Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak bu hafta çok hırslıyım yenerim seni

kuzum ayağına giydiğin ayakkabı rahat mı? spor ayakkabı tarzı giyiyrsun değil mi?

masaj iyi gelebilir.. eve gidince ayaklarını biraz yükseğe koyup uzanmak iyi gelebilir.

Tabanlarınmı şiş? ayak üstünde bileğinde şiş varmı?

Ayaklarını yukarı kaldır biraz yüksek olsun.
İncinme zorlanma şişliği ise buz koyabilirsin.
Bileklere kadar kuzu ayaktayım diye. Karbonatlı kayatuzlu su okudum internette deniycem akşam bakim

A
Tuzlu su rahatlatır ayakta durmaktan ben de de topuklu ayakkabidan oluyor. Spor Ayakkabı goturuyorum akşam 6 da giyince resmen beynime mutluluk hormonu salgılaniyor böyle bir mutluluk yok
Allahtan spor giyiyom ama tabanı inceldi yenisini almam lazım bugün bakcam. Tuzlu karbonatlı su deniycem akşama

kuzum ayağına giydiğin ayakkabı rahat mı? spor ayakkabı tarzı giyiyrsun değil mi?

masaj iyi gelebilir.. eve gidince ayaklarını biraz yükseğe koyup uzanmak iyi gelebilir.
Eskidi biraz kuzu. Dıştan sağlam da tabanı incelmiş o kadar yürüyüşe napsın gariban git diyor yeni al beni azat et

Ben iki günlük menümü yazayım
Önceki gün
Sabah 10:00

2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Tarçın çayı
Peynir
9 zeytin
Ara 13:30
Kuruyemiş
Akşam 19:30
Kuşbaşı et
2 kase ayran çorbası

3 lt su ( 2 si detoks suyu)
Dün
Sabah 9:30

2 yağda yumurta
Peynir
9 zeytin
Tarçın çayı
Domates
Salatalık
Dere otu, maydonoz
Ara 14:30
Külah dondurma
Akşam 17:30
1 kase ayran çorbası
1 tabak tavuk mantar sote
Çilek
Fındık antep fıstığı

2 lt su zor olmuştu
45 dk normal yürüyüş
@MiuLego Floweroflife hepfit begum75

Miu hoşgeldin

İyi pazarlar kızlar
Saçma bı gün sınava gittim geldim , bir daha gidicem ev dandini

Ay bayilazayimmmm
hoşbldum banuşşşşşşşşşş

yedin mi yoksa dün sen ?
Eskidi biraz kuzu. Dıştan sağlam da tabanı incelmiş o kadar yürüyüşe napsın gariban git diyor yeni al beni azat et

hemen ayakkabı alıyorsun hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…