kopyacıUzun süre ayakta kalmaktan olabilir @malipina . Koşu ayakkabın var mı? O rahatlatır ayaklarını
Hosgeldin minnosum gozlerimiz yollarda kaldi ne kadar uzun bi bandı oyleCocoChanelmademoiselle naber kız sarı pabuçlu yeni kırmızı yazılı cocooooooooooo
Kızlar ayak şişliğine ne iyi gelir parmağımı bastırıyom oyuk oluyo resmen tabanlarım
hoşbuldum cocommmmmmmmmmmmmHosgeldin minnosum gozlerimiz yollarda kaldi ne kadar uzun bi bandı oyleben cok iyiyim sen nasilsin balımmmmmm
kopyacı 2
Tabanlarınmı şiş? ayak üstünde bileğinde şiş varmı?
Ayaklarını yukarı kaldır biraz yüksek olsun.
İncinme zorlanma şişliği ise buz koyabilirsin.
Rafa kaldırdım o işi şmdilik. En az 2 sene daha duvarlarla aşk yaşamaya devamevlen gözünü seveyim
Rafa kaldırdım o işi şmdilik. En az 2 sene daha duvarlarla aşk yaşamaya devam
Korktun muuuuuuuuu
Canını yedigim bizde cok ozledik bide öpiiimmmm kocamanhoşbuldum cocommmmmmmmmmmmm
o neydi gızzzzzzzzzzzzzzzzz hakkaten? banlar kraliçesi miu oldum @eflalim den devraldım tacı artık ben
ben de iyiyim kuzum. Sunum hazırlıyom, buraya bakıyom. Çünkü de özlemişim ki çok
hemşiren olam mıOy ben gidem de neticemi hemşirelere açam gelecem hemen...
kız o akrostiş di işte.. ördeğime yazıcam diye söz vermiştim :)kaptaaaaan sozunu bekliyoruuuuuum meraktan öldüm @MiuLego
ohhhhhhhhhhhhhhhhhCanını yedigim bizde cok ozledik bide öpiiimmmm kocaman
kopyacı 2
Allah seni başımızdan eksik etmesin hemi bende foto felan atacan sandımkız o akrostiş di işte.. ördeğime yazıcam diye söz vermiştim :)
Na alakası var mesajı hızlı yazdımda gönderemedim.
Elif lazımlığa kaka yaptı diye çığlık çığlık bağırdı kızlar. Küçük yapmış diye ablası diyoki anne ne kadar sevimli bi kaka.
Herşeyin küçüğü büyüğünün yavrusu diye biliyoda yavru kaka vardı yani bizde
Nasıl bir bilincalti varmış o nasıl bir ruyaydi öyleGece ruyamda esim olmadan oglumu almisim arabayla bi yere gidiyomusum giderken benzinim bitiyo yollari fln karistiriyom hatta bi ara @malipina buralardadir onu arayayim diyom.sonra meğer ben gide gide sivasa gitmisimbi tane ev goruyorum kadinlarin kaldigi oraya gidiyorum diyorum yolda kaldim fln fln anam meger orasi da sivasin geneleviymis patron olacak kari da beni birakmiyo kucagimda bebemle kötü yola dusurecek tabi buldu zayif filinta gibi beni sonra bakiyom sarjim bitmek uzere aceleyle esime konum atiyom o da yanlis konum gidiyo fln ama sonunda gelip aliyodu beni herifim igdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?