmis kendi bizzat denemis. O 12.00 20.00 arası yapmış. Yazın erken cikarsam 13.00 20.00 arası yapacagim. Bu sisteme çok guveniyorum diğer türlü başarı şansım yok gibi ömür boyu eve 10 da gelip yemek hazırlayıp ise tasimam çok zor dışardaki yemekler çok yağlı ve içinde ne var bilmiyorum. Hafta içi 1 Akdeniz salatası 1 ayran 25 tl verdim o da mecburiyetten dışarda yedik çünkü içinde 2 3 tane yeşillik bir iki domates vardı mideme oturdu. Evim yakın olsa işime yine bir şekilde yaparım ya da arabam olsa o da beni kurtarır. Şuanki gerçeklerle basarabildiklerim bu kadar oldu belki hayatım farklı olsa daha kolay olabilirdi ya da verdiğim kilo 98 den 86 değilde çoktan 98 den 60 a inmis olabilirdi. Ama ben vazgeçiyor muyum
ASLAAAAAAAAAAAAA
HAYALLERIMLE ARAMDAKI TEK ENGEL KENDIMIM
Bu nedenle bahanelere siginmadan elimdekilerle yola devammmmm. Bu hafta seni bir yensem takıma bile girecek hirsa sahip olacagim.
Ya yine uzun yazmisim benim cenem gerçekten düşük yazdıkca yazasim geliyor resmen
Vaaaav bu çok güzel bir haberSağolasın kuzum.. Kaynana şok geçirdi aayyy desi tanıyamadım ne güzel olmuşın seen dedi
6 Nisan-13 Nisan Mortingenlikleri Sonuçları
Soluksuz izlenecek bir maç
@Portakal Sulu Ordek (0,18) veeee @suspushanimcim (2,42)
Kazanaaaaaaaaaaan
@suspushanimcim
Zamansız dökülen yapraklar misali bir kapışma
cakil80 (sabit) veeee @60kiloyum (bildirimsiz)
Kazanaaaaaaan
Yoh gene
Minnakların kapışması
tevafuk55 (-0.18) veeeeeee @Sidelya95 (sabit)
Kazanaaaaaaaaaaaaan
Yoh
Haftanın maçı
@Esra_4378 (0,43) veeeeee
THY (300-500) (çünki tek rakibi türk hava yolları)
Kazanaaaaaaaaaaaaan
THY
Yerli Real Madrid- Barcelona rövanş maçı
@Bonus (-0,30) veeeeeeyumurtalikofte (0,91)
Kazanaaaaaaaaaaaaaaan
yumurtalikofte
kaybedenin herkese yeşilçay ısmarladığı kapışma
Melegiimm22 (1,05) veeeee @pempisler (0,67)
Kazanaaaaaaaaaaaan
Melegiimm22
İflerin kadını el"if" e karşııııı
Nare83 (0,71) veeee
@elfkkk (2,26)
Kazanaaaaaaaaaan
@elfkkk
Yenilen pehlivan güreşe doyacak mı kapışması
@malahit (0,52) veeeee @Floweroflife (sabit)
Kazanaaaaaaaaaan
@malahit
Notlar:
Hazırladığım ve gördüğüm en kötü mortilik sonuçlarıydı
Sabit gelenleri kazanmış sayamıyoruz. Çünkü yarışmamız kilo verme üzerinedir, mevcut kiloyu korumayla ilgili değil
Silkelenip kendinize gelin. Onca emeğin karşılığı bu olmamalı
Yok balım bugün ablamın doğum günü aynı zamanda ama benim 15 haziran
Allah kabul etsin canım iftar sonrası tatl i yemedin mi
Menumde bise yok ki anacim ara ögun yaptim sadeceKimyacı Simay seni ıslak odunla döverim bak menülere ellesmiyorum diye ses etmedim la ağzını iki dk boş bırak her bulduğunda yeme su leptine müsade et bak ben seni eski tanırım kaç ay geç bı 7 lerin altına göremedik sopayla kovalarim seni haaa
Teşekkür ederim canım birakirsam kesin agiryasamlara katılacak duruma gelirim 10 yıl sonra kesinBen seni anlıyor ve bu konuda destekliyorum çakıl. İçinde bulunduğun şartlarda en iyisini yapıyorsun zaten
İkizler yürümeye başladı kuzum giremiyorum artıkheyyoooo nerelerdesinnnnnnnnnnsem35
O samimiyetsiz insanların yeter daha verme dediklerinde agızlarınin üstüne iki tane çarpasım geliyo seni ne ilgilendirir yeter demeye ne hakkın var ki üstümdeAyy gelen misafir sok oldu beni gorunce
Nasil zayifladin kiiiiiiizzzzzzz dedi
Herkes yeter diyo
Ben yetmez dedm daha bi bukadar daha verecem dedm
