Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ayak şişliğine ne iyi gelir parmağımı bastırıyom oyuk oluyo resmen tabanlarım
Tuzlu su rahatlatır ayakta durmaktan ben de de topuklu ayakkabidan oluyor. Spor Ayakkabı goturuyorum akşam 6 da giyince resmen beynime mutluluk hormonu salgılaniyor böyle bir mutluluk yok

ne güzel sevinçler
Allah seni başımızdan eksik etmesin hemi bende foto felan atacan sandım
daha dün attım ya kız
Hosgeldin en ozlenen en eksikligi hissedilen en bal en ask en tontis en poncik kaptaaann @MiuLego
hoşbuldum meleğim ağzından yeşil çay damlıyor
çok farklı anlamışsın
Canim merhaba hayal kuruyorda gerçekleşmesi önemli bence görecez
Saniki yenecekmis gibi duruyo benim yine durdu kilo vermem morelim sifir sıfır sıfır

Bırakasim var.herseyi yiyesim var
Müthiş bir iştahım var varda var.bende

emine abla ohoooo hemen öyle yolun başında vazgeçersekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

daha cumaya 4 koca gün var yahu.. booolca su iç.. yürüyüşü ihmal etme.. akşam öğününde protein ye..

görürsün harika eksi cumaya bak miu dediydi dersin..

iştah kesmek için türk kahvesi, tarçın, bol su tüketebilirsin

yemek asla yok! kıyafet almaya gittiğindeki zayıflamışsın dediklerinde nasıl mutlu olmuştun onu düşün.. ve cuma güzel eksi ile gelmezsen seni sopalayacağımı düşün emi

Dün. Balikli gole gittim gorumce lerce
Millet durume vuri bende durum aldım açıp ciğerini yedim bostana okadar ekmek yok evde geldi sadece yoğurt bunlara rağmen yarım kg almışım binasil bi iş anlamiyom
kilo değildir o ödemdir ablacım.. yarına iner merak etme.. sen doğrusunu yapmışsın.. bol su iç ve bugün 1 saat yrü sen bak nasıl iniyor o ödem ve ne güzel eksi geliyor bak

Bırakasim var.herseyi yiyesim var
Müthiş bir iştahım var varda var.bende

Dün. Balikli gole gittim gorumce lerce
Millet durume vuri bende durum aldım açıp ciğerini yedim bostana okadar ekmek yok evde geldi sadece yoğurt bunlara rağmen yarım kg almışım binasil bi iş anlamiyom

Öncelikle gülesim geldiğini yazmadan edemeyecün bu hafta tamam o iş bende emine abla 2-1 bittin sen allahın izniyle

Sonrada insan olarak iki yorum yazayım :))
Çok az yemen zaten bizim kilomuz için jiç doğru değil. Misafir falan derken 3-5 bişey kaçtıysa diyet dışı hala onların ödemi olabilir sıkma canını.

50-60 kilo biri akşamı yoğurtla geçirirde bize uygun değil abla.

Nare83 @smykmy kızlar menü ve sporlara beni etiketlemedinizmi benmi göremiyorum baktım baktım yok
@Lunya arkadaşlar menunverdimi

Ben yazmadım canım menü dün
Unuttum hafta sonu dagiluyorum ben ya , seni mi etiketliycez menüde ?

Oooo minnoş gelmiş hoşgeldin geçmiş olsun gardaş

Nare83 :) gerçi sen kendin yapmak istiyorsun ama gül istedimEki Görüntüle 2136928

Ahahssss kız valla beni böyle goturun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…