Yap yap ben daha kahvaltı yapmadım ama bugün Allah nasip ederse benim de sahile inip yürüme.istegim varSabah sporumdan geldim akşam toplu atcam ama suanWhiteblacklife kiminle karsikarsiya görsün istedim
Usenmedim ve gittim parka
Eki Görüntüle 2136927
şişko olduğundan özlömök kelimesinin vücut bulmuş hali o artıkGitmeden....
Ausencia minnak kaptaniçem hadi gel ansızın.
Özlemek kelimesinin vücut bulmuş halisin sen artık
patron iğde miydiGece ruyamda esim olmadan oglumu almisim arabayla bi yere gidiyomusum giderken benzinim bitiyo yollari fln karistiriyom hatta bi aramalipina buralardadir onu arayayim diyom.sonra meğer ben gide gide sivasa gitmisim bi tane ev goruyorum kadinlarin kaldigi oraya gidiyorum diyorum yolda kaldim fln fln anam meger orasi da sivasin geneleviymis patron olacak kari da beni birakmiyo kucagimda bebemle kötü yola dusurecek tabi buldu zayif filinta gibi beni sonra bakiyom sarjim bitmek uzere aceleyle esime konum atiyom o da yanlis konum gidiyo fln ama sonunda gelip aliyodu beni herifim igdedali
Berna sabah sabah ne güldüm yaa ah yavrum bu iğde cadisi seni kötü yollarami dusurecektiGece ruyamda esim olmadan oglumu almisim arabayla bi yere gidiyomusum giderken benzinim bitiyo yollari fln karistiriyom hatta bi aramalipina buralardadir onu arayayim diyom.sonra meğer ben gide gide sivasa gitmisim bi tane ev goruyorum kadinlarin kaldigi oraya gidiyorum diyorum yolda kaldim fln fln anam meger orasi da sivasin geneleviymis patron olacak kari da beni birakmiyo kucagimda bebemle kötü yola dusurecek tabi buldu zayif filinta gibi beni sonra bakiyom sarjim bitmek uzere aceleyle esime konum atiyom o da yanlis konum gidiyo fln ama sonunda gelip aliyodu beni herifim igdedali
Miummmm rezene çayım aşk bocugummmm yurecigimin can paresi hosgeldinnnnnpatron iğde miydi
Yok yasliydipatron iğde miydi
ha iğdenin yaşlı hali yani yine iğde ille de iğdeYok yasliydi
Hee aşgumun baharıbana diyür
salon büyük canım oynuyoruz öyle evin içinde kovalamaca guzel ter attırıyor kucağımda bebekle küçük uyudukça bende yapıyorumYakalamaca oynasaniz evde ise yarar mı salonun büyük mu
Sorma yaa maliye de ulasamadim en son yine ne varsa herifimde var dedimBerna sabah sabah ne güldüm yaa ah yavrum bu iğde cadisi seni kötü yollarami dusurecekti
Öle bi durumda hemen yiyoz geri şişko oluyoz berna :))Gece ruyamda esim olmadan oglumu almisim arabayla bi yere gidiyomusum giderken benzinim bitiyo yollari fln karistiriyom hatta bi aramalipina buralardadir onu arayayim diyom.sonra meğer ben gide gide sivasa gitmisim bi tane ev goruyorum kadinlarin kaldigi oraya gidiyorum diyorum yolda kaldim fln fln anam meger orasi da sivasin geneleviymis patron olacak kari da beni birakmiyo kucagimda bebemle kötü yola dusurecek tabi buldu zayif filinta gibi beni sonra bakiyom sarjim bitmek uzere aceleyle esime konum atiyom o da yanlis konum gidiyo fln ama sonunda gelip aliyodu beni herifim igdedali
Miummmm rezene çayım aşk bocugummmm yurecigimin can paresi hosgeldinnnnn
e tamam iğdenin ta kendsiYok yasliydi
aynenha iğdenin yaşlı hali yani yine iğde ille de iğde
Hee aşgumun baharı
Günaydın kızlar... efsane geri dönmüş
Ben şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.. ev halkı aç bilaç benden kahvaltı bekliyo. . Bebelerim aççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?