Sonra onlar dediki kemiklisin ama sana yakismaz dediler
Sonra ben dedimki hele bi 67 68i gorim dedm sonrasına bakariz dedm
Daha konustularda konustulr he dedim gectim
Akşam akşam ustuyle başıyla 57.9 gören bı white bırakayım ustumdekiler 400 gr gelse yatmadan hedef 57.7 görmekse ne var yani açlıktan midem de sular horon tepiyorsa ne var yani karnından gelen sesler TV sesini bastiriyorsa ne olmuş ki ne varmış ki içtiğim suyun mideme indiğini hissediyorsam açlıktan ölmedim ya
Meyvelerin tüketiminin porsiyonlar halinde ve yemeklerden belli saat sonra olması gerektiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Demirci, meyvelerdeki fruktoz denen şekerin kana daha kolay geçtiğini belirtti. Herkesin akşamları belli bir saatten sonra yemek yemenin zararlı olduğu konusunda hem fikir olduğunu belirten Prof. Dr. Demirci, geç vakit yenen meyvenin de zararlı olduğunu dile getirerek, "Herkesin üzerinde hem fikir olduğu konu var. Akşamları belli bir saatten sonra yeme, içmeyi kesmek lazım. Saat 6 veya 7 yeme içmenin kesilmesi açısından uygun vakit olabilir yatış saatine göre. Eğer bir kişi geç vakit yatmadan önce meyve tüketirse burada tabii ki meyvedeki bulunan fruktoz dediğimiz şeker var. Bu şekerin yağa dönüşüp kana geçmesi çok kolay olmakta. Dolayısıyla şişmanlık için önemli bir konu diyebiliriz..
cakil80
yavrucak sallanıyor ayaklardaNapiyo benim guzellerim bakim
Bitmeyen utuye selam olsun sonunda bittin yaaa
hay maşlllah deseydiSağolasın kuzum.. Kaynana şok geçirdi aayyy desi tanıyamadım ne güzel olmuşın seen dedi
Şarj 4 kız kucağımda uyuyor geçmiş yaptım miu sağolsun
Neden sevilir bir insan bilmem. İnsanlık önemli azizim. Sanal ortam deyip geçmeyin kimseye anlatamadığım konuları buraya yazdım. Tek kilo verme yeri degil aile sanal aile farklı karakterler benı sevmeyen de var hissediyorum sevende varhepiniz den allah razı olsun benı motive ettiniz cidden yazdım ve rahatladım ve sadece buraya yazdım allah razı olsun tekrardan
Derisi zararlimi kz mortm tavuğunMenümu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı
Kahvaltı 9.00:1 yum omlet kk peynir dantes salatalık 1 dikim tam buğday
3 zeytin
Ögle 13.00: 3 kaşık melemen ve yoğurt yedim
Ara türk kahvesi 1 hurma
Akşam 18.30: fırında derisi alınmış tavuk
1 kase cacık
Su 2.5 litre
Spor 1 saat yuryus
hepfit begum75 Melegiimm22
Revani vardi cokta severm ama 1 catal bile yemedimYok balım bugün ablamın doğum günü aynı zamanda ama benim 15 haziran
Allah kabul etsin canım iftar sonrası tatl i yemedin mi
cakil80 allah kolaylik versin hem çalısmak hemde ev is diyet hakikaten cok zor harikasın canım
O samimiyetsiz insanların yeter daha verme dediklerinde agızlarınin üstüne iki tane çarpasım geliyo seni ne ilgilendirir yeter demeye ne hakkın var ki üstümde
Bu benim kararım istedigim zaman ben yeter diyebilirim dimi ama ya
Aklima bi kac kisi geldi sinirlendim
yavrucak sallanıyor ayaklarda
hay maşlllah deseydi
Afiyet olsun kuzummmm o ne güzel istah açan besin oyle
Heyyy heyyy iyi bak bakim bana madem öyle benim cuma yaptigim 305 puanım nerde kimyager hanimmmmm
Esra ile kuzu biz mortiyiz @Esra_4378 demiNare83 sende bizimle morti misin tablomuzda varsin ama
Kuzum ben if eNare83 un yaptığı saatlerde yapanları destekliyorum.
12 'de kahvaltı benim mantığıma uymuyor. Kendi bildiğin gibi dene o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?