Bak bu hafta çok hırslıyım yenerim seniŞuraya bir menü bırakayım günahıyla
Sabah(10.30)
100 gr kavun
1 çilek
1 Malta eriği
2 ceviz
1 kaşık yoğurt
Öğlen (13.00)
Eşim Türk kahvaltısı hazırladı ama aç değildim
1 parça omlet
Yarım domates
Biraz marul
Öğle 2(17.00)
Az domates soslu tavuk
4 kaşık zeytinyağlı karnabahar
1 kaşık yoğurt
Akşam (21.45)
Sana geliyorum allahım öğünü
Tereyağlı karides
Mayonezli yengeç
Izgara et
Patates kızartması
Salata
1 minik ekmek
Gece (23.30)
Süpriz doğumgününü kutlaması
3 çatal çikolatalı pasta (aylardır şeker tüketmesince çok tatlı geldi dilimi yiyemedim)
Su bol
hepfit @Lunya malipina @MiuLego malahit
Ne diyeyim tam bir yeminimi bozdum ağalar günü oldu
Bunlari hisetmen çok normal ki ama her yoruldugun işi yarida mi birakiyorsun bebekler her dustuklerinde ayağa kalkmasalar yürümeyi nasıl ogreneceklerdi. 2 ileri 1 geri bu kilolar gidecek biz de göreceğiz vazgeçmek yokYoruldum
kuzum ayağına giydiğin ayakkabı rahat mı? spor ayakkabı tarzı giyiyrsun değil mi?
masaj iyi gelebilir.. eve gidince ayaklarını biraz yükseğe koyup uzanmak iyi gelebilir.
Bileklere kadar kuzu ayaktayım diye. Karbonatlı kayatuzlu su okudum internette deniycem akşam bakim
Tabanlarınmı şiş? ayak üstünde bileğinde şiş varmı?
Ayaklarını yukarı kaldır biraz yüksek olsun.
İncinme zorlanma şişliği ise buz koyabilirsin.
Allahtan spor giyiyom ama tabanı inceldi yenisini almam lazım bugün bakcam. Tuzlu karbonatlı su deniycem akşamaTuzlu su rahatlatır ayakta durmaktan ben de de topuklu ayakkabidan oluyor. Spor Ayakkabı goturuyorum akşam 6 da giyince resmen beynime mutluluk hormonu salgılaniyor böyle bir mutluluk yok
A
Allahtan spor giyiyom ama tabanı inceldi yenisini almam lazım bugün bakcam. Tuzlu karbonatlı su deniycem akşama
Eskidi biraz kuzu. Dıştan sağlam da tabanı incelmiş o kadar yürüyüşe napsın gariban git diyor yeni al beni azat etkuzum ayağına giydiğin ayakkabı rahat mı? spor ayakkabı tarzı giyiyrsun değil mi?
masaj iyi gelebilir.. eve gidince ayaklarını biraz yükseğe koyup uzanmak iyi gelebilir.
Hep ayaktayım kuzu hep. Merdiven in çık, ürün düzelt, barkod yazmak için çömel kalk müşteriye koştur bi de sabah öğle yürüyüş yapınca ayaklar iptal oluyo artıkbilmiyorum ki canım neden öyle oldu çok ayakta kalıncamı acaba
İşe başladıktan sonra oldu bonusum. Dün farkettim bastırim dedim çukur kaldıTuzlu suda iyi gelirmil bende duydumda hiç denemedim.
Yenimi oldu varmıydı önceden?
hoşbldum banuşşşşşşşşşşMiu hoşgeldin
İyi pazarlar kızlar
Saçma bı gün sınava gittim geldim , bir daha gidicem ev dandini
Ay bayilazayimmmm
Eskidi biraz kuzu. Dıştan sağlam da tabanı incelmiş o kadar yürüyüşe napsın gariban git diyor yeni al beni azat et
Alcam tamam ne hemen çıkardın merdaneyihoşbldum banuşşşşşşşşşş
yedin mi yoksa dün sen ?
hemen ayakkabı alıyorsun hemen
ayak çok önemli kuzucum kıyamam minnoş ayaklarına kiAlcam tamam ne hemen çıkardın merdaneyi
Devetabanı ayaklarıma da minnoş dedin ya bişey demiyom artıkayak çok önemli kuzucum kıyamam minnoş ayaklarına ki
tam kızıcam kızamıyorum da esmerim güzelim malim
sen benim gözümle göremediğin içinDevetabanı ayaklarıma da minnoş dedin ya bişey demiyom artık
Hee kıyma bana yiğidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